שניים

Lir האחת

New member
שניים ../images/Emo2.gif

האם קרה לכם שהכרתם שני אנשים שלא הצלחתם להחליט מי מוצא חן בעינכם יותר? פעם ראשונה שזה קורה לי...משעשע
תמיד במצבים כאלה יש מישהו שיותר נוטים לכיוון שלו...אפילו בטיפה יותר. לא? וזה לא יום יומיים. זה כבר כמה שבועות, שאני מכירה אותם, ומנסה לחשוב עם מי הייתי רוצה לצאת יותר. לא שאני יוצאת עם מישהו מהם. אחד, פרוד טרי
אז ככה שלא ממש בא לי לנסות אפילו [בטיימינג אחר, הייתי רוצה לנסות...! ] והשני, נראה לי קצת נרתע מזה שיש לי יחסית יותר ידידים מחברות. [הייתה לנו שיחה על זה. לא משנה, זה כבר נושא להודעה נוספת שאפתח בהמשך.] בשורה התחתונה, אם היו אומרים לי ששניהם מאוד רוצים לצאת איתי, לא הייתי יודעת במי לבחור
קרה לכם?

danielo18

New member
זה מאוד פשוט!

עם הפרוד לא הייתי ממליץ לך (כי הוא עדיין שקוע בהסטוריה..לוקח גם לנו זמן) וגם עם הפחדן לא הייתי מציע לך ללכת כי...הוא פחדן וזה יגיע לסצנות קנאה. המסקנה? תבחרי בי! (כן,אני יודע שאני קצת "פושר" בנושא הזה אבל יש לי בעוד שבועיים בערך 3 אירועים שאני חייב להיות עם בת זוג + ארוחת בוקר זוגית שקיבלתי כרגע זה פשוט לא קורה!)

Lir האחת

New member
../images/Emo6.gif

טוב תראה, לאירועים אני ארגיש קצת מוזר להגיע... אבל לארוחת בוקר אני אצטרף בשמחה
אני לא יודעת אם הוא פחדן... אבל יש לו בעיה שלבחורה יש ידידים. הוא אומר שאם הוא מכיר בחורה שממש נראית לו, ברגע שהוא שומע שיש לה ידידים, יורד לו ממנה. שהוא היה רוצה להכיר מישהי שאין לה ידידים. מוזר, לא?

danielo18

New member
אז קבענו לארוחת בוקר??

שיחקו אותה עם השובר הזה,יש אפשרות ללכת לארוחת בוקר אפילו במלון...הרווחת. וד"א,האירוע חברה יתקיים בחוף גולן,יום אחד לפני ווליום כנרת (שגם לשם אני רוצה ללכת - בתקווה שיסתדר) מה שאומר שזה הולך להיות ליגה..לא רוצה לבוא?? שרית חדד תהיה שם! בכל מקרה,בקשר לבחור הזה? הוא ממש דפוק,אבל יכול להיות שהוא נפגע פעם מזה שהוא היה עם מישהי והיא בגדה בו עם ידיד שלה (לי יש דבר כזה עם אקסים..בעיה)ולכן הוא חושש. וזה מזכיר לי מישהי מאתמול שדווקא לחצה שהיא תבוא איתי ועם החבר'ה לים (ואפילו שאלה לסוג החברים,אם זה גם בנות והאם הן נראות טוב...זה מוזר!) טוב שזה התבטל ושוב לא נפגשנו..מצחיק משהו.

yuli c

New member
האמת שלא קרה לי...

באשר אליך, לא יודעת כמה זמן זה פרוד טרי, וכמה זמן נמשך הקשר הקודם שלו... אני יכולה להבין את הרתיעה שלך מזה אבל מהניסיון שלי זה לא תמיד מחוייב במציאות. לפעמים הפרידה נגמרת בלב הרבה לפני הפרידה הרישמית כמו שקרה לי עם חבר שהיה לי 3 שנים שהרבה לפני הפרידה הרישמית כבר הבנתי שזה לא ילך לשום מקום ושאנחנו לא מתאימים כך שעברתי את התהליך לפני זה... ואחרי שבוע מהפרידה היה לי חבר חדש רציני לכל דבר. כך שכל מקרה לגופו... בקשר לבחור השני, אני כיום יכולה לומר לך שיש לי רק ידידים, אבל ארחיב את דעתי בנושא בשירשור החדש... שיהיה בהצלחה!

האמת זה קרה לי לא מזמן

יצאתי עם 2 במקביל וזה היה מתיש
למזלי אחד נפל בתחרות בגלל משהו בו שממש לא מצא חן בעיניי ועם השני אני יוצאת עד היום למרות שאני לא יודעת אם זה ממש רציני

מיטללל

New member
מעבר להכל,

ורשימת הפלוסים והמינוסים, תנזי לחשוב, מי יותר עושה לך את זה? מי היית מעדיפה שיתקשר אליך בשניה זו ממש? את מי היית מעדיפה לראות היום בערב? יש לך תשובה? אם כן, לכי על זה, ולפחות תנסי (אפילו אם ה"שני" הוא הימור פחות מסוכן, זה לא שווה כלום) אם לא בא לך לנסות אפילו, ואף אחד מהם לא גורם לך לרצות לקחת סיכון, או לפחות חשק מטורף להיפגש, לכי על ארוחת הבוקר

Cobe Anan

New member
זה תמיד היה ככה אצלי../images/Emo6.gif

ולא רק זה- תמיד הייתי בוחר בזאת שמתגלה כגרועה מבין השתיים...
מזלי שעם דקלה היה 2nd shot...

למעלה