שנה טובה

ירון661

New member
שנה טובה

שלום רב אני חדש בפורום ורציתי לאחל לכל חברי הפורום שנה טובה ומתוקה הרבה בריאות ושיהיה לנו קצת יותר כסף לבזבוז בשנה הבאה. ירון 661

אנפה2

New member
אהלו ירון וברוך הבא.

ואכן הרבה בריאות לשנה החדשה, וגם פרנסה אושר נחת והכל הכל טוב לכולם.

עמליה3

New member
שתהיה לך שנת בריאות

רק זאת כדאי לבקש. אם יש בריאות טובה הכל מסתדר בחיים. רק כשהבריאות לא טובה- חסרה,אפשר להעריך עד כמה היא חשובה וכל היתר מתגמד לידה.

בת אל 7

New member
../images/Emo24.gifירון שלוםמתקבל בזרועות

פתוחות,להכנס בראש השנה זה סימן של ברכה, עזוב את הכסף , אף פעם אין די אם יהיה לך עוד קצת...ממילא תרצה עוד קצת.

yaely2

New member
מנהל
ברוך הבא לביתינו החמים ../images/Emo82.gif../images/Emo34.gif

שלום ירון
ושנה טובה ושנת בזבוזים גם לך, אנו שמחים לראות אותך בינינו. אנו בטוחים שנצליח ללמוד ממך ולקבל ממך הרבה הנאה ורעיונות גם אנו נשתדל להעניק ידע ורעיונות. כך נתרום וניתרם. אנו משתדלים בפורום להבליט ולראות את הצד החיובי שבכל דבר ומקווים שגם אתה תכתוב בנוסח זה. ברוך הבא

אדזה

New member
מועדים לשמחה

שלום יעלי ושלום לכל חברי הפורום.החג כבר מאחורינו וחבל,אני אוהבת חגים בעלי 2 ימי חג רצופים,במקרים כאלה אני אוהבת לנסוע ולהתארח אצל משפחה שגרה בצפון הארץ או בדרומה,כך שאני מרגישה כאילו נסעתי לחו"ל.הפעם התארחנו בקיבוץ עין-גב.נהנינו מן הדגים ומן הנוף הנפלא של הכנרת(למרות שהיא הולכת ומצטמקת).הקיבוץ כבר לא מה שהיה פעם,ובכל זאת המרחבים וההווי עדיין קיימים,וכף להיזכר בימים עברו.חזרנו הביתה עייפים אך מרוצים,וכמו שנהוג לומר:הנה זה הולך וזה בא-וכבר בפתח חגים נוספים,חודש של בילוי גם במטבח וגם בחוץ,אבל העיקר הבריאות ולזכות לשנה הבאה ושלא יהיה גרוע יותר.נהניתי לקרוא את הבדיחות והסיפורים של כולם,בקיצור זה מהווה קינוח לחופשה הקצרה שלי.ברוך בואו של החבר החדש ונאחל לו כניסה חגיגית לפורום ושתמיד ירגיש כבביתו.

yaely2

New member
מנהל
מועדים לשמחה חגים וזמנים לששון אדזה

שלום כולם שלום אדזה,
כבר דאגתי לך אדזה, היכן את? נוסעת צפונה דרומה ימה ונגבה ולפורום לא נכנסת. כל כך מעט כותבת. מקווה שבחול המועד יהיה לך יותר זמן לכתוב לנו.

למעלה