../images/Emo126.gif וואו. לא יודעת מאיפה להתחיל...
אני פשוט אכתוב, ומי שיקרא יקרא. הפורום הזה, אפשר לומר ששינה לי את החים. ובאמת, דרך הפורום הכרתי את האנשים שהיו הכי משמעותיים בשבילי בחופש הזה. החופש המדהים שעבר עלי. ורוב הכרדיט עליו הוא שלכם. הצטרפתי לפורום לפני קצת יותר מ4 חודשים. שזה ממש לא הרבה. בשביל הפרוטוקול, הצטרפתי ב2.6.07 בכינוי הקודם שלי: DuLcE NeTa אחרי חודש כבר הגעתי למפגש, ואני כלכך שמחה שעשיתי אתזה. חששתי לפני, הרגשתי לא שייכת, אבל אז הגיע הלילה הלבן... שיחת הוועידה הראשונה שלי אתכם, אחרי כמה דקות כבר הרגשתי משוחררת, וכלכך טוב איתכם! והמפגש, אחח, אותו דבר, אחרי שיצאתי מההלם, ואחרי שהבנתי שאתם אנשים מדהימים, ואחרי שנתתם לי להרגיש כלכך טוב עם עצמי לידכם, השתחררתי. ומאז הכל הסטוריה. היום, בעודי בטלפון עם יובל [וחכו, אתם עוד תקראו עליו בהודעה הזו] הסתכלתי בקומונה של המפגש, ובפורום כדי לבדוק בכמה מפגשים הייתי בזמן הזה אני כאן. 7 מפגשים סה"כ. ועד מיני מפגש שהיה ממש מיני עם שארון ועומר בת"א שהיה גם נורא כיף! במפגש השני שלי, כבר ישנתי אצל שארון. זה היה בדיוק שבוע אחרי הראשון. זה סימן לכמה שהרגשתי טוב אתכם פורום מדהים שלי! וכן, אני לא וותיקה פה, אין לי אפילו חצי שנה, אבל אני כן מרגישה אחת מכם. ואני מקווה מאוד שגם אתם כן? עוד משהו מאוד משמעותי שקרה בזכות הפורום הזה, הכרתי את אחד האנשים היותר משמעותיים כרגע בחים שלי.
יובל פגשנו אותו ב23.7, מפגש לכבוד 3 שנים לפורום [במפגש הזה גם הכרתי את אילן מהג'ויסטיק, אבל כמובן שאנחנו לא מדברים עליו] בזכות הפורום הזה הייתי על הגג מתי שיובל היה שם, בזכות הפורום הזה, הכרתי את אחד החברים הכי טובים שלי. אז תודה. ומה עוד? זהבית וברייר, ז'ב"נ שלי! למרות כל מה שקורה בזמן האחרון [אני לא יודעת בדיוק מה, אבל זה לא כלכך טוב] ולמרות שלא הייתה לנו שיחת ז'בנט"ע טובה כבר המון זמן, אני לא אשכח את השיחות האלה שלנו כל הלילה, כל הצחוקים שלנו, הבינגו, השאלון בפורום שישיסטים שאני לעולם לא אשכח, הקולות של בן, הצחוק המקסים שלך זהבית, וגם שלך ברייר, אתם אמנם חלק מהאנשים שעשו לי את החופש [הפורום כאילו!] אבל בהחלט יש לכם נתח רציני בהכל. כי השיחות אתכם היו הכי מצחיקות בעולם! ואם כבר טלפון, בזכותכם פורום יקר שלי [אהמ זהבית ויובל] השגתי חשבון של 350 ש"ח מבזק לאורנג'. ואבא כעס, ואמא סיפרה לכל הדודים שלא הבינו WTF, אבל אני לא מתחרטת על שום דקה שביליתי אתכם בטל'. אז, פורום יקר שלי, אני אוהבת אתכם! את כולכם! ומי יתן, ונתגבש יותר, ונהיה חבורה גדולה ומאושרת של לובשי פיג'מות. יום טוב. נטע מנטה. ופתאום שמתי לב, שאין אף לא אייקון אחד בהודעה, אז אין אייקון יותר מתאים מאשר:
זה הלב שלי, שנהיה הרבה יותר גדול בזכותכם!
תודה