שנה ל"בלתי מנוצח"!

shourka

New member
שנה ל"בלתי מנוצח"!

כן אז כבר חלפה לה שנה מאז האלבום "בילתי מנוצח" יצא חנויות ולרגל המצב החלטתי להביא בפניכם כמה עובדות 1) האלבום מכר לפי הנתונים האחרונים כ 11.3 מיליון עותקים ברחבי העולם שזה בכלל לא רע ואפילו טוב! 2)לאלבום יצאו שלושה קליפים וסינגל איד הקליפים 1 – "את מזעזעת את עולמי" 2 – "בכי" 3 – "הילדים העבודים" והסינגל – "פרפרים" 3)הקליפים "את מזעזעת את עולמי" ו"בכי" היו בראש המצעד האירופיי והסינגל "פרפרים היה במקום ה12 במצעד האמריקאי ל"ילדים העבודים" אין לי נתונים.. בסך הכל האלבום היה מוכר כמות משולשת אם לא היה את כל העסק עם סוני וגם אנחנו המעריצים היינו זוכים ליותר ממלך הפופ – קליפים... ולמרות הכל מייקל בכל זאות הוכיח שהוא בלי ספק "מלך הפופ".

shourka

New member
אז מה אתם חושבים

מה אתם חושבים על האלבום ועל המכירות שלו ובכלל בכלליות תשרשרו לפה תגובות.

../images/Emo23.gif

אין לי מה להגיד. חוץ משזה האלבום הכי פצצתי שיש!!!! כוס אמאמאמא של סוני הבני זונות שישרפו בגיהנום

Art Of Madness

New member
כן... זה דיי ידוע ../images/Emo19.gif

שיר מדהים! אחד השירים הכי מדהימים ששמעתי בחיים שלי....

Art Of Madness

New member
חחחחחחחחחח.... שנים לא../images/Emo187.gif../images/Emo19.gif

קראת לי פושטקית!!! מואה :-{}

Art Of Madness

New member
...../images/Emo187.gif../images/Emo19.gif

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

bmjackson

New member
מישהו.....

ראה אתה הקליפ "פרפרים"? ואם אפשר להשיג אותו אפשהו אז נא לשים פה לינק בבקשה או סתם לתת חוות דעת ולתאר איך הוא נראה........

odedia

New member
שגיאות, שגיאות...

אז ככה: 1) האלבום מכר בסביבות ה-10 מיליון עותקים. זה מפיו של מייקל בעצמו בניו יורק, וגם לפי האתר הרשמי של המפיק רודני ג´רקינס. 2) לא יצא שום קליפ ושום סינגל ל"The Lost Children" ואין לי מושג מאיפה הבאת את הנתונים האלה. ודרך אגב - כותבים את זה "הילדים האבודים", לא עבודים... 3) לא יצא *שום* סינגל בארה"ב, אפילו לא אחד, כי סוני הם בני כלבות. You Rock My World ו-Butterflies יצאו לרדיו, ולכן הגיעו למקומות מכובדים במצעד BILLBOARD, כי שם המצעד מדורג לפי 50% השמעות רדיו ו-50% מכירות סינגלים. YRMW הגיע למקום העשירי, BUTTERFLIES למקום ה-12. מובן מאליו, שאילו היה יוצא גם סינגל, הם היו מקום ראשון בקלות. 4) באירופה יצאו רק CRY ו-YRMW. לא יודע בדיוק איזה מקום הגיע YRME במצעד האירופי, אני חושב שבאמת למקום הראשון. אבל בבריטניה הוא הגיע רק למקום השני, אחרי קיילי מינוג. CRY - בואו לא נדבר על זה בכלל. הוא בקושי הגיע ל-40 הגדולים. אחד הכשלונות הגדולים בהיסטוריה שלו, מה שדי מובן, אם חברת התקליטים שלך לא עושה כלום כדי לקדם את השיר ב-MTV וברדיו. 5) בארה"ב יצאו עוד כמה שירים להשמעות ברדיו, אך בלי קידום מכירות של חברת התקליטים, ממש לא היה להם סיכוי. השירים שיצאו הם Break of dawn ו-speechless. עודד ש.

pulpula

New member
אמן...

יש אפשרות לשים את זה איפהשהו בלוח?? זתומרת שזה יהיה מודבק פה לתמיד?? או באיזה סקשן נפרד? כי נמאס לחזור על זה כל פעם מחדש מה גם שאנשים כאן לא תורמים בזה שכל שני וחמישי הם מאמינים לכל זיבול קטן שרשום באתר שלא יודע כלום מהחיים שלו..

shourka

New member
תשובות

הנתון של המכירות הוא מהאתר של רודני גקסון משבוע שעבר - היה על זה כתבה קטנטנה והקליפ הילדים האבודים - הוא לפי מה ששמעתי ולא ראיתי הוא יצא וdangerous נתן לכם אותו להורדה, י"רמו היה בראש המצעד הבריטי שבוע עד שקילי הוציאה אותו למקום השני ועכשיו אני הולך כי יש לי עבודה אולי מחר אני אחזור..

למעלה