שניי זיהויים

שניי זיהויים

1. מסופר על תקופה עתידית בה יש רובוטים ורובוט אחד (עם רגשות) רוצה להיות בן-אנוש מסיבה מסויימת אז הוא עושה חיפוש בעולם למצוא מישהו שיעזור לו להפוך לבן-אנוש אמיתי, בדרך הוא מתאהב ברובוטית(אני חושב ברובוטית של המדען שעוזר לו להפוך לבן אנוש) והם מחליטים בסוף ששניהם רוצים להפוך לבי אדם ולאחר שהם הופכים לבני אדם הם בני 200 ומשהו הם רוצים להירשם למרשם אוכלוסין אני חושב ועשו להם משפט אם לקבל אותם כבני אדם למרות שהם היו לפני זה רובוטים... 2.על תקופה עתידית קרובה בה לוקחים תינוקות בעוד שהם רק נולדים,בשביל להפוך אותם לחיילים מובחרים בלבד ולמוכשרים ביותר... אחד מהם(הגיבור) היה הכי מוכשר בקבוצתו ואז המפקד שלו עשה תחרות בינו לבן חיילים חדשים שהם בחלקם רובוטים ובחלקם אנושיים והחייל האנושי הפסיד ובגלל שחשבו שהוא מת זרקו אותו מן החללית לעולם של זבל שבו חיים קצת אנשים בשלום ושם הוא מתעורר ורואה את החיים אחרת...לאחר מכן מגלים שיש על הכוכב הזה בני אנוש אז אותה חללית (אני חושב) באה להרוג את שוחרי השלום והוא מגן עליהם.

Tristana

New member
נומרו אונו - אולי "איש המאתיים"

http://www.imdb.com/title/tt0182789/

MovieMaster

New member
נומרו דוז: חייל קטלני

חייל קטלני (1998) / Soldier דרמת אקשן בידיונית מ1998 של פול אנדרסון ("מורטל קומבט", "האוייב שבפנים", "מירוץ המוות") בכיכובו של קורט ראסל.

למעלה