שניים

שרי42

New member
שניים

כמו גחלים רוחשות הוא הלהיט את ראשה קנה לו חזקה עמוק בתוך מוחה חידד את כל חושיה עשה שמות בתחושותיה גופה נדרך והיא בכשרון לשון ונשיות של נשמה טובה החדירה אל בין צלעות גופו את חץ רגישותה וכך לראשונה מאז אבדה לו אהבה גדולה כקפיץ דרוך שרגו שנית שריריו להדיפה של כל זכר אחר,המבקש גם הוא, את קירבתה כאור כוכב בעלטה ברקו עיני החתולה אינסטינקט נשי כיווץ ריחמה האיש הזה יחבור נפשה כי חוש נסתר של יש מאיין עדכנה הנה לה חוסן של כתף לשם ראשה האם זו ידידות? או ראשיתה של אהבה לאיש כפיים זה שנע בתוך גופה האם היא תענה על כל מאווייו? האם יפרוש איתה כנפיים או יסתגר בתוך כתליו? רוצים להתעטף, להתענג השניים האם תפרוץ הלהבה? האם תגיע לשמיים? ותודה ל``חייזר`` שעזר ליצירת הדו שיח המופלא הזה

ה-שונית

New member
שרי יקרה...

היכולת שלך להמחיש תחושות... והאופן... הו האופן... אז תגידי, מה נהיה עם אותם השניים? פרצה להבה? הגיעה לשמים? הסתיימו יחסיהם בידידות? או שמא תאוותם התפוגגה לה? שונית

שרי42

New member
ככה את מכירה אותי..הפולניה....

שאני אתן לך תשובות?...חחחחחחחחחחחח מה זה הגזמת....... הפליגי על כנפי הדמיון יקירה מואההההההה

ה-שונית

New member
ממתי....

פולניות יודעות לשמור סוד...??? הלוא אנו רכלניות כרוניות (אינפורמטיבי כמובן) יאללה... ספרי ספרי שונית (הסקרנית)

שרי42

New member
שאני???????

ככה? לפני כולם? השתגעת? לא לימדו אותך שאת הכביסה מכבסים בבית? (מי אמר שהיא מלוכלכת? הא? )

ה-שונית

New member
ואני חשבתי...

שרק מטאטאים את הלכלוך אל מתחת לשטיח העבה מאד נו, שויין... שונית (פולניה מתלמדת)

שרי42

New member
לאאאאא השתגעת.....

זה המקום של הבעל וחוצמזה...מתי יש אצלנו לכלוך? הכל מכוסה בנילונים

ה-שונית

New member
טוב.. נכנעת...

מזל שאני רק חצי פולניה... לא אוהבת ניילונים... מזיעים עליהם ואני מעדיפה להזיע רק מפעילות גופנית פורה. אני מסתפקת בסתם להסתובב עם שמטה ביד שונית

שרי42

New member
איזה חינוך...פויה

פעילות גופנית פורה?.......מה רע בלהיות במספרה מה? או סתם לשבת עם חברה בבית קפה הא?......חייבת פעילות גופנית כל הזמן?..... ויש לך שמטה ביד ולא סיפרת לי?......תכנסי מיד לבוטקה לשיחה

אור-לך

New member
זה מדהים שרי...

את פשוט מדברת מתוך ליבי. החוש הנסתר של יש מאיין מבקר אצלי רבות לאחרונה... והנה עוד ביקור... תודה. אור.

למעלה