שנה טובה שנה טובה אני חדש רוכב במרכב הפתוח
G gili600 New member 1/1/07 #2 ברוך הבא ושנה טובה אני גילי בת 13 וחצי רוכבת דרסז' גם ב"מרחב הפתוח" השתלבות מהירה ספר קצת פרטים
F favory New member 1/1/07 #4 שנה טובה! היי, אני רוני =] רוכבת בחוות אמיר שבירושלים אינגליש. הבעלים של סנואי =] השתלבות נעימה ומהירה ובאותה הזדמנות שנה טובה לכל הפורום!
שנה טובה! היי, אני רוני =] רוכבת בחוות אמיר שבירושלים אינגליש. הבעלים של סנואי =] השתלבות נעימה ומהירה ובאותה הזדמנות שנה טובה לכל הפורום!
• •°•Horse Lover•°• New member 1/1/07 #6 ../images/Emo6.gif אנחנו משתלטים על הפורום!../images/Emo107.gif דניאלה, בחווה בימי שלישי. מאוהבת באלפרד. אתה מוזמן לספר עוד פרטים על עצמך (שם, גיל, עם מי אתה רוכב...) השתלבות נעימה בפורום!
../images/Emo6.gif אנחנו משתלטים על הפורום!../images/Emo107.gif דניאלה, בחווה בימי שלישי. מאוהבת באלפרד. אתה מוזמן לספר עוד פרטים על עצמך (שם, גיל, עם מי אתה רוכב...) השתלבות נעימה בפורום!
ר רוכבת צעירה המקורית New member 1/1/07 #7 שלוווםם אני שחר רוכבת ב חוות צח ,יש לי(ולאח שלי)סוס פרטי בשם ג'ינג'י ואני עושה חצי פנסיון על סוסה בשם וונדי תחרה א' בדרס'אז השתלבות נעימה
שלוווםם אני שחר רוכבת ב חוות צח ,יש לי(ולאח שלי)סוס פרטי בשם ג'ינג'י ואני עושה חצי פנסיון על סוסה בשם וונדי תחרה א' בדרס'אז השתלבות נעימה
נ נעם212 New member 1/1/07 #8 שנה טובה!! ברוך הבא אני נעם בת 13 אני גם רוכבת במרחב הפתוח אצל מי אתה רוכב?באיזה ימים?על מי?