שנוי

שנוי

שלום לכולם. רציתי לשאול אם מישהוא מכיר אנשים ששינו את שמם. האם השינוי הוא בדרך כלל חיובי ונושא תוצאות טובות או תוצאות מבוקשות, או שברוב המקרים לא משנה דבר או אפילו פוגע. אנא שתפו אותי, זה יסייע לי מאוד מאוד לקבל החלטה בענין שנוי שמי. החלטה שיש לה המון השלכות. תודה מראש. אינשם

yoavfs

New member
שם

שלום לך כן, אני מכיר. הבעיה, בעייני היא בחברה והסביבה הקרובה. ובהחלט יכולה להיות בעיה, אבל זה לא מחוייב המציאות. מה שהכי חשוב הוא כי מחליף השם חייב ליות שלם עם עצמו על המהלך הזה. סביבה חדשה מקבלת אותך עם השם שאיתו נוח לך באופן טבעי לחלוטין. ברור כי החברה איתה את נפגשת היום תתקשה "לעכל" את השינוי, רק מהסיבה כי היא הורגלה לכנותך בשם הקודם, ועל כן יש להבין אותה. השינוי אותו את מבקשת לעצמך מרצון , נכפה על הסובבים אותך, לכן הצעתי לך היא כי לא תתקני אף אחד אם התבלבל וקרא לך בשמך הקודם. לא רצוי להפוך זאת למאבק- כוח. אם את "ברת-מזל" השם החדש שלך יכול להתאים לך, והסביבה תגיד "וואללה יושב עליה השם ..." לשם יש המון משמעות, תורה שלמה בנויה על אסכולה זו. ראיתי מספר שינויי שמות, גם של שמות משפחה, אבל את החוויה של שינוי שם פרטי, אני חווה עם בני. והחיבור אל הפנג-שואי הוא בזה, שהחורף הוא זמן להירהורים, לסוג של חשבון-נפש, להגיע לתובנות רגשיות , להתמקד , להתרכז , לאחסן את הצ'י ולא "לבזבז " אותו. זהו זמן שבו צריך להרהר במים, ובעצם זה מה שאת עושה, מחפשת את עצמך. בהצלחה

למעלה