שנה לנסיגה מלבנון???

ליטל א מ

New member
שנה לנסיגה מלבנון???

שנה כבר חלפה מאז צ``הל עזב את שטחי דרום לבנוןותמיד בתקשורת שלנו יש מעין נורמה בה חייבים להזכיר זאת. נו אז מה יהיה עכשיו כל שנה נזכיר את התאריך הזה תפסיקו לחיות את העבר את הטעויות שעשינו לפני 18 שנה כשנכנסו בכלל האם גם בתקשורת הלבנונית ``חוגגים`` את התאריך הזה?! לא נראה לי כל כך כי אני צופה הרבה בחדשות בערוצים הערבים ואף מילה אחת לא הוזכרה בנושא. אז חאללס די לדון במה שהיה ותחשבו קדימה על מה שיהיה כי לפי מה שיש המצב לא הכי מזהיר ולא מוביל אותנו לשום מקום טוב לא את הישראלים ולא את הפלסטינים אז תתעוררו אנשים כי רק אנחנו יכולים להציל אותנו מהמצב הזה. שיהיה יום טוב לכולם

B.Shokor

New member
ליטל צודקת מאוד, רק אנחנו (הישראלים

שיכולים להציל עצמנו מהמצב הביטחוני החמור הזה. אם נמשיך לדבר על העבר, ואם נמשיך להאשים אחד את השני, לא נוכל לפתור את הבעיות שלנו ולא נוכל להגיע לשלום. לפי דעתי אנשים נורמליים הם האנשים שלומדים מהעבר וחושבים אך ורק על העתיד? האם אנחנו הישראלים כך? (הלוואי שנהיה).. שלך ב.שוקר מ.הפורום

אבו-דני

New member
ואני לתומי חשבתי,ליטל שצריך........

ליטל, אני לתומי חשבתי שצריך שניים לטנגו...עכשו אני יודע היהודים יכולים לעשות שלום לבד..בלי הערבים..איך לא חשבו על זה קודם? מישהו אגב יודע איך ? לפנות את האיזור מהנהר עד הים.. אני משער שליטל תהיה הראשונה לתת דוגמא איך עושים שלום.. ותעזוב על המטוס הראשון מחר!!! המלצתי ליטל...ניו זינלנד!!

קלייר

New member
הלומד מהעבר-משפר את העתיד

להסתכל קדימה בשמחה-שבנינו אחינו ואבינו לא עוד במקום הנורא הזה לבנון ולא להסתכל אחורה בזעם-כי רק נרע את המצב יש לחשוב על העתיד וללמוד משגיעות ההעבר

אבו-דני

New member
קלייר אני מוכן להיות רומנטי וחולמני

קלייר חיי נפשי אני מוכן להיות רומאנטי וחולמני על פי משנתך אך כלום תוכלי להבטיח על פי תפיסה זו שהשקט ,השלום בוא יבוא? כלום אם את היית ליד הגה השלטון מבטיחה את החזרת ירושליים כולה (כולל מערבה) חזרה לקו הירוק וכן המשולש למדינת פלסטין, (טייבה ,טירה,אום אל פחאם וכו`) לאחר כל התכווצות הזו יבוא לציון הגואל? המדינה השכנה תהיה נטולת טירור ? אלימות ? הייתי רוצה לשמוע ממך אילו כל הנסיגות האלה יתרחשו השקט המוחלט הינו בטוח!! בטוח!! בטוח!! האוכל לשמוע ממך זאת ?

קלייר

New member
תהיה אתה /אבו -דני/ולהבטיח שקט

אבו-דני תהיה אתה ,ולהבטיח שהשקט יבוא ,הלואי והיתי יכולה אך לפחות אני מוכנה לנסות גם דרך אחרת ,ויש להחזיר להם את המקומות הקדושים להם בירושלים למען השקט ,טיבה ,טירה ,אום אל פחאם הם חלק ממדינת ישראל ושם גרים ערבי ישראל אין צורך להשיב דבר, ומחוץ לקו הירוק לתת להם לבנות מדינה,מה יקרה אבו - דני עם ננסה לפחות נדע שעשינו הכל למען השלום ,ואנו מספיק חזקים להתמודד עם המדינה השכנה תהפוך למדינת טרור לא מזה אני מפחדת,יותר מפחיד אותי מהטרור שישאר בגבולות ארצי,ואבו -דני -האם יש דבר בטוח בחיים? האם המצב הקיים אבו -דני בטוח ?-אין פיגועים,

למעלה