שנוזים שליי!!!!!!

זיגוטה

New member
שנוזים שליי!!!!!!

יו אחים ואחיות שלי מה המצפ?!?!? אז ככה אני חדשה פה בפורום אבל ממש ממש ממש ממש לא חדשה בקטע של היהודים!.... ממש לא! ורוני ל´ה שלי ! חחחחחח סטלנית און היי יא דפוקה בשכל! חחחחחחח.....את מפגרת בשכל! חחחחחחח.....סתם שנוז אני מתה עליך!.. \אז אנשיפ אני קרן לוי ואני מרעננה בת 14 עולה לכיתה ט´... (עוד שנה בחטיבה המסריחה הזו) אז רציתי להגיד שלוםם!!! חחחחחח..... וזהו! בלאט אוף אני עכשיו בעבודה ואין לי יותר מה לעשות חצי שעה האחרונה היתה עככל כך משעמת! חחחחחח.....!!!!!!1 ררר...... חחח...... אוקיצר אחרים ואחיות שלי! שרוני תספר לכם מי אני באמת! חחחחח..יאללה רוני תראי להם מה לימדתי אותך! אהה ומחר אני הולכת ליקנות את החשמלית שסבא שלי הבטיח לי! fender אמריקאית מדהימהההההההההההההההההההההההההההההההה!!!!!!!!!!!!!! אוקיצר הידעתם שיש לי כרטיסי חינם למופע הבא של היהודים?!..... פחחחחחח תאכלי את הלב (חוץ מאלה שגןם יש להם) חפיף1 אז יאללה נשתמע טא טא

זיגוטה

New member
אהה ואם שמתם לב אני באה מהפורום של

אביב גפן ! אני מדברת שם קבוע! מקווה שתקבלו אותי בברכה! בלאט1 חחחחח... יאללה ......

קקקקרררררקקקקקררררררר...

ישורטה.... גמ רוני מליד ירושלימ פה!... וכבר אמרתי לכ אתמול לי אינ מה שידפוק את המוח כי מישהו\י לא הביאה לי עדיינ את ה-שקיט!... ומיסתבר שאני כנ בפורמ של היהודימ!.. ישרוטה אני זזתי לי עד להודעה החדשה...(תרתי משמע!) בהביי

אממ סבבה

לא מתיחסימ אלי אז גמני לא יתיחס.. אז את לא ברוכה הבאה ולא תקבלי
ואל תהני פה.ולא תקבלי
ואני לא אוהבת אותך..ולא תקבלי
וזהו..

ושחכתי להגיד משהויימ...

1.מזה שנוזימ שלי?!?!?!?! אני שנוזה the one and the only one!!!... 2.איזה סבא? סבאפריק או סבא של ניב?

pEace LadY

New member
איזה כיף לך! מהיכן?? גמני רוצההה../images/Emo15.gif

גמני גמני גמני רוצה כרטיס חינםםםםםםםםםםםםםם מאיפה יש לך כרטיס חינם?????
אני שונאת אותאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאך!!!!!! סתם סתם זה הכל מאהבה
ברוכה הבאה למרות שאני לא מכירה אותך הקנאה משתלטת עלייייייייייייייייי אזה כיף לך! אמממממממ כמו שאמרתי איך יש לך כרטיס חינם?

זיגוטה

New member
אממ חבובות!

אז ככה - רוני (חיפושית עצובה)-למה?! רוני מבאר טוביה (חחחח) אממ כן סבא פריק שלי! חחחחח... ו פיס ליידי- יש לי כרטיסים חולצות הכל חינם שלהיהודים כי ידיד ממש ממש ממש ממש ממש טופ שלי אז דוד שלו הוא תום פתרובר וכן ראיתי את תום ואורית פעם שהייתי אצלו היה קטעים! אבל פשוט הוא מביא ל כל פעם כרטיסים חינם...חוצות ובלה בלה בלה .... חחחח ואמ את לא מכירה אות באמת ח אני קרן לוי בת 14 עולה לכיתה ט... מרעננה!... ואממ זהו! חחח...שרוטה גאה! חחחחחחחחח....

pEace LadY

New member
עכשיו אני באמת שונאת אותך!!!!../images/Emo7.gif

ראית את תום פטרובר במציאות ??? טוב אל תחרטטי לא מאמינה!!! לא יכול להיות...גם את אורית???? נו ספרי ספרי איך הם!!! דיברת איתם??? יאו!!! אהמ אהההמ התלהבתי טיפה יותר מדי

ואני עוד יותר באמת שונאת אותך!11

תסתכלי בובה..כתבת רק שלוש הודעות בפורומ וכבר כל כך הרבה שונאימ אותך..אולי פשוט תעופי מפה? את עוד שואלת למה? אהבלה! ^ יש לציינ שאינ להתיחס לכל מה שכתוב למעלה^

אהמ אהמ...

אני לא שונאת אותכ!...
אני שונאת אותכ רק בגלל דבר אחד... אני רוצה את ה-שקיט שלייייייייייי!!... בעעעע אבל אל תידאגי בסופ היא תהיה אצלי ואז אני לא ישנא אותכ... ולמה שתאופ... סתקלי איכ זה ממלא לנו את הפורמ סופ סופ ולא יבש פה כמו תמיד...

זיגוטה

New member
אוקי אז ככה -----

חיפושית שלי- כן גם את אהבלה ואני מתה עליך!!! חחחחחחחחח..... שנוזה- את עדיין קטנה מידי!!!! חחחח עוד לא אסור לי להביא לך עוד את קטנה! חחחחח...... סתםםם! לא רציני את לא זוכרת שסיפרתי לך מה קרה לי בגלל זה?! ו-פיס גירל- גם אני אוהבת אותך! אממ ותום שרוט לגמרי פשוט על סמים כל היום! חחח אבל הוא אחלה אחלה אחלה אחלה גבר והוא מצחיק! ואורית גם כזו על סמים כל היום! חחחחח... שני מסטולים!!! חחחחח....אבל הם אחוש נחמדים!!!! אבל אתם יודעות שאני מתה עליכם! חחחחחח....

ממהההההההה??????

מה קטנה מדייייייי?!?!?!!??! אמרת תחילת ח´ פסדר בשבילכ חיכיתי קצת ואני גמ שאלתי אותכ אמ אני יכולה בחופששש.... ואת פסדר ויתרת לי אבל עכשיו.. לאאאאאאאאאאא אני קטנה מידיי עכשיווווו... יא בעעעעעעעעעעע עכשיו אני עוד יותר שונאת אותכ...:-{

יודעת מהה?!?!?!

את לא בעעעעעעעעעעעע ולא קרקר... את שניצל טיבעול מבשר אמיתי ולא מתופו החיקוי העלוב הזה לבשר!!!... ואת גמ כמו שתרשיש אמר... "סטייק פרה עבה ועסיסי זה טעים" אז זה מה שיש לי להגיד לכ להיומ... יא בעעעעעעע וכל מה שכתוב כאנ בהודעה!... בהביי

שניה שניה שניה..

אני קלטתי כאנ ירידה אל זה שאני מבאר טוביה?! אני שמעתי כאנ גיחוח?!

מה שמעתי?????????

כרטיסים חינם להופעה? תביאי לי!!!!!!!!!!! פליזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזז מתחננת..... בבקשה....

זיגוטה

New member
חחח חבובה!

זה לא שאני יכולה לחלק ככה סתם לכל אחד! חחח ..אם הייתי יכולה אז בכיף אין לי בעיה אבל הקטע הוא שיש לי כרטיס אחד רק לעצמי וגם לחברות שלי סידרו כרטיסים!... אז ככה שסורי בובה! חחח

זיגוטה

New member
חחח חבובה!

זה לא שאני יכולה לחלק ככה סתם לכל אחד! חחח ..אם הייתי יכולה אז בכיף אין לי בעיה אבל הקטע הוא שיש לי כרטיס אחד רק לעצמי וגם לחברות שלי סידרו כרטיסים!... אז ככה שסורי בובה! חחח

למעלה