לאונרדו יודע
New member
שניים ללא שם ואחד עם
צעקה שאיש לא ישמע לחש שאיש לא יתעלם מהכאב שחודר לתוך חדרי הלב המתמלאים ונסתמים שקט המפלח את הליל וקצף שצף של המולת היום אשר מוביל מיד אל ליל וחוזר חלילה ילד שהיה ושאינו איש שעודנו ומחזיק בילדה שכה ממך מצפה ואתה בורח אל מחוזות שיש בהם צעקות שנשמעות אל המרחק שיש בהם לבבות שאוחזים בדש הבגד וביד בשיפור המתמיד מבעד למשקפיים מחכה לך מבט שכל-כך רוצה ואתה פה ולא תדע אם לא יכווין זאת הגורל השקט יפלח שגעונך השגעון ישקיט את מצפונך וקצות אצבעותיך יזעקו לרוח ונעימות גברית
השמש חיבקה אותי חיבקה כלכך חזק עד שלא יכולתי יותר ונחנקתי נחנקתי כלכך חלש שאף כוכב לא שמע ומבטים נשארו בדיוק איפה שהם הם שהביאו אותי לכאן לפני שנים שרצו לעשות טוב בעולם הזה העולם שאני אולי חלק ממנו ואולי הוא חלק מהאני שמתרחק מעמק השפיות
שליטה צליל של מחשבה מהדהדת שוב ושוב ולא נותנת מנוח שאון העיר לא חדל והשקט נבלע בטרטור של מכשירים כל החפצים שנאגרים וממלאים את הרצפה, את השולחן ואת כל המרווח לנשימה שאמור היה להיות כאן מתישהו כל הדברים הטובים מונחים בצד והמרעילים מבצבצים להם ומזכירים את החטאים את המחסור ואת עצמך ששכחת כל הגופות שעומדות מדברות מרוחות על הכביש בסיוט שלך כשתאבד קצת שליטה על החיים שהיו שלך ומסרת או שמא לא היו שלך מעולם