שנוי

שנוי

שלום לכולם. רציתי לשאול אם מישהוא מכיר אנשים ששינו את שמם. האם השינוי הוא בדרך כלל חיובי ונושא תוצאות טובות או תוצאות מבוקשות, או שברוב המקרים לא משנה דבר או אפילו פוגע. אנא שתפו אותי, זה יסייע לי מאוד מאוד לקבל החלטה בענין שנוי שמי. החלטה שיש לה המון השלכות. תודה מראש. אינשם

צ ל י ל 8

New member
שלום לך ../images/Emo140.gif

אני שיניתי את שמי לאחר השירות הצבאי שלי. אני יכולה להגיד לך ששינוי השם הפך אותי לבוגרת יותר, בעלת ביטחון עצמי. אולי יש שיגידו שאולי הזמן את שלו,,, אולי
לא קרה לי שום דבר רע מהחלפת השם. לוקח לאנשים שמכירים אותך להתרגל, צריך להקפיד לתקן. לכי לנומרולוג שיעזור לך בבחירת שם חדש. בהצלחה

אני מכירה אנשים ששינו את שמם,

חלק רק הוסיפו אות לשם חלק שינו את שם המשפחה חלק שינו את השם הפרטי והתוצאה היתה טובה לכולם. במקרים ששמעתי הם התייעצו עם נורומולוג/ית. מציעה לך כמובן לסמוך על תחושות הבטן שלך.

rama69

New member
השם של האדם מציין את הייעוד שלו

כל אות ואות בשם שלך מציינת תכונות אופי, כישורים, בריאות וכו'. בנוסף השם כמכלול מציין את הייעוד שלך. לדעתי לאחר שאני רואה כי את מחפשת את עצמך על פי הודעות קודמות אולי כדאי שתפני לאדם מקצועי שיעזור לך לראות במה את מרגישה תקועה, ואיך אפשר לעזור לך להמשיך קדימה בחייך בחיוך. אדם מקצועי הכוונה, אסטרולוג, נומרולוג, אלה יש להם את הכלים לסייע לך לראות את הדרך שלך בתקופת חיים זו. באהבה אסתר

Tal_Ya_Tal

New member
שלום../images/Emo68.gifאימלה../images/Emo140.gif

כל נושא החלפת השם שנוי במחלוקת. יש כאלה הממליצים להחליף את השם ויש מי שטוענים שהנשמה עצמה בחרה בם ברגע הלידה ועל כן שינוי השם הוא שינוי התוואי שהנשמה בחרה. יש המוסיפים שם לשם הקיים ויש הטוענים שכאשר נוסף שם, ישנו בלבול ודואלליות עד פיצול אישיות. יש הטוענים שצריך להאשאיר את האות הראשונה של השם המקורי אחרת זה 'קפד ראשו' ויש כאלה (כמוני
)שאומרים שכדאי להתאים את השם לתאריך הלידה (בתהליך של נתוח אסטרו-נומרולוגי של השם) על מנת שהתדר של התאריך בו בחרה הנשמה להתגלם בגוף, יתעצם ויהיה בהרמוניה. בכל מקרה מה שברור הוא ששם הוא תדר המשפיע על חיינו. כאשר התעקשתי שיקראו לי טליה (זהו שמי מלידה, אך בילדותי כינו אותי 'טלי' ורק כשכעסו עלי קראו לי טליה. טל-יה במילעיל) כל חיי השתנו והתחלתי לישם את הדרך הרוחנית שעד אז רק התעניינתי בה (בצד התיאורטי שלה) אני מכירה אנשים ששינוי שמם עשה המון בחייהם והם הצליחו מאד לאחר מכן ומכירה אנשים ששינוי שמם שינה אמנם את תואי חייהם אך לא הביאם לתקוותיהם הנכספות. בכל אופן, שינוי שם הוא הכנסת אנרגיה חדשה ותדר חדש שמתחילים לתדר בשדה האנרגטי שלנו ולכן דברים חדשים מתחילים לקרוא. לא סתם קיים המושג 'משנה שם משנה מזל' כמו גם "משנה מקום משנה מזל" אז שיהיה
L&L TALYA

למעלה