שניה לפני
S Super Max New member 3/6/07 #3 תכירו את עומר, הידוע גם בכינויו ע'. הבחור מזכיר מהרבה בחינות את האדמו"ר שפיצר, הן מבחינת הצבעים שלו ושל האופנוע שלו, הן מבחינת תנוחת הרכיבה והן מבחינת מוד ה- on/off שבו הוא רוכב. עוד נשמע עליו...
תכירו את עומר, הידוע גם בכינויו ע'. הבחור מזכיר מהרבה בחינות את האדמו"ר שפיצר, הן מבחינת הצבעים שלו ושל האופנוע שלו, הן מבחינת תנוחת הרכיבה והן מבחינת מוד ה- on/off שבו הוא רוכב. עוד נשמע עליו...
כRובי New member 3/6/07 #5 ../images/Emo45.gif../images/Emo59.gif../images/Emo70.gif (למה רגל חיצונית לא מהודקת למיכל? )
S S i v a n S z New member 3/6/07 #6 לי דווקא מפריע משהו אחר בתמונה בנוגע לרגליים (או שמה אומר ברכיים) שלו.....
ג גלעד106ראלי New member 3/6/07 #9 יש כבוד....יש... אבל הכבוד לך ולא לאופנוע שנראה כמו אופנוע של 1.90 שקל. אגב, תתחדש על החליפה, מקווה שלא יצא לך יותר מידי לשפשף אותה ואם כן אז רק בברכיים ובאוזניים. ובנימה אופטימית זו אני רק אומר....סעמק!!!!!!!!! אני רוצה כבר את האופנוע שלי בחזרה....חודשיים...חודשיים כמו כלב בלי אופנוע.
יש כבוד....יש... אבל הכבוד לך ולא לאופנוע שנראה כמו אופנוע של 1.90 שקל. אגב, תתחדש על החליפה, מקווה שלא יצא לך יותר מידי לשפשף אותה ואם כן אז רק בברכיים ובאוזניים. ובנימה אופטימית זו אני רק אומר....סעמק!!!!!!!!! אני רוצה כבר את האופנוע שלי בחזרה....חודשיים...חודשיים כמו כלב בלי אופנוע.