שנה שאני עובדת שם

עוד אחת1

New member
שנה שאני עובדת שם

שנה שאני עובדת שם, ובקושי שמתי לב לקיומך.בסופו של דבר אזרת אומץ ושלחת אליי חבר, שאמר שאתה מעוניין בי כבר כמה חודשים טובים ואפילו לא יכול לגשת מהפחד שאסרב. זה החמיא לי כל כך, ואמרתי שאפשר לנסות, למה לא, וכשאתה שמעת היית מאושר. כבר באותו יום התקשרת ונפגשנו, אמרת שאני כל כך מושלמת ושאתה לא מאמין שבכלל הסכמתי להפגש איתך, ושקשה לך לעכל את זה שאני יושבת מולך ומדברת איתך ,ואני חושבת לעצמי - איזה מתוק... איך לא שמתי לב אליו? אז יצאנו כמה פעמים, והתייחסת אליי בהערצה, ואני, למרות שאתה נראה לי אמיתי, לוקחת צעד צעד, לא רצה מהר מידי, כי כוויות מבחורים שחקנים לא חסר לי... לא יודעת מה השתבש... אתה פירשת את הזהירות שלי כחוסר עניין בך, ואני פירשתי את ההתרחקות הפתאומית שלך כחוסר רצון להשקיע, או להבין. אפילו לא שאלת. פשוט תפסת מרחק. ובעבודה עדיין מקרקרים סביבי, ואתה לא יכול להסתכל עליי, ואני? אני מסתכלת עלייך. כל הזמן. ואתה אפילו לא מחזיר מבט.

JudyWn

New member
לפעמים, מרוב שמתכוונים הכל מתחרבש

כל אדם מגיע עם מטענים מקשרים קודמים ומנסיבות חייו ולפיהם הוא מנהל ומפרש את חייו. אולי את היית זהירה, אבל הוא קרא אצלך חוסר עניין. אולי הוא התרחק כדי להבין ואת פירשת חוסר רצון. עד שלא תדברו על זה, לא תבינו מה כל אחד באמת רצה. נסי לדבר איתו, לומר לו שניסית לקחת את הדברים לאט. אני מקווה שהוא יבין ושהרומן שלכם ימשיך ללבלב

למעלה