שנה ליציאה!!

שנה ליציאה!!

וואלה, בא לי לבכות פתאום. רק שנה עברה מהמעשה שהיה ויהיה הדרמטי ביותר בחיי. הלילה הזה משגע אותי, אני שוכב במיטה מהורהר וחושב למה לעזאזאל אני מכל שאר החרדים יצאתי משאלה, למה דוד שלי שלא מפסיק להטריד אותי (טלפונית, כמובן) בטוח שהעולם נברא ומתקיים ע"י אלהים, ואילו אני חושב שזה כל כך טיפשי ומקורי להמציא מישהו על טבעי שעוד אכפת לו איזה נעל ננעול קודם, מה עושה את ההבדל? הוא לא יותר טיפש.... מאה אחוז, הוא בנאדם חכם לפחות כמוני... למה הוא לא רואה את מה שאני רואה? למה מה שלו נראה כל כך ברור לי נראה הזוי לחלוטין?

goylem

New member
שאלת המליון דולר...

התשובה לשאלה זו זהה לתשובה לשאלה; למה מליארדי אנשים בעולם האמינו/מאמינים בדתות למיניהם..

babylon_a1

New member
צודק אבל....

הוא שטוף ההכרה שלו לא מתפקדת באופן עצמאי אלא באופן קולקטיבי אם יש בעיה לא חושבים שואלים את הרב הכל בא מוכן - אם קמים בבוקר מה עושים, אם רע, אם טוב , אם חם....

מתבוללת

New member
|אל תבכה, אני בוכה בשבילך.........

וואו אתה יודע גם להרהר מדי פעם???? מוזר , ומעורר בי השתאות.
תעשה לי טובה ואל תחשוב...
הקמטים שעל המצח לא מתאימים לך, אפילו הם לא מבינים מה הם עושים שם... אתה הרבה יותר יפה כשאתה לא חושב...
ואם להתייחס לשאלה שלך ברצינות... זה כי בני אדם משתדלים להקל את חייהם עד כמה שניתן, הם מעדיפים להכנס לתוך בועה ולהרגיש בה הרבה יותר מוגנים ובטוחים אין לזה קשר לחכמה כלל וכלל.. ברגע שתדקור בסיכה תראה עד כמה פגיעים וחלשים הם ללא ההגנה הוירטואלית... אל תנסה לפוצץ את זה, אם טוב להם כך אז שיהנו להם... ואתה תעשה לי טובה ואל תפסיק לצחוק זה הרבה יותר יפה לך...
שיהיה לך חג שמיח..
נ.ב בפעם הבאה שזה קורה פשוט תקרא לי.......

spag

New member
אל תבכו שניכם! ../images/Emo13.gif אסור בחג! ../images/Emo8.gif

מתבוללת

New member
יופי, זו בדיוק הייתה הכוונה...

אבל לא ממש רואים את זה עליך כשאתה מסמיק, אז עזוב אל תתאמץ אפילו.............

spag

New member
אז אף-פם לא ראית אותו מסמיק... ../images/Emo11.gif

spag

New member
חמשו"ש הקרוב - אני בירושלים,

אני בא להציל-אותך-להצילותך-להצילותך אפילו ממאאאאאאך...

דסדס

New member
דבר ראשון.... מזל טוב לרגל השנה!

לדעתי בשביל להאמין בדת צריך לדעת לעשות הפרדה בין הרגש האמונה והמחשבה... יכול להיות בנאדם חכם שיכול לעשות את ההפרדה בין האמונה למחשבה... ואז הוא יכול להאמין בדת.... ויכול להיות בנאדם שלא ממש יכול לעשות את ההפרדה הזאת ואז הוא לא מאמין בדת. זו תאוריה חדשה שלי.... השניה המצאתי אותה.... מה דעתכם?

ש חף

New member
הפוך

כדי להאמין בדת אי אפשר להפריד בין שכל לרגש כי הרציונל אומר שאין הוכחה לקיום אלוהים ומכאן -אין ואמונה זה הרגש- הרגשה פנימית שזה לא מוכח אבל בכל זאת קיים.

למעלה