שנה טובה!

amitais

New member
שילבת שני סגנונות שונים

אם עושים צביעה שטוחה לא עושים מעברים ואיירברש ולהיפך. יש יוצאים מן הכלל, אבל במקרה הזה זה צורם.
 
צודק

אני צריך להפסיק להסתפק בתוצר הראשוני ולהתחיל להביא עבודות למצב שמעבר לסקיצה. נראה, אולי אני אתקן באמת.
 
היי נגה

ממש אהבתי את הסגנון שלך! באיזו תוכנה את משתמשת ואיך את עושה את האפקט של מריחות צבע גדולות במברשת? (אני מקווה שאני מגדיר את זה נכון)
 

pipidi

New member
תוכנה זולה מאד בשם ArtRage

תוכנה המדמה ציור ראליסטי במגוון חומרים, שווה בדיקה. תודה
 

מיכאל ג

New member
נראה לי שאני אקנה אותה

ניסיתי את הגרסה החינמית היום ואתמול כדי לצייר ברכת ראש השנה (אני מתבייש להראות את התוצאה). זה כל כך דומה לציור באקריליק / שמן שזה מדהים. רק שהצבע אף פעם לא מתייבש ככה שקשה לצייר על צבע קיים, וחסר לי הכלי של מכחול נקי כדי למזג צבע על הקנווס (או לפחות, לי לא יצא משהו כזה ממשחק עם אפשרויות הכלי). על השפכטל שלהם קשה לי לשלוט כרגע. לפחות בגרסה המלאה אפשר לפתוח שכבה חדשה.
 

yonnyz

New member
גם אני ממליץ../images/Emo45.gif

התוצאה ממש ניראת כמו סריקה של אקריליק. היא אמנם תוכנה מאוד מוגבלת, אבל מה שהיא כן עושה היא עושה טוב.
 

מיכאל ג

New member
טוב, קניתי אותה

ממש כיף להשתמש בה, והיא מרגישה כמעט כמו הדבר האמיתי! נראה לי שהיא תעזור לי באיור שניסיתי לעשות. אם לא, לפחות אני אהנה תוך כדי ניסוי וטעיה.
 

מיכאל ג

New member
שמונים ומשהו שקל -

לא שווה לי אפילו את הזמן לחשוב על זה, פשוט קניתי וזהו. זה מדהים איך החלפה של כלי פותחת את היצירתיות, מה שהיה מאבק בפוטושופ (מאוד קשה לי לצייר מהבטן, אני מאוד מחושב) פתאום הפך לכיף וקלי קלות. אני אראה תוצאות מחר מחרתיים.
 
למעלה