שנייה אז איך

Wonder goat

New member
שנייה אז איך

אתם מגדירים את הלהקה בוסטון שגם להם יש שיר שובר כופות more then afeeling אחד מהשירים האהובים אליי

dylan

New member
אני מניח שהוא רוצה לדעת עם הם

נחשבים לאגדת רוק.. לא?

טוב זה משהו אחר

כבר אמרתי פה שאגדת רוק זה עניין אישי, אז אם Wonder goat חושב שבוסטון הם אגדת רוק, אנא שיסביר למה. לצורך הפורום, כפי שאמרתי כבר, אגדת רוק היא מה שמרבית חברי הפורום חושבים שהיא אגדת רוק, כפי שבא לידיי ביטוי בדיונים בפורום, מאחר ולא נערכו עדיין דיונים על בוסטון, אז פה הם לא, אלא אם Wonder goat ישכנע אותנו אחרת. אישית אני ממש נגד הגדרות שכאלה.

Wonder goat

New member
אתם כוברים אותי

אתם כוברים אותי פשוט יש להם כמה שירים יפים אז בסדר אני לא מבין כמוכם אבל אני מכיר מספר שירים ספורים של הלהקה והם רוק והם די ישנין אז אני לא מבין למה אתם חייבים להוציא את כול מה שיש לכם אליי

LadyG

New member
Wonder goat אנא הסבר

בעברית מובנת למה כוונתך. אף אחד לא מוציא עליך כלום. להיפך, הזכרת את להקת בוסטון. לגיטימי. אתה אוהב אותם? עוד יותר טוב. האם הם אגדת רוק? אפשר לקיים על כך דיון ומה שיחליטו חברי הפורום הוא שקובע. לא תמיד אנחנו מסכימים אחד עם השני וזה גם כן בסדר אבל בבקשה תסביר ובעברית.

ממש לא

חלק ממה שאנחנו עושים זה לנסות להגדיר מי "אגדת רוק" ומי לא, מי נכלל בגדולים באמת, ומי רק עובר אורח בעולם הרוק, האופן שבו זה נעשה, זה שבמהלך הדיונים מישהו מעלה אומן/להקה שהוא אוהב, ומדבר עליה, ואז מתפתחת שיחה (או שלא) והיוצר הזה מוזכר יותר ויותר פעמים, והופך לחלק מהפורום. אין לנו הגדרה קשוחה ובילתי מתפשרת של מה זה "אגדת רוק", עם ועדת קבלה, בחינות כניסה וכאלה, אגדת רוק נקבעת באמצעות הדיונים בפורום. ואנחנו ממש לא כועסים, או משהו, מקווה שלא העלבנו אותך בטעות, זו ממש לא הייתה הכוונה.

למעלה