שנה טובה

שנה טובה

שנה טובה לחברי הפורום הכי מקסים בארץ מי ייתן ותגשימו את כל אשר על לבכם ושתחוו פריצות דרך בכל תחום בחייכם. אין לכם מושג עד כמה שאני מתגעגע אליכם. אני מבטיח לכם שבמהלך השנה הבאה עלינו לטובה נבלה הרבה ביחד:) האלבום השני עתיד לצאת בשנה הקרובה ואיתו כמובן ההופעות. מחכה בציפיה לפגישה המחודשת שלנו.. מי ייתן שיפה ושונה תהא השנה אשר מתחילה לה בשיר אוהב אוהד חיטמן

אוהד היקר, שנה טובה../images/Emo75.gif

שתצליח שתהיה מאושר והכי חשוב בריאות
מתגעגעת כבר להופעות. וכולנו תודה שבאת לכתוב בפורום
שנה טובה ומתוקה

ranch22

New member
שנה טובה!

ניסיתי לחשוב מה עולה על הכותרת "שנה טובה,גבר" או "שנה טובה,אח שלי" אבל לא יצא :) בכל מקרה... שנה טובה שתהיה לך,שנה של אושר,בריאות,שנה של הגשמת חלומות,אהבה ועוד. גם אנחנו מתגעגעים אליך ולהופעות[מי ייתן והם לא יצאו בשישי-זו כבר ברכה רצינית לראש השנה!] בהצלחה עם האלבום השני ובכל מה שתבחר... שנה טובה ומתוקה!

ayaliar

Well-known member
חג שמח!!

איזה כיף לראות אותך פה
שתהיה לך שנה מקסימה, פוריה ומוצלחת. שתגשים כל מה שאתה רק חולם להגשים ושתמשיך לספק לנו מוזיקה מעולה כמו שאתה יודע! נתראה בקרוב
נשיקות

OLE66

New member
חג שמח ../images/Emo13.gif

אוהד...חג שמח , שנה טובה, שנה של אושר ואהבה שלווה שקט ושלום עשייה ויצירה. ובעיקר הרבה הופעות מתגעגעים לדייט החודשי.

mor93

New member
שנה טובה ומתוקהה לכולםם../images/Emo24.gif

כולכםם מוזמנים להיכנס לפורום 1577-הפורום של דניאל זיבלרשטיין

WinteRain

New member
שנה טובה!!!

שתגשים את כל משאלותיך!!! שתהיה מאושר ורק תחייך!!! שתהיה לך שנה פורייה רוויות הצלחות, מנגילות, מילים והופעות!!!

אוהדי

קודם כל שנה טובה ומתוקה, הצלחה ושיגשוג ואהבה ופריחה ושמחה ואושר וטוב וכל מה שעוד אפשר לאחל לאדם מדהים כמוך. אל תשתנה לעולם (התחילה להיות כאן תפנית לברכת יום הולדת... חחחח...) ולפורום המדהים הזה... שנה טובה ומלאה כיף, אושר, בריאות, והצלחה בכל. באמת מאחלת לכל חברי הפורום חג שמח ושנה מעולה! ולפורום עצמו שיגדל ויתפתח וישגשג (אנחנו יודעים שזה יקרה בקרוב) אוהבת המון נוף נ.ב. אוהדי גם אנחנו התגעגענו אליך!

ענת 19

New member
שנה טובה ומקסימה!!!!

שתהיה שנה נהדרת גם לפורום וכמובן גם לאוהדי, שנתראה הרבה הרבה יותר השנה...

herut123

New member
שנה טובה ../images/Emo75.gif../images/Emo74.gif

הרבה הצלחה במוסיקה ובכל אושר רק טוב והרבה בריאות שנה טובה ומתוקה חרות.

למעלה