שנוי תנוחות

../images/Emo24.gifתנוחת דוגי היא מאוד עמוקה

ומכאן שהיא עלולה להכאיב. תחושת הכאב היא בפתח צוואר הרחם, עלולה להקרין ולהתפרש ככאב באגן. עידן מיליצ'ר

החוזה

New member
כאבים לבת הזוג.

אני ממליץ לך מנסיון שהצליח לשנות בהתחלה את התנוחה המסיונרית ולהפוך את היוצרות - את למעלה ובן זוגך למטה. בתנוחה הזו את קובעת את התקדמות החדירה לפי תחושותיך ובן זוגך אינו צריך לנחש מתי יש לך כאבים ומתי את נהנית.לאחר שתצליחי בזה , וזה יקח שבוע שבועיים , התחילי להסתובב על צירך עד שתגיעי למצב שגבך מופנה לבן-זוגך. גם זה יקח שבועיים שלושה. אין לך מה למהר - כל חייך המיניים פרושים לפניך ומדי פעם חזרי לתנוחה המיסיונרית לשם הנאה בלבד.כאשר תצליחי בכך חיזרי לפורום להמשך ההתקדמות.

G a d o o l

New member
שנוי תנוחות

שלום, יש לי חבר במשך שנתיים. הוא היה הראשוןו איתו קיימתי יחסי מין. הבעיה היא, שאנחנו כל הזמן נשארים שאותה תנוחה (המיביונרית), למרות שהיינו מאוד רוצים לשנות (יש לציין, שאני ממש לא הראשונה של בן זוגי, כך שהוא יודע קצת יותר ממני על הנושא...) בכל מקרה, כל פעם אנחנו מנסים תנוחה חדשה, יש לי כאבים ולחץ באזור האגן, מה שלא קורה בתנוחה הרגילה. כתוצאה מכך, יורד לי החשק המיני, ומיותר לציין שהחבר גם מתבאס מהעניין (למרות שהוא מקבל זאת בהבנה). כך יוצא מצב, שכבר כמעט שנתיים אנו מקיימים יחסים רק בתנוחה הרגילה, כדי שהוכל להנות מחווית המין בלי להיות מתוסכלים כל הזמן. הייתי מאוד רוצה לשמוע חוות דעתכם בנושא, אולי מישהי עברה פה תהליך דומה? אני מ-א-ו-ד רוצה להרגיל את עצמי לתנוחות חדשות, רק שכבר לא יודעת איך. תודה רבה

G a d o o l

New member
תיקון

סליחה על ההדפסה השגויה, ככה זה כשלומדים כתיבה עיוורת...

למעלה