שנייה בוא נעצור

orimozer

New member
שנייה בוא נעצור

חברה כל אחד והדעות שלו זה הדבר היפה ביותר בדמוקרטיה אבל חייבים לשמור על תרבות דיון זה דבר שאני יודע שחשוב לי ולעוד כמה אנשים פה בפורום ואני מקווה שלכולם... אז כל אחד יגיד את דעתו אבל בתרבות,אין פה שונאי ישראל ובטח שלא נאצים. בוא ננסה לדבר על הנושאים הקשים האלו אחרת.

יש לעשות פסק זמן....וגם לקרוא כאן!!

אין כאן נאצים זה בטוח אבל זה שאתה אומר שאין כאן שונאי ישראל פה כבר אני לא כל כך בטוח מכיוון שעמית התבטא כבר כמה פעמים שהוא היה מוכן לבצע פעולות איבה כנגד עם ישראל , מה עוד שהוא לא רואה במילה ''חאמסני''ק'' כהעלבה..אני באמת לא יודע מה להגיד יותר אבל אם הוא לא הראה לנו שהוא שונא ישראל אז מה הוא כן הראה?! ניראה לי שיש צורך בהפוגה של כמה שעות כדי שכולם כאן ירגעו קצת.. אפילו קצת הרבה!! שלכם...עדי עצבני!!

AmitCarp

New member
אתה עושה מעצמך צחוק

תצוטט אותי עכשיו שאני מוכן לבצע פעולות איבה נגד ישראל! עכשיו! שלא נעלבתי מהמילה חמאסניק! מאיפה אתה שואב את השטויות האלה? כל מה שאני מנסה להראות לך פה ב-24 שעות האחרונות זה כמה אני נגד טרור, ומנסה להציג לך את הטרור הישראלי, והרודנות הישראלית, ואז אתה אומר שאני לא רואה במילה חמאסני"ק העלבה?! עכשיו אני קורא לך, ללכת ולצטט אותי, כי אם זה לא הוצאת דיבה אז מה כן? הרי הפוגה של כמה שעות אתה צריך? של כמה? כדי שמה, תחשוב על עוד דברים לכתוב? הרי עוד עשר שעות או חמישים שעות שום דבר לא ישתנה. אלא אם כן תתחיל להפנים דברים. עמית

למעלה