שנייה אחת מזמנכם הכנסו לרגע לאתר של עמותת "ילדים של החיים" ותראו אם אתם יכולים לעזור במשהו.
L lil d New member 25/1/07 #1 שנייה אחת מזמנכם הכנסו לרגע לאתר של עמותת "ילדים של החיים" ותראו אם אתם יכולים לעזור במשהו.
מ מ י ש ה י20 New member 25/1/07 #4 נכון! באמת נעלמתי מהפורום השני.. ואח"כ אני מתבכיינת שאני לא מגיעה למצעדים וד"א איך היה בראיונות? מצאת עבודה? (רציתי לשאול כבר מזמן אבל לא מצאתי הזדמנות... )
נכון! באמת נעלמתי מהפורום השני.. ואח"כ אני מתבכיינת שאני לא מגיעה למצעדים וד"א איך היה בראיונות? מצאת עבודה? (רציתי לשאול כבר מזמן אבל לא מצאתי הזדמנות... )
ה הילי פילי New member 25/1/07 #7 זהו שאין לי משהו ספציפי ואולי בגלל זה - זה קצת יותר בעייתי איך הולך הפסיכו?
מ מ י ש ה י20 New member 25/1/07 #8 סבבה לגמרי! ו... אני מקווה שאף אחד לא ראה את זה עכשיו (טחנתי להם ת'שכל עם הפסיכו' הזה נראה לי עוד מילה אחת ממני על העניין ואני מועפת מפה לצמיתות... )
סבבה לגמרי! ו... אני מקווה שאף אחד לא ראה את זה עכשיו (טחנתי להם ת'שכל עם הפסיכו' הזה נראה לי עוד מילה אחת ממני על העניין ואני מועפת מפה לצמיתות... )
מ מ י ש ה י20 New member 25/1/07 #10 ../images/Emo6.gif אני אבוא! מיד אחרי שאני אסיים את מליוני השיעורים שיש לי עד מחר.. (זה יקרה בערך ב-4 ובטח יהיה שם עוד יותר יבש....)
../images/Emo6.gif אני אבוא! מיד אחרי שאני אסיים את מליוני השיעורים שיש לי עד מחר.. (זה יקרה בערך ב-4 ובטח יהיה שם עוד יותר יבש....)
ה הילי פילי New member 25/1/07 #11 מצחיקה תבואי בשעות נורמליות לא שכולם נוחרים! אפילו אני לא נמצאת בשעות כאלה....