שנה טובה

adaeast

New member
שנה טובה

שלום לכולם, אני מאחלת לכם שנה טובה ומבורכת. מי יתן ותתגשמנה כל משאלותיכם. שנה טובה למנהלי הפורומים. שנה טובה לבאי פורום זה. רויטל המתוקה, נכחתי בלימוד הריקוד הראשון שלך. הריקוד פשוט נפלא בדיוק כמו מחברת הריקוד! כל הכבוד! המשיכי כך ותעלי בסולם מעלה לאט אבל בטוח. אהבתי! כל טוב לכם. עדה איסט.

../images/Emo204.gif שנה טובה לך וגם לנו...../images/Emo74.gif

ואכן הגיע הזמן לשירשור ברכות לשנה החדשה... אני מציעה שנתרכז בתחום שלנו.... אז הרשו לי לאחל לכולנו שהפגישה של הפנל עם גדי תיערך אחרי כרמיאל הקרוב, במהרה בימינו של השנה הזו... ולא תידחה ל"אחרי כרמיאל" של השנה הבאה...

AyeleDance

New member
שנה טובה ומתוקה לכולם

שנרקוד ונשמח...ולא נורא אם הפגישה תדחה...רק שלא תהיינה עוד סיבות לכך שהפסטיבל ידחה. שנת שלום, באהבה, אילת וכל משפחת בוקאי

adaeast

New member
חייבת לצרף גם...

אף פעם לא צירפתי אך מאחר ואני אוהבת מאד תינוקות - אז שנה טובה לכל התינוקות! ותודה לפרפר צהוב. מי יתן וכולנו נהיה מאושרים ושמחים!

בובה.../images/Emo95.gif

באמת מקסימה. זהו? סיימת לטפל בה? ודאי היא הגיעה לגיל גן. האם את מחפשת לטפל בתינוקות אחרים? כיון שאם כן, במקום עבודתי בת''א, ודאי ישנם כאלה שמחפשים מטפלות טובות. אפשר להמליץ עלייך גם. מעוניינת??? אני בטוחה שכל תינוק שאת מטפלת בו, מטופל היטב באחריות , בזהירות ובאהבה. מה שהכי חשוב.

adaeast

New member
תודה לך אעביר לך פרטים באימייל.

אני עדיין בתקופה של ועם ההסתגלות שלה לפעוטון בגן וכן מעוניינת בהצעות בד בבד. מי שיודע על כך, אנא כתבו לי כאן במסר אישי.

שנה טובה ומבורכת../images/Emo140.gif

שנה טובה ומתוקה בריאות ,והצלחה בכל .
זה ניראה מדהים את ומישפחתך . שנה טובה .

AyeleDance

New member
תודה, אתי

שנה מתוקה גם לך ולמשפחתך, בריאות ואושר אילת ודרור

parpar hofshi

New member
../images/Emo74.gif שנה טובה ומתוקה ../images/Emo75.gif ../images/Emo204.gif

לכל חברי הפורום ובמיוחד לכל משפחת הפרפרים למיניהם

hadas74

New member
../images/Emo39.gifשנה טובה לכולם../images/Emo24.gif

רק רציתי לאחל שנה טובה ומתוקה, מלאה בכל טוב שנזכה להרבה אושר ואהבה שנמצא את הרוגע ואת השלווה שנשאף וגם נגיע הכי גבוה שאפשר שנזכה לעשות מישהו מאושר שנצליח בכל הדברים החשובים שנאהב עד הסוף ונהיה נאהבים שנהיה תמיד תמיד שמחים שנפזר ונקבל אינספור חיוכים שנפתח צוהר לדברים חדשים שנזכה לבריאות ולחיים יפים ושיהיה שלום ושקט עם כולם ושמחר נקום לעולם פשוט מושלם! אז שנה מוצלחת מכל הלב, שנה של שמחה בלי כאב, שנה טובה
הדס

למעלה