שניה של רצינות

Rוית

New member
שניה של רצינות

אנשים טובים, ראיתי תוכנית שדי קוממה אותי ורשמתי על זה כמה מילים.. אשמח אם תציצו, אני בטוחה שזה יעניין את חלקכם: http://blog.tapuz.co.il/alanis תודה

אני גם ראיתי את התוכנית

וכל כך הרבה רגשות עפו באוויר. ת'אמת שעוד לא הצלחתי לגבש דעה לגבי כול נושא המצעד, לא משנה איפה. לפני 5-10 שנים הרגשתי פשוט שזאת חובתנו וכיום פחות ופחות. בתוכנית הראו כמה ירושלים היא לא באמת עיר של כולם אלא עיר של אותם חרדים פנאטים שמפחדים מכל דבר שאולי יעלה שאלות או סקרנות שלא קשורה לתנ"ך (שהם בטוחים שהוא רק שלהם) ושמנוגד לדעותם. הרבה מנושא המצעד בירושלים הפך לפרנציפ ולעקשנות יתר.

ofirshai

New member
זה כ"כ עצוב

שהדוסים הקיצוניים מקשרים את מלחמת לבנון למצעד. היה נוראי לראות את ההתעלמות והטינה כלפי חבר המועצה ההומו, פשוט עצוב שיש עוד כאלו אנשים פרימיטיביים בעולם, והדוסים שצולמו פשוט יצאו כ"כ מפגרים...

Tarantelle

New member
אני ממש אוהב את הבלוג שלך../images/Emo103.gif

לא יכול להסכים איתך יותר... אני חושב שאפשר גם להתייחס לאדישות של כל מי שלא קשור ישירות למצעדים הללו- כל האנשים שאינם חרדים או הומואים ולסביות ולא שמים זין אם יפגעו באותם אנשים או לא. כזאת אדישות היא זו שתהרוס את החברה שלנו. ברגע שלאנשים לא אכפת מכתובות הנאצה ומהסתות. כל אותם אנשים שלא קולטים שהיום זה השתקת ההומואים והלסביות ומחר זה הנשים או כל החילונים. זה לא עוצר כאן. כפייה היא רעה בכל צורה והיא לעולם לא מסתפקת במועט. אז את הכעס שלי אני מפנה לכל בעלי החשיבה הפרימיטיבית שתופסים את כל מה שלא מקובל בעיניהם כראוי לאלימות ולמוות או לכל הפחות לסתימת פיות אלימה, ולכל האנשים שלא מסתכלים מעבר לקצה האף ולא אכפת להם שהחברה מסביבם הורגת את עצמה.

כמה בחירות העורך ../images/Emo6.gif

את ממש חמודה
ויש לך בלוג יפה, את כותבת ממש יפה... אה הגבתי לך
אני ילד טוב

Rוית

New member
רק השתים האחרונות

וזה מצחיק, כי לא רשמתי בבלוג הרבה זמן, ופתאום שיש לי דעות נוקבות על משהו הן זוכות להכרה..
תודה אנשים על התגובות שלכם פה ובבלוג, אתם אנשים טובים

Rוית

New member
מסתבר שכל רשומה כשהיא מתפרסמת

יש עורך בתפוז שקורא אותה. מי ששמו לו איקון כזה של בחירת העורך אז זה כאילו שהעורך אישית ממליץ על הרשומה הזאת.. האמת גם אני לא ממש ידעתי מה זה כי מזמן לא עידכנתי את הבלוג, אבל זה נראה לי חביב למדי

למעלה