שניה לפני...

שניה לפני...

שניה לפני שהכל נגמר כבר לא מחכה יותר למחר, ההוא למעלה בשבילי כבר בחר כבר לא יהיה בשבילי יותר מאוחר. שניה לפני שהכל מתפרק אני מרגיש כל כך ריק, במועט לימדו אותי להסתפק לא מוכן להפסיק להאבק. שניה לפני שהכל נרגע אני מחכה לך בערגה, לא אשקוט ולא ארגע עד אשר בליבך אגע. שניה לפני שהמסך יורד הקהל יצעק לי "אתה שורד", ואחרי ההדרן בדרכי האחרונה אחכה בשקיקה לעוד עונה. שניה לפני ולא רגע מאוחר יותר עליך אני לא מתכוון לוותר, חברים נשאר לנו לנצח נצחים רוצה פעם אחת להיות בצד של המנצחים.

../images/Emo52.gif שאני נדחפת ...

אבל הייתי חייבת לומר לך שזה מקסים

נעמי 1

New member
מאחלת לך...

שתמיד תהיה בצד של המנצחים... של אלה שלא מוותרים. שתמיד יהיה לך כוח להמשיך אלה... עם הרבה אופטימיות. נעמי

שניה לפני.........

שאני מתקשרת.... רק לשלוח לך
גדול גדול..... ו-
ארוכה ארוכה..... ו-המון המון
עם ים של
בלב.....

שניה לפני.....

אומץ... לאבד את עצמי לדעת באהבתי המוגשת אל לבך לתת למילים לצאת מפי כי הלב מבקש ..... אומץ.... לגעת בגופך , לאחוז מותנייך לקרב את גופך אליי שאוכל להטביע בי את ריחך של לפני ..... אומץ..... לאהוב אותך בכל מה שנאסף והבשיל לאהוב אותך בגלל ולא בשביל לתת לך את מה שנפשי מייחלת כי מאהבה באתי עד אלייך באהבה נשארת אתך ולאהבתך עבד אנוכי ..... * * שניה לפני שאומרת שלום כאן לכולם ... לך רציתי לומר... "מקווה שהיא יודעת מה היא מאחרת לקחת"..... כתבת מדהים ונוגע , אל תוותר לך או לה במחול הזה ...

מפונקת1

New member
../images/Emo23.gifפ נ ט ו ם, זה ממש מדהים

מאוד התרגשתי לקרוא כל שורה, וכל מילה בתוך השורה מדברת בעד עצמה. לעולם אל תוותר פנטום, הוויתורים שייכים לחלשים, מאחלת לך שתמיד תנצח כיאה לחזקים, פנטום, אין לי ספק שהמשפט לעולם אל תאמר די.. תפור עליך אז המשך לתפור את החיים, בשירים, בהדרן וחיוכים שבת שלום לך פנטום. כאישה, כל מילה בי נגעה מרגש... אשששששששש

למעלה