שניים לשבוע חדש.

שניים לשבוע חדש.

בואי נעשה אהבה, אתה לוחש לי.
אילו שטויות יש לך בראש.
מה בין הסקס שלנו ובין אינטימיות?
בשביל מה אתה לוחש?

אין בינינו דבר, מלבד
חיוּת
אין צורך בשקרים הללו

כל החדר מלא בבגדים
אני בוערת, גוררת אותך באלימות למקלחת הקרה
ככה, לחוצה אל הקרמיקה אתה חודר אליי
אני בוערת, המים לא עוזרים-

אך זה שאת תמיד נותנת לי לזיין אותך בתחת, אתה לוחש
ונושך את העורף שלי, בדיוק בנקודה

אילו שטויות עוברות לך בראש
אין בינינו דבר, מלבד חיות
אני לא נותנת לך, אני לוקחת
כשאתה בכוס אתה מפריע לי לאונן
בוא נפסיק לדבר
גם ככה קשה לי לנשום עם הגניחות האלה

---
אני חושבת שיום אחד החומות שלי יישברו
ואני ארצה לפתור תשבץ ביחד
ושתכין לי קפה
לא יהיה אכפת לי למצוץ לך בזמן שהמים ירתחו
ואחרי שנשתה לא יפריע לי שתלחש
בואי נעשה אהבה

2

סוף סוף הצלחתי לשכנע אותך לקחת אוהל למכתש. שנים זה לקח לי. כבר בדרך הבנת שזה ישתלם לך, כשבירידה מכביש שש הגשתי אל פיך שתי אצבעות טבולות בחרמנות שלי.

לא בזבזת זמן. בערך שלוש דקות אחרי שאחרונת היתדות נדפקה לתוך האדמה כבר שכבתי עליך, מתנשקים כאילו חזרת ממילואים של שלושים יום. לא ממש טרחנו להתפשט בשביל סאגת המזמוזים הזו, מוציאים את הלשונות שלנו אחד מהשנייה רק כדי לצחוק קצת, לחייך קצת, להסתכל קצת בעיניים.
נאלצנו לשכב באלכסון באוהל כדי שנוכל ליישר את רגלינו. תמיד אהבת לדחוק אותי לפינות...
כשסוף סוף התפשטתי התנפלת עליי בכזו עוצמה שקצת הצטערתי שהסרתי הכל ולא שמרתי כלום לאחר כך. הרגשתי כאילו יש לך שתים עשרה ידיים- רגע אחד צבטת את הפטמה שלי, רגע אחד ליטפת ירך, רגע אחד היית בגב שלי, בצוואר שלי, בלחי, בכף הרגל, בשדיים, בישבן, באגן, בבטן, שוב בגב- הייתי מסוחררת. הכל התערבב לי, לא הצלחתי להבחין יותר בין הידיים שלך ללשון שלך שעברה עליי ביסודיות. שחררתי גניחה, אולי חזקה מדי למקום שבו היינו.
נתת לי כמה דקות להירגע מהאורגזמה הזו, ויצאת לעשן. כשהתאפסתי משכתי על עצמי את החולצה ויצאתי אליך. חיבקתי אותך מאחורה, משחילה ידיים מתחת לבגדים. מלטפת את הבטן שלך, את הכתפיים. הורדתי יד אחת ללטף את התחת המפוסל שלך, מעבירה אצבע על קווי המתאר של השרירים. יורדת איתה עוד קצת, ומחדירה.

אני יודעת שיותר לא תתווכח איתי כשארצה לטייל.

בדיוק חזרתי

מטיול שכלל לינה באוהל, הרבה הליכה בנחלים במדבר וזיונים...

הכי שווה. להזדיין עם המדבר

ואוו! אחד השירים\סיפורים הכי טובים שקראתי...

...פה כבר הרבה זמן!

פלוס, הציטוט מהשיר האהוב עלי ביותר של נטאשה

למעלה