זה ממש לא מדויק..
בשנות ה80 היו הרבה ניסיונות מאוד לא מוצלחים לפתח את הFאנק. בשנות ה90 פיתחו אותו לכיוונים חדשים שהצליחו מאוד. אני ממש לא מחזיק מפאנקנשטיין ד"א, אבל כשזו ההופעה היחידה בסגנון הזה שיש פה אז בטח שאני הולך, נכון לגמרי שזה פשוט לקחת את שנות ה70 ולעשות מזה עוד קצת כסף, כנראה לא בהצלחה רבה. אבל לעניינו, אף אחד לא נשאר תקוע בסבנטיז ובוא נסכים שפאנקנשטיין הם לא ייצוג עולמי למה קרה לFאנק בשנים 1990-2007 מתוך אי הסכמה לקריאה לג'מירוקוואי כלהקת אסיד ג'אז אגיד קודם כל שמבחינתי הם שיא שנות ה90 בFאנק ואני לא מדבר על אלבומי הפופ האחרונים שגם בהם יש יציאות מעולות, אני מדבר על השניים וחצי אלבומים הראשונים. בהקשבה להם מה שעולה לך זה "טוחנים את הסבנטיז"? אין ספק שבשנות ה80 היו יחידי סגולה אבל העובדה היא שכל הניסיונות לחדש את הFאנק בשנות ה80 נפלו וההוכחה לכך שאף אחד מהחידושים לא המשיך לשנות ה90 ולא פיתח את שנות ה90. מה שהיה נחמד לראות זה איך בשנות ה90 פתאום התעלמו מכל מה שקרה בשנות ה80 כי הבינו כמה מטומטם זה היה וקפצו עשור אחורה כדי לקחת השפעות רק משם. כל Fאנק בשיאו בשנות ה90 היה מושפע משנות ה70 אבל לא נשמע כמו שנות ה70.