שנייה לפני הודו..

ddorrittoss

New member
שנייה לפני הודו..

שלום כולם! (מי היה מאמין שאי פעם אשוב לחיק הפורום הזה....) אני נוחתת (לבד) בדלהי באמצע הלילה (2:30) - עדיף לי לחכות בשדה עד שהבוקר יאיר לו או פשוט לעלות על מונית לאיזהשהוא מקום לישון בו קצת (אני נשארת בדלהי לכמה ימים)? (גם המלצה על מקום תתקבל בברכה) ושאלה לא לשנייה הראשונה בהודו- עושה רושם שבניגוד לצד המערבי של הגלובוס בהודו לא מבשלים בגסט האוסים.. זה נכון? או שזו רק עצלות ישראלית והאופציה קיימת? תודה!

ליאורט1

New member
תשובות

קודם כל ברוכה השבה לפורום שלנו. א. לא הגעתי לדלהי באמצע הלילה אבל אני עונה לך מההגיון. בכל מקרה לא כדאי לך למרוח את הזמן בשדה התעופה, אין בזה שום טעם. המיין באזאר, רובע התרמילאים של דלהי, מפוצץ באכסניות ובתיירים ובכל מקום כזה מתורגלים גם במקרים של טיסות שנוחתות באמצע הלילה. במקרה כזה הייתי מזמין מקום מראש כדי להיות בטוח שאני לא מתברבר באמצע הלילה כשאני בשיא העייפות אבל גם זה לדעתי לא ממש קריטי. בכל האכסניות שהייתי בהן בהודו העובדים ישנים באכסניה על הרצפה איפשהו במקום לא רחוק מהקבלה ותמיד אפשר לצלצל על איזה משהו ולהעיר אותם. בשביל זה הם שם. כמו שכתבתי, יש שם המון אכסניות, לי יצא להיות בשתיים. היחידה שראויה לציון נקראת Anoop או משהו בסגנון הזה(נמצאת בלונלי באנגלית). טיפה יקרה יותר ואין בה חדרי יחיד אבל היא נמצאת בכניסה לרובע, במקום שמונית יכולה להוריד אותך ממש לידה(הרובע חסום למכוניות, לפחות במהלך היום). בכל מקרה חיפוש קצר באינטרנט ובספרים יתן לך כמה אכסניות לשלוח להן מיילים. ב. הרושם שלך נכון. אני לא ראיתי אף אכסניה שבה אפשר לבשל. אופציית הבישול באכסניה קיימת במדינות יקרות יותר שבהן אכילה במסעדות שלוש פעמים ביום תוביל אותך לפשיטת רגל. בהודו זה ממש לא ככה. בכל פינה יש מסעדה כזאת או אחרת וגם לרוב האכסניות יש אופציה למסעדה(בדר"כ אלה מקומות משפחתיים אז גם ככה יש להם מצרכים במטבח). האוכל זול מאוד, אני הקצבתי לעצמי בטיול 50 רופי לארוחה, כולל שתיה, שזה יוצא בערך חמישה שקלים ותמיד אפשר להסתדר בקלות גם בפחות. בקיצור תני לאחרים לבשל לך קצת...

ran018

New member
הדעה שלי היא אחרת

כאחד שטייל לא מעט בעולם, אני ממליץ לך להשאר בנמל התעופה, עד שמתחיל להיות אור לפחות. בהנחה שאת תיהיה בשדה ב 3 ויש כבר אור ב6, זה לא נורא להמתין בשדה 3 שעות. הסיבה הראשונית היא בטחונית (קל וחומר שאת בחורה ועוד לבד), הסיבה המשנית והרבה פחות חשובה היא חיסכון של תשלום ללילה (שהוא בכל מקרה , כבר נגמר). נ.ב ומה יקרה אם לא ישמרו לך מקום, אז תתחילי להסתובב לבד בלילה בין הגסט אאוסים ? חלק חשוב מהטיולים בחו"ל זה לדעת להיות חכם ואחראי לחיים שלך!

pako27

New member
../images/Emo132.gifאני אישית גם חושב

שעדיף להמתין לאור ..............מקום חדש....לבד....חושך....לא מכירים את האזור..... לא רצוי כול כך.....מה זה עוד 3 שעות? אני מאמץ את המלצתו של רן. החיפזון מה
. יש מספיק זמן להינות..ללמוד...לטייל...לחקור...לנוח.

דגנית

New member
להמתין לאור יום, זה משהו שלמדנו גם במהלך

הנסיעות בהודו.. תמיד מחפשים איזה צ'אי פתוח.. יושבים שותים משהו, מחכים שהשמש תזרח.. ומתחילים את היום עם האור.. הרבה יותר נעים מאשר לחפש גסט האוסים בחושך..

ddorrittoss

New member
האמת היא שזו הייתה המחשבה הראשונה שלי...

ומן הסתם אני לא אהיה לבד על הטיסה, אז גם ההמתנה בשדה לא תהיה לבד... עוד מעט נגלה מה נעשה... תודה

sailor

New member
מי שנוסע בלי ניר טואלט בהישג יד

הוא נוסע מאד לא מנוסה. בפעם הבאה הוא כבר לא יעשה זאת. מצד שני יש שם ודאי אמצעי שטיפה, וכמו שנאמר, מגבת היא הפריט החשוב ביותר לטרמפיסט.

למעלה