שנה עברה.

Yaniv-DC

New member
תפסה אותי שם בעיקר

הודעתו של הכריש שחזה שארה"ב תהייה מספיק חזקה להתעשת תוך יומיים... ומעבר לזה זוכרים את השם האיום והנורא שניתן לפורום אז? "ישראלים ונעדרים בחול"...

אנרכיה

New member
כבר שנה הפורום קיים?

חשבתי שבקרוב יום ההולדת השנה לפורום. ולמה לא עשיתם יום הולדת לפורום? ואיפה נועם? ולמה לא רואים מספיק את דניאל? ולמה טוקיו לא בא לבקר? ולאן אפרת מאוסטין נעלמה? ולמה ענבל לא כותבת יותר? מתי פנטום יחזור? איפה מרלסה,וגו´די,הצעדן,הילדה מצרפת,פאנקי,וכל השאר שלא רואים אותם?
אנרכיה.

אנרכיה

New member
וייס,סאנייש,

וזאות שהייתה אוהבת לעזור לכולם,והיא די טובה בזה. נראה לי היא מהולנד. אני פשוט לא זוכר ת´כינוי שלה,אני רק יודע שהיא תמיד הייתה נותנת תשובות מספקות לכולם עם כל מיני קישורים לאתרים. :>

תותי-בת

New member
../images/Emo16.gif לזכרם... לראות את התמונות ב-TV לשמוע את קולות הבכי והמילים האחרונות שאנשים השאירו ליקירהם במזכירות האלקטרוניות לנסות לעקל מה קרה לפני שנה לשחזר איפה הייתי באותו זמן עברה שנה - אבל כל העניין הזה עדיין לא נקלט! כאילו אתם מבינים שהם אינם?! ../images/Emo16.gifיהי זכרם ברוך../images/Emo16.gif ליאת.

judyr

New member
../images/Emo16.gif

מאוד מרגש לקרוא ולהזכר בימים של פעם

judyr

New member
רציתי להכנס אתמול....

אבל פשוט נשבתי במראות הכואבים שהיו בטלויזיה. מאז השיר הזה לא יוצא לי מהראש. שיהיה לכולם רק טוב. בכל העולם
כשהלב בוכה רק אלוהים שומע הכאב עולה מתוך הנשמה אדם נופל לפני שהוא שוקע בנפילה קטנה חותך את הדממה שמע ישראל אלוהי אתה הכל יכול נתת לי את חיי נתת לי הכל בעיני דמעה הלב בוכה בשקט וכשהלב שותק הנשמה זועקת שמע ישראל אלוהי עכשיו אני לבד חזק אותי אלוהי עשה שלא אפחד הכאב גדול ואין לאן לברוח עשה שייגמר כי לא נותר בי כוח כשהלב בוכה הזמן עומד מלכת האדם רואה את כל חייו פתאום אל הלא נותר הוא לא רוצה ללכת לאלוהיו קורא על סף תהום שמע ישראל אלוהי אתה הכל יכול נתת לי את חיי נתת לי הכל בעניי דמעה הלב בוכה בשקט וכשהלב שותק הנשמה זועקת שמע ישראל אלוהי עכשיו אני לבד חזק אותי אלוהי חזק שלא אפחד הכאב גדול ואין לאן לברוח עשה שייגמר כי לא נותר בי כוח

eli21us

New member
../images/Emo16.gif יהי זכרם ברוך ../images/Emo16.gif

ואני מצטט מפי ג´ון אשקרופט ´´ הטרור רצה לחסל אזרחים תמימים אבל הוא קיבל את גיבורי המחר ´´

למעלה