שניםםםםםםםם!!!!

לימונדה

New member
שניםםםםםםםם!!!! ../images/Emo9.gif

טוב אז אני לא בטוחה אם מישהו כאן (חוץ מנגה
) עוד זוכר אותי בכלל... אבל כמילותיו של המשורר הדגול ארקדי דוכין: "התגעגעתי אז באתי"! וכל פעם מחדש מפתיע אותי איך שהפורום הזה תמיד נשאר כשהיה- בית קטן וחמים עם אותם אנשים מדהימים... :) אז מה שלום כולם? איך החיים? הלימודים? אתם יודעים שאני כבר י"בניקית?!?!?! :-O כמה זה הזוי!!!! אה!!! ושלומצי (אני פשוט רגילה לקרוא לך שלומצי, דקלה, אז אני מצטערת :) ) רציתי לשאול אותך כבר ממש מזמן- האמנם נכון ההימור שלי ואת כתבת בGo magazin? כי אם כן, זה אומר שאנחנו קולגות
!! בקיצור, הייתי נותנת פה רשימה של שמות של אנשים שאני זוכרת, אבל בשל הסניליות שלי- עדיף שלא, כדי שאני לא אעליב אף אחד... אז אני אתמצת את זה למשפט הבא: בקיצור אנשי הפורום החמודים =] רק רציתי לברר מה נשמע עם כולם, ולהזכיר שאני אוהבת אתכם המונים, ושאין ספק שאפילו אחרי ככ"ך הרבה זמן הבית הוירטואלי האמיתי הוא רק כאן!! נשיקות לכם!!!!
! אוהבת לנצח נצחים
לימו.

הללי ../images/Emo2.gif

חח גם אני כבר בי"ב (או יותר נכון- מסיימת בול עוד חודש ושבוע..) מה שלומך מתוקה? את חוזרת אלינו או שזה סתם ביקור? שיהיה לך המון הצלחה בגרויות

לימונדה

New member
נראה לי שאני חוזרת ../images/Emo9.gif

אני מתגעגעת!!! אז אפילו אם אני לא אכתוב המון, אני לפחות אקרא, ומדי פעם אגיב... שלומי מצויין אוריתוש, תודה :) ואיזה קטע זה שאנחנו מסיימות י"ב?! בהצלחה בבגרויות גם לך!!!!
אוהבת אותך בובע!!
דיתוש מתוקה אחת! מה נשמע איתך? איך הולך?? איך בבי"ס? יאללה- תתחילו לשפוך, אני רוצה עדכונים מכולם! עמיתוש עוד כאן? מה עם גומא? ועדידוש? ונעמה?! ושאולה?! דברו כבר!!
חחחח
מתה עליכם! הללימו
*כמה זמן לא השתמשתי בכינוי הזהההההה!!!! :) איזה כיףףף!!*

זאת הייתה עומרית שם למעלה...

ד"א. (-: אורית כבר לא נמצאת כאן. דווקא יצא לי לדבר עלייך אפילו לא וירטואלית בחודשים האחרונים עם מכר משותף שיש לנו..
אז הללי, ממש ממש מגניב לראות אותך כאן! וכן, אנחנו עוד פה...אמנם לא כותבים כל כך הרבה, אבל קוראים תמיד (כמה נדוש, ככה נכון). אז מה, מה שלומך? מה עם הצבא? הבנתי שכבר היתה לכם מסיבת סיום בבצפר. מה עוד חדש בחייך מאז נטשת אותנו לאנחות?

לימונדה

New member
חחח :) כבר אמרתי- סנילית לגמרי ../images/Emo3.gif

לא נטשתי אתכם לאנחות אף פעם! אחרי שהפסקתי לכתוב בפורום היתה תקופה די ארוכה שבה לא התעסקתי בכלל עם פורומים וכאלה, אח"כ שוב חזרתי לקרוא דברים והכל.. ולא יודעת =] ככה זה התגלגל... ויש לנו מכר משותף?! :-O אני רוצה מסר לבירור העניין
המממ שלומי אחלהית לגמרי
המממ הצבא... לא יודעת, נראה מה יהיה עם זה- מקווה לטוב
בינתיים כלל צה"לי... כן, היתה מסיבת סיום והיה כיף
ומה חדש בחיי? האמת שמלאאא דברים... כבר הספקתי לעבור כמה סיפורים עם בחורים (וגם נשיקה1
), התחלתי ללמוד נהיגה... הספקתי לעבור שתי גדנ"עות... חח :) היה די עמוס למען האמת.. אבל התגעגעתי אליכם!!!! ורק עכשיו אני מבינה עד כמה!!!!
! לאב יו לימו

לימונדה

New member
וכמובן עומריתוש, למרות הבלבול שלי

כמובן שאני חולהההה גם עלייך, והתגעגעתי נורא נורא נורא גם אלייך!!!!
!

דיתוּש

New member
יו!

איזה קטע! כמה טוב לקרוא אותך! תכף סיימת את י"ב
אוהבים אותך בחזרה!!!

לימונדה

New member
../images/Emo25.gif!!!!

גמני 'געגעתי!!! מאוד מאוד מאוד!! מה נשמע עדידוש? מה שלום החיילה הכי חמודה בצה"ל
??? אוהפת!! לימו.

למעלה