שנות ה- 90 או ה-2000

שנות ה- 90 או ה-2000

אלאניס כבר איתנו כמעט 10 שנים, שבהן 5 שנים היו במאה שעברה בשנות ה- 90 והאחרות של עכשיו. השאלה הלא ממש קשה - איזו אלאניס יותר טובה? ורק בשביל להקשות עליכם קבלו בקצרה מבוא -

שנות ה- 90

אלאניס של שנות ה- 90 מכרה משתי אלבומיה 37 מיליון עותקים (30 על JLP). זכתה ב- 7 פרסי גראמי. שיחררה 8 קליפים. ובנוסף עוד 4 סינגלים שלא יצאו כקליפים (AIRW, JY, KOP, YL UNPLUGGED) היתה רוקרית פמניסטית צעירה. הפכה לשאנטית רוחנית שעושה מוזיקה אלטרנטיבית (רוק עם קצת הודו) הוציאה DVD אחד - JLP LIVE הופיעה למעלה ממאות הופעות. ועוד הוציאה דיסק MTV UNPLUGGED, שזוכים לו אמנים מערכים. שיחקה את אלוהים בסרט DOGMA. שיתפה את שני שיריה בשני פסקולים שונים "דוגמא" ו- "עיר של מלאכים".

Rוית

New member
איך KOP יצא כסינגל

אם זה בכלל לא שיר שלה?...... לא זכור לי הקטע הזה.

BaBa LiVe

New member
הוא יצא כסינגל עם: באבא, טאנק יו ו

יור האוס King of Pain Japan Edition Contains King of Pain (mtv unplugged version) Thank U (Unplugged) Baba (Unplugged) Your House (Unplugged) אבל לא לרדיו או משהו

Rוית

New member
אהה אז זה לא יצא כסינגל בפני עצמו

עכשיו הבנתי את כוונת המשורר, תודה

gggrrr

New member
אני לא מבין את האובססיה שיש בפורום

בנוגע למכירות של אלאניס, אלא אם יש משהו שאני לא יודע אף אחד מאיתנו לא מקבל רווחים על המכירות אז מה הביג דיל? כמו בהשוואה של אמיל שהיא מכרה 37 מיליון בשנות ה- 90 זה באמת לא משנה, כמות המכירות של אמן לא אומרת עליו דבר ו"אפילו" לא הופכת אותו לטוב יותר

אני אגיד לך בדיוק מה הביג דיל

זה פשוט כיף ומחמם את הלב שהאמן שאתה אוהב מצליח. מה אתה מעדיף: אלאניס של חצי מליון או 37 ?? ב-ר-ו-ר שמבחינתנו (לפחות מבחינתי) כמות המכירות לא מצביעה על טיב האלבום אבל אני למשל ממש הייתי רוצה שSCC יצליח כמו Jlp, אתה לא?

gggrrr

New member
לא משנה לי

אני אתן לך דוגמה לשני אמנים שאני מאוד אוהב אחד badly drawn boy והשנייה איימי מאן ושניהם רחוקים מלהיות להיטים במכירות ובכל זאת משתבחים מאלבום לאלבום ותאמין לי שאף אחד לא דואג לפרנסה שלהם כמו ששמעתי פה פעם מישהו דואג לפרנסה של אלאניס במקרה שיהיה לה עוד "כישלון" מסחרי אלאניס מסודרת לכל החיים ++ רק מג'אגד לבד

למעלה