שנות השמונים

שנות השמונים

אני מעוניינת במוסיקה שחורה משנות השמונים,לא בדיוק ראפ אלא יותר הסגנון הפאנק..סגנון סטיבי בי. אם מישהו יוכל לתת לי שמות של שירים אני אשמח,אין לי מושג איך למצוא בדרך אחרת תודה!

ALMOG T

New member
........כנסי

את יכולה לחפש בתוכנות תכמו אימול וקאזה וכל מיני תוככנות שיתוף אבל אם את רוצה כנסי אלי לאייסי קיו אני יישלח לך יש לי פוול Fאנק על המחשב

Funky Giraffe

New member
פאנק בשנות השמונים - כעיקרון אין חיה כזאת

בשנות ה80 הפאנק כעיקרון היה במצב של מוות קליני היה טיפה מייקל ג'קסון פה ושם, אבל לא יותר מזה משהו שאפשר לשים את האצבע מקסימום - היה את ג'ורג' קלינטון, שבעיני רבים נתפס מספר 2 בFאנק שדי פרח בשנים האלו. לא שאני זוכר יותר מזה. אלבומים של סטיבי שיצאו באייטיז - Hotter than July Stevie Wonder's Original Musiquarium The Woman in Red Soundtrack In Square Circle אלבומים של ג'ורג' קלינטון והחבורות השונות שלו (לימים הP-FUNK ALLSTARS) מאותן שנים Computer Games You Shouldn't-Nuf Bit Fish Some of My Best Jokes Are Friends R&B Skeletons in the Closet The Cinderella Theory מקווה שעזרתי. אבל אם בא לך על פאנק אמיתי - את חייבת לרדת משהו כמו עשר שנים אחורה.

Funky Giraffe

New member
צא מזה

בטח אתה רוצה לדבר על פרינס וזה, אז סתם שתדע - בשנות השמונים כל הפאנק כולו היה מצועצע לחלוטין. הגרוב נהיה קלוקל והכל פתאום הפך למסונטז ומסריח, אני אישית מתכחש לתקופה הזאת בהיסטוריה של הפאנק, לא יודע מה איתך...

DJ$upreme

New member
כל המיניאפוליס Funk שהשתלט על העולם

באייטיז ואכן פרינס אחראי לו מעניין לא פחות מה-Fאנק של הסבנטיז. המוטיב העיקרי בו הוא החלפת הבראס בסינטי, בין היתר בהשפעת הניו ווייב. זה הביא ליצירות Fאנק מדהימות.

Funky Giraffe

New member
לא זה לא ../images/Emo5.gif

כאילו בוטסי אחד טוב לחמש שנים וזהו... לא יותר מזה... אני מסוגל להתחרפן מהסטייל המעפן הזה.

CAB2

New member
החלפת הבראס בסינטי

הפכה את כל הנושא הזה לפלסטיק בכל הסגונונות שזה נדחף גם דיסקו גם פיוז'ן היופי בFאנק היה הסאונד של הכלים האלה ולא של מישהו שאין לו כסף לסחוב איתו בראס בסיבוב הופעות. הסקשן הזה מכל הכלים מכל הסלאפים ומיוטים מכל הג'אנגל והסטרינגס לא היה חשוב מהבראס. לוותר עליו זה לוותר על הנשמה של הFאנק. הסגנון הזה למרות הכל בראש ובראשונה צמח מהג'אז, בו כל העניין זה הכלים האלה שכל אחד מביא את הסאונד שלו כל האחד מביא את הסגנון שלו וכמובן הסולואים שאני מניח שלא היית נהנה לשמוע סולו סינטי בראס.. אני מקווה לפחות. נחמד כולם ביחד להתנגד לילד המסכן אבל מה זה השטויות האלה? הFאנק נהיה ברובו מעפן בשנות ה80 רק כמה יחידי סגולה וגם מי שהיה טוב בשנות ה70 נהיה מעפן ב80. כל העסק הזה גרם לדעיכה משמעותית בFאנק ששלט בעולם לא רע בשנות ה70 ותודה לאל חזר בשנות ה90 עם כלים חיים הרכבים חדשים שלהם היה ממי לקחת השפעות כך שהדרך שלהן הייתה פשוטה יותר אבל העבודה המדהימה שנוצרה השכיחה את העשור הנורא באמצע.

DJ$upreme

New member
לא...

הFאנק התפתח. להשאר תקועים בסבנטיז (ע"ע פאנקנשטיין) יכול להיות מגניב, אבל באיזהשהוא שלב יש רצון ועניין גם בלהתקדם ולשבור קונבנציות.

CAB2

New member
זה ממש לא מדויק..

בשנות ה80 היו הרבה ניסיונות מאוד לא מוצלחים לפתח את הFאנק. בשנות ה90 פיתחו אותו לכיוונים חדשים שהצליחו מאוד. אני ממש לא מחזיק מפאנקנשטיין ד"א, אבל כשזו ההופעה היחידה בסגנון הזה שיש פה אז בטח שאני הולך, נכון לגמרי שזה פשוט לקחת את שנות ה70 ולעשות מזה עוד קצת כסף, כנראה לא בהצלחה רבה. אבל לעניינו, אף אחד לא נשאר תקוע בסבנטיז ובוא נסכים שפאנקנשטיין הם לא ייצוג עולמי למה קרה לFאנק בשנים 1990-2007 מתוך אי הסכמה לקריאה לג'מירוקוואי כלהקת אסיד ג'אז אגיד קודם כל שמבחינתי הם שיא שנות ה90 בFאנק ואני לא מדבר על אלבומי הפופ האחרונים שגם בהם יש יציאות מעולות, אני מדבר על השניים וחצי אלבומים הראשונים. בהקשבה להם מה שעולה לך זה "טוחנים את הסבנטיז"? אין ספק שבשנות ה80 היו יחידי סגולה אבל העובדה היא שכל הניסיונות לחדש את הFאנק בשנות ה80 נפלו וההוכחה לכך שאף אחד מהחידושים לא המשיך לשנות ה90 ולא פיתח את שנות ה90. מה שהיה נחמד לראות זה איך בשנות ה90 פתאום התעלמו מכל מה שקרה בשנות ה80 כי הבינו כמה מטומטם זה היה וקפצו עשור אחורה כדי לקחת השפעות רק משם. כל Fאנק בשיאו בשנות ה90 היה מושפע משנות ה70 אבל לא נשמע כמו שנות ה70.

מה אתה מדבר ??

מתכחש לתקופה שלא נולדת בה בכלל אז עוד לא היית הבזק בעיניים של אבא שלך אז מספיק להתנשא ולדבר בשפה גבוה כאילו שזה יתן תוקף לדברים שלך. איך אמר פעם אומריטוטו: הכל הבל הבלים

mb13

New member
רגע אתם מדברים על הג'אנר של הELECTRO FUNK?

שזה היה ב80 כמו שלי ידוע

volatile

New member
רק מייסיאו פרקר

המשיך בשנות השמונים ושנות התשעים עם המוזיקה האמיתית. יאמי.

Funky Giraffe

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

מייסיאו = אלוהים

למעלה