שנה טובה

דושיייייייייייייי

איזה כיףףףףף שכתבתתתתתת שנה טוב גם לךךךך אוהבת המוןןןןןן מיכלוש יוסף

דמו'ששששש

שנה טובהההה!!! מתה עליייךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך

דמדם .. יפיוף שלי כנס ...

קודם כל אני ממש שמחה שנכנסת .. דבר שני ... אתה זוכר שבשבוע הספר בכפר סבא מישהו חיבק אותך מאחורה לפני שהלכתם ? אם כן זו אני =] ... אתה לא יודע איך הייתי מאושרת !!! טוב דמו'ש אני שמחה שנכנסת שתיהי לך שנה מדהימה ... ואני כבר מחכה לאלבום שני..... =]]

איאיאיאאאי דוומי שללי ../images/Emo39.gif ../images/Emo47.gif

אהבה שללי , אני מתה עליך !!!!!!!! @%& _ P; יש לך קוווול הכי יפה בעוולם אין אין מישהו שאוהב אותך יותר ממני אין דברים כאלה כמה שאני אוהבת אותך -3>- עוד לא הייתי בהופעה שלכם אבבבבבל אולי בסוכות עם חברה שלי
אדמוווווווווווווש אני חולה עליך נסיך שלייייייייי
אהובי חח אני מטורפת עליךךךךךךךךךךך =]] #%@ . יוא לפגוש איתך ולדבר איתךךךךךךךךך זה חלוםםםםםםםםםםםםםםםם ;O אבל אין מצב שזה יקרה לי אה חחח ? @#% \: אאאווף . קייצצר דדמוושון . חפפרתי . ררצייתתי רק להגייד לך . שאאאני מאוהבת בבך ובקול היפה הזה שלך כפרה עליך ;-* @$& . מתה עליך הכככי שיש בעעעווולמות
$& ליקוש לאב דוווווווומי

Adar Azulay

New member
רררר איזה בובי[:

דמממוש? תודה רבה! שתהיה לך שנה מדהימה, אוהבת ההההכי שאפשר

טוששש

New member
../images/Emo221.gif אדם,שנה טובההה :)

שתהיה לך שנה הכי מדהימה שיכולה להיות!! אוהבת אותך,
נטלי :)

אדם עוש משהו קטן

אני אוהבת אוהבת אוהבת אוהבת אוהבת אוהבת אוהבת אוהבת אוהבת אוהבת אוהבת אוהבת אוהבת אוהבת אוהבת אוהבת אוהבת אוהבת אוהבת אוהבת אוהבת אוהבת אוהבת אוהבת אוהבת אוהבת אוהבת אוהבת אוהבת אוהבת אוהבת אוהבת אוהבת אוהבת אוהבת אוהבת אוהבת אוהבת אוהבת אוהבת אוהבת אוהבת אוהבת אוהבת אוהבת אוהבת אוהבת אוהבת אוהבת אוהבת אוהבת אוהבת אוהבת אוהבת אוהבת אוהבת אוהבת אוהבת אוהבת אוהבת אוהבת אוהבת אוהבת אוהבת אוהבת אוהבת אוהבת אוהבת אוהבת אוהבת אוהבת אוהבת אוהבת אוהבת אוהבת אוהבת אוהבת אוהבת אוהבת אוהבת אוהבת אוהבת אוהבת אוהבת אוהבת אוהבת אוהבת אוהבת אוהבת אוהבת אוהבת אוהבת אוהבת אוהבת אוהבת אוהבת אוהבת אוהבת אוהבת אוהבת אוהבת אוהבת אוהבת אוהבת אוהבת אוהבת אוהבת אוהבת אוהבת אוהבת אוהבת אוהבת אוהבת אוהבת אוהבת אוהבת אוהבת אוהבת אוהבת אוהבת אוהבת אוהבת אוהבת אוהבת אוהבת אוהבת אוהבת אוהבת אוהבת אוהבת אוהבת אוהבת אוהבת אוהבת אוהבת אוהבת אוהבת אוהבת אוהבת אוהבת אוהבת אוהבת אוהבת אוהבת אוהבת אוהבת אוהבת אוהבת אוהבת אוהבת אוהבת אוהבת אוהבת אוהבת אוהבת אוהבת אוהבת אוהבת אוהבת אוהבת אוהבת אוהבת אוהבת אוהבת אוהבת אוהבת אוהבת אוהבת אוהבת אוהבת אוהבת אוהבת אוהבת אוהבת אוהבת אוהבת אוהבת אוהבת אוהבת אוהבת אוהבת אוהבת אוהבת אוהבת אוהבת אוהבת אוהבת אוהבת אוהבת אוהבת אוהבת אוהבת אוהבת אוהבת אוהבת אוהבת אוהבת אוהבת אוהבת אוהבת אוהבת אוהבת אוהבת אוהבת אוהבת אוהבת אוהבת אוהבת אוהבת אוהבת אוהבת אוהבת אוהבת אוהבת אוהבת אוהבת אוהבת אוהבת אוהבת אוהבת אוהבת אוהבת אוהבת אוהבת אוהבת אוהבת אוהבת אוהבת אוהבת אוהבת אוהבת אוהבת אוהבת אוהבת אוהבת אוהבת אוהבת אוהבת אוהבת אוהבת אוהבת אוהבת אוהבת אוהבת אוהבת אוהבת אוהבת אוהבת אוהבת אוהבת אוהבת אוהבת אוהבת אוהבת אוהבת אוהבת אוהבת אוהבת אוהבת אוהבת אוהבת אוהבת אוהבת אוהבת אוהבת אוהבת אוהבת אוהבת אוהבת אוהבת אוהבת אוהבת אוהבת אוהבת אוהבת אוהבת אוהבת אוהבת אוהבת אוהבת אוהבת אוהבת אוהבת אוהבת אוהבת אוהבת אוהבת אוהבת אוהבת אוהבת אוהבת אוהבת אוהבת אוהבת אוהבת אוהבת אוהבת אוהבת אוהבת אוהבת אוהבת אוהבת אוהבת אוהבת אוהבת אוהבת אוהבת אוהבת אוהבת אוהבת אוהבת אוהבת אוהבת אוהבת אוהבת אוהבת אוהבת אוהבת אוהבת אוהבת אוהבת אוהבת אוהבת אוהבת אוהבת אוהבת אוהבת אוהבת אוהבת אוהבת אוהבת אוהבת אוהבת אוהבת אוהבת אוהבת אוהבת אוהבת אוהבת אוהבת אוהבת אוהבת אוהבת אוהבת אוהבת אוהבת אוהבת אוהבת אוהבת אוהבת אוהבת אוהבת אוהבת אוהבת אוהבת אוהבת אוהבת אוהבת אוהבת אוהבת אוהבת אוהבת אוהבת אוהבת אוהבת אוהבת אוהבת אוהבת אוהבת אוהבת אוהבת אוהבת אוהבת אוהבת אוהבת אוהבת אוהבת אוהבת אוהבת אוהבת אוהבת אוהבת אוהבת אוהבת אוהבת אוהבת אוהבת אוהבת אוהבת אוהבת אוהבת אוהבת אוהבת אוהבת אוהבת אוהבת אוהבת אוהבת אוהבת אוהבת אוהבת אוהבת אוהבת אוהבת אוהבת אוהבת אוהבת אוהבת אוהבת אוהבת אוהבת אוהבת אוהבת אוהבת אוהבת אוהבת אוהבת אוהבת אוהבת אוהבת אותך הכי הכי שבעולם
שנה טובה ותוקה

mor sendler

New member
אדםםםםםםםםםםםםם!!!!!!

אני אוהבת אותךךךךךךךך שמחההה שכתבתתתתתתת שתיהיה לך שנהה מושלמתתתתתת שכול משאלות ליבך יתגשמוו אוהבת המוןןןןן מור!

לדדמממדדם !

כפפרעללייך = ] תווודה גגמללךך !! אווהבת אווווווותך פווווללל .. אאופ לממה הדייסק יוצצא רק בקיץ הבאא
לא פייייר ! ללא נווורא
אוווהההבבת אוותךיפפשלללי = ] מווווועא

../images/Emo168.gif../images/Emo27.gifדמו'ש../images/Emo37.gif

קודם כל- תודה שנכנסת
שיהייה לך כל מה שכתבת, ויותר מזה
מאחלת לך את כל הטוב שבעולם... ושתדע שאנחנו תמיד פה בשבילך
אוהבת תמיד, אורנית:] (ניקולודיאון)

==>יאא דמי כנס ../images/Emo175.gif<==

מה שלומך?!... איזה כייף שנכנסתת =] שגם לך תיהיה שנה טובה ומוצלחתתת הכי שאפשרר!!! יאלה אוהבת אותך המון המון קורלו'שלך!! (קורל אביטן חוף גיא אילת ועוד כמה)

OoO VeReD OoO

New member
דמושש!!! ../images/Emo13.gif

אדם איזה כיף שנכנסתת!! שנה טובה גם לך נשמה אוהבת אותךךךךךךך

למעלה