"שנוטובות"

shira^

New member
למאפיוזי -לבנות ולבעל המסוקסס

שתהיה שנה הכי הכי לכולנו ושנזכה להתראות בגינה בכרמליה ושלא נראה יותר מראות זוועה כאלו לעולם...

ד...

New member
ל י מ ו ר י -

שתהיה לכם שנה ניפלאה, עם פשוש/ית קטנ/ה, וכמה שיותר מהר. שסינדרלה לא תשכח ללכת לישון בשעה הנכונה על מנת שהנסיך לא יברח עם הנעל, ובמקומו יבוא צפרדע... וגם שתיהיה לכם נסיעה טובה וחופשה נעימה.. די

לימור1

New member
היי די ../images/Emo24.gif

את חסרה לי בצ´ט... מאחלת לך שנה נהדרת ומקווה שייצא לדבר בצ´ט לפני שאני נוסעת בשבוע הבא

ד...

New member
לימורי,

הפיצפונית שלי עברה השבוע ניתוח, לא צפוי, והיה לי שבוע נורא. לראות כזו קטנה במיטה הענקית בהתאוששות זה לא קל, ובכלל עינו אותה... בכל אופן אתמול שבנו הביתה ונכנסתי לצט והיה שומם וריק. אם אני לא אהיה עיפה מידי, עקב שנתי על כורסאות לא משהו, לאחרונה, אני אכנס הערב, אז תשתדלי לבוא מוקדם... ביי שבת שלום.

שולינקה

New member
כל הכבוד מהנועזת והמעודדת

שירה,יש לי אנימציית מעודדת,אך אין באפשרותי להעלותה,אז דמייני זאת.

ענבל*

New member
שנה טובה טובה ../images/Emo23.gif

לעירית ודורון, אני יודעת שאתם לא כל כך בקטע הפומבי הזה, אבל אני לא מתאפקת, אז שהשנה החדשה תביא לכם את האושר שכבר מחכה כאן, ממש מעבר לפינה. שהכל יעבור בקלות וד"ש בגואטמלה. לאינגליש, הלב איתך, מקווה שהדברים יסתדרו ותחבקו בקרוב את הקטנה שלכם. לדיאנה, שאני כל כך כל כך אוהבת לקרוא תמיד את מה שאת כותבת, שיהיו חיים מאושרים עם המתוקה שלך לשיר, אם את עדיין קוראת כאן, שתהיה שנה של רוגע, של אהבה וקבלה עצמית ולמיכל והמשפחה המון המון אהבה. כמה נעים שאת תמיד כאן. לכולם כולם, שתהיה שנה מופלאה של אהבה אהבה ואהבה. שנה של התחלות, שנה של המשכים, שנה בכייף.

English

New member
שתתחיל לנו שנה יותר טובה ../images/Emo65.gif

לנעמי, לימור, מיכל וענבל שהיה לנו קשר גם מחוץ לפורום - תודה על העזרה בעבר ובהווה ושנה טובה בעתיד. טוב לי שיש לי חברות כמוכן. לכל מי שמחכה: גלים, עירית ושוב לימור וכמובן לי עצמי - שנקבל כבר את הקטנים שלנו.שיהיו כוחות להתגבר על הההמתנה ושהכל יעבור בשלום. ולכל מי שכבר יש לו אוצר בבית: זוג ושירה ודיאנה ושולי וטלי ואורנה ויסמין ןי.ש. וועוד רבים וטובים שבטח שכחתי ושוב לי עצמי - שנהנה מהילדים האלה שנולדו מהלב וממלאים חלק גדול ממנו. ולמאומצים הבוגרים שלי וד. ו´אני´ ושיר וחגית ומזל שתזכו לסגור מעגל ושתמצאו שלווה. ולפורום שלנו שיישאר תומך ומעשיר ושלא ניגרר למלחמות מיותרות. ושגם העולם לא ייגרר למלחמות מיותרות. אז שנה טובה לכולנו.

י.ש.

New member
Thanks

Wish you an happy new year and to overcome the difficulties. It is a sad day for U.S. and for most of the people in the world.

הזוג

New member
שנה טובה לכל החברים בפורום

למיכלל על הפורום היפה שלנו, לשולינקה ושירה שבנוסף לכתיבה המענינת מעשירים את כולנו במידע ותמנות מהרשת, המשיכו כך להעשיר את כולנו. לאינגליש ולגלגל שבקרוב יסתדר הכל ותקבלו את האוצרות שלכם, ללימור שבאמת בקרוב מאוד תיצטרפו למשפחות המאמצות לדיאנה שתמשיכי להעשיר אותנו בדעותיך ובתגובותיך היפות והמלומדות. לאלה ודני שהעובדת החדשה תהיה בראש שלכם ותתקדמו מהר להגשמת החלום. לחד-הורי המון אושר מהילד ובכלל. לחגית שיר ושאר המאומצים והמאומצות שנה טובה ויפה לכל ההורים בפורום שאנחנו מאוד נהנים לקרוא את הדברים שאתם כותבים המשיכו להיות הורים נהדרים ושנה של נחת מכל הילדים. לכל הפורום שנה של סבלנות סובלנות ויכולת קבלה של כל הכותבים כאן. לכל מישלא הזכרנו בשמו גם כן שנה טובה מאוד

הזוג

New member
שנה טובה לכל החברים בפורום

למיכלל על הפורום היפה שלנו, לשולינקה ושירה שבנוסף לכתיבה המענינת מעשירים את כולנו במידע ותמנות מהרשת, המשיכו כך להעשיר את כולנו. לאינגליש ולגלגל שבקרוב יסתדר הכל ותקבלו את האוצרות שלכם, ללימור שבאמת בקרוב מאוד תיצטרפו למשפחות המאמצות לדיאנה שתמשיכי להעשיר אותנו בדעותיך ובתגובותיך היפות והמלומדות. לאלה ודני שהעובדת החדשה תהיה בראש שלכם ותתקדמו מהר להגשמת החלום. לחד-הורי המון אושר מהילד ובכלל. לחגית שיר ושאר המאומצים והמאומצות שנה טובה ויפה לכל ההורים בפורום שאנחנו מאוד נהנים לקרוא את הדברים שאתם כותבים המשיכו להיות הורים נהדרים ושנה של נחת מכל הילדים. לכל הפורום שנה של סבלנות סובלנות ויכולת קבלה של כל הכותבים כאן. לכל מישלא הזכרנו בשמו גם כן שנה טובה מאוד

אורנה ב.

New member
שנה טובה

למיכל, שעדי תביא לנו שנת בטחון ומאיה שנת צמיחה. לשולי וטלי, שהבנות שלכן ושלי ימשיכו לחייך ולעבוד עלינו בעיניהן המלוכסנות. לשירה, שהנסיכה תמשיך לעבוד בטורבו ותפסיק לאכול סוללות. ללימור, שתוסיף כבר את הקישוט החשוב ביותר לחדר הילדים. ולכל השאר.... הורים וילדים מצפון ועד דרום:צברים,מזרח אירופה ומזרח אסיה שתהיה לנו שנת- דבש, אורז, ממליגה, בורשט וסלט ישראלי. אוהבות אורנה ושירה

shira^

New member
אורנה ושירה המתוקות !!!

שתמשיכו ללקק דבש כל השנה ...שיצליח לכן ושתהיו מאושרות... ושתרדו כבר מההר ותעלו אלינו להר היגיע הזמן... שנה נפלאה לשתיכן !!! מאחלים באהבה , כולנו כאן...

שנה טובה כללי ופרטי ../images/Emo75.gif ../images/Emo74.gif

לכולם שנה טובה ומאושרת. שכל אחד יזכה לאושר לו הוא מייחל, לאימוץ, קבלת הילד, פגישת האח/ות וכו´. שנה טובה לכל חברי מפורום פוריות, שתזכו לחבוק השנה ילד מהריון, ובזמן הקרוב תחבקו ילד נוסף מאימוץ. וללימור שתזכי במהרה להגעת הילדים שלהם את מחכה.

שנה טובה כללי ופרטי ../images/Emo75.gif ../images/Emo74.gif

לכולם שנה טובה ומאושרת. שכל אחד יזכה לאושר לו הוא מייחל, לאימוץ, קבלת הילד, פגישת האח/ות וכו´. שנה טובה לכל חברי מפורום פוריות, שתזכו לחבוק השנה ילד מהריון, ובזמן הקרוב תחבקו ילד נוסף מאימוץ. וללימור שתזכי במהרה להגעת הילדים שלהם את מחכה.

חגית א

New member
לכולם ../images/Emo24.gif

לכל משפחת הפורום המקסימים ודוקא פעמים שרוצים לכתוב מ -
אל
פתאום נעלמות המילים והעט לא כותב. רציתי לומר הרבה אבל אין לי מילים ומה שטוב בראש השנה חוץ מתפוח בדבש... זה שאפשר להתחיל הכל מחדש שתהיה לכולכם שנה מוצלחת, שנה מקסימה שכל מה שתרצו יתגשם, שנה של אושר אושר ואושר ושתדעו שאני מאוד מאוד אוהבת אתכם ותודה על הכל

למעלה