שנה טובה

motin10

New member
שנה טובה

ש נ ה --- ט ו ב ה לכל חברי הפורום על כוס קפה בהנהלת אפרת ...אני מאחל המון בריאות אוש ר ועושר ..והכי חשוב המון אהבה וטוב על הלב ...... נץץץץץץץץץץץץץץץץ

אפרת.א

New member
נץ, נץ, נץ, חחחחחחחחחח...

נץץץץץץ ושוב נץץץץץץ ...........(וואללה כל כך מתאים לך השם ששכחתי שבעצם אתה מוטי:)) מה לאמר לך ידידי היקר...היו ימים בהם השתוללנו כמו מטורפים, אתה, נחמצ´ו, שרי43 , מרנינה , אני ועוד מטורפים כמונו...סגרנו לילה בצחוקים ופתחנו יום נוסף בצחוקים...עד אותו יום ש....חחחחחח מפאת אהבתי לך לא אזכירו רק ככה על קצה המזלג:)) שבו שרי קבלה את הלם חייה
אותם רסיסים יפים התפוגגו, התפוררו והפכו לשברים...אךךךךךךךךךך אם שרדנו את זה ידיד יקר שלי.....הווה אומר שכולם יכולים לשרוד הכל, כולם יכולים לוותר, לסלוח ולהבין
הכללללללל , אבל הכללללללל תלוי בנו...אנחנו יכולים להרוס, אנחנו יכולים גם לבנות...ולשמחתי הרבה - - - - - בנינו! נץץץץץץ, נץץץץץץ , נץץץץץץ מאחלת לך שתמיד תצחק, תרקוד, תחייך, תתן לעולם מליבך הרחב (אבל בשום פנים ואופן לא לקחת ללב כמו פעם ולהזיק לעצמך , ברור?:)) שתמיד תמיד תגרום לאנשים לחייך, לצחוק ולהיות מאושרים
ועל כל אלה: נשתה, נשתה לחיים
על כל יום שהיה ועל כל יום שיהיה... שנה של אושר אהבה בריאות ושלום.... שלך , איריס.

למעלה