שנה טובה

spraizler

New member
שנה טובה

שנה טובה לכולם, שנת אושר שלום ובריאות והצלחה. שתזכו לעשות כל מה שאתם רוצים עלה והגשם!

דורד

New member
וואוווו וואווווו וואוווווווווו

אני לא היחיד מעולותיים אז עולותיים אימפריההההההההההההההההההההההההההה ושנה טובה לכולםםםםםםםםםםםםםםםםםם

שנה טובה לכל באי הפורום:]

שתהיה לכם שנה מדהימה, איכותית, תנועתית, עם המון אהבה, צחוקים... תסתכלו תמיד על החצי המלא של הכוס, והצד החיובי של העניין... תזכרו שבסוף יהיה טוב, ואם לא טוב אז כנראה שזה לא הסוף... ובקיצור - תחייכו, תהנו ואם אתם צריכים משו [כל דבר - לדבר, להתייעץ, אוזן קשבת או סתם לדעת מה התאריכים של...] אני כאן!!! :]
אני כלכך אוהבתותכם ומתגעגעת לכולם
עדי

שנה טובה לכולם!!!!!

שתהיה שנה טובה ממש, הרבה אושר ונחת, רגעים מיוחדים, חיוכים וצחוק... גרעין עודד 2005-2006 - שתהיה שנה של עשייה, שנה של עבודה קשה ומספקת, שנה של משמעויות חדשות, התבגרות והתקדמות. שיהיה בכיף.. עמק יזרעאל - שנה טובה!!!! תבואו לבקר בגרעין.. געע"י 9 נשמות! בר.

שנה טובהה :))

שנה טובהה..מדהימה,מלאה בעשייה,בכייף ובהמון אהבה!! בהצלחה בשנת הדרכה שיהיה רק טוב :)
נעמה

brosh1

New member
שנה טובה!!!!!!!!!!../images/Emo74.gif../images/Emo75.gif../images/Emo23.gif

שנה טובה ומדהימה לכולם!! שנה מתוקה כמו
ב
שנה נפלאה שנה של הצלחה בפעולות ובהכל! שנה של בריאות והגשמה שנה מקסימה לכולם
אוהבת דיקלה- מהגולן

דורד

New member
שנה טובה!!!

שנה הלכה, שנה באה אני כפי ארימה; שנה טובה לך, אבא, שנה טובה לך, אמא שנה טובה, שנה טובה! שנה טובה לדוד גיבור אשר על המישמרת ולכל נוטר, בעיר, בכפר (ובמושב), ברכת "חזק" נמסרת. שנה טובה, שנה טובה! שנה טובה, טייס אמיץ, רוכב במרום שמיים, ורוב שלום מלח עברי, עושה דרכו במים. שנה טובה, שנה טובה! שנה טובה לכל עמל בניר וגם במלט, שנה טובה ומתוקה לכל ילדה וילד! שנה טובה, שנה טובה! שנה טובה לכל מש"צ, מש"צית ומד"מית, שנה טובה לכל מד"מ, מד"צ וגם מד"צית. שנה טובה, שנה טובה! שנה טובה לכל רכז, מד"ב וגרעינר, שנה טובה ומתוקה למזכ"ל אייל חפר. שנה טובה, שנה טובה!

דורד

New member
האזינו לשיר!

שנה הלכה, שנה באה אני כפי ארימה; שנה טובה לך, אבא, שנה טובה לך, אמא שנה טובה, שנה טובה! שנה טובה לדוד גיבור אשר על המישמרת ולכל נוטר, בעיר, בכפר (ובמושב), ברכת "חזק" נמסרת. שנה טובה, שנה טובה! שנה טובה, טייס אמיץ, רוכב במרום שמיים, ורוב שלום מלח עברי, עושה דרכו במים. שנה טובה, שנה טובה! שנה טובה לכל עמל בניר וגם במלט, שנה טובה ומתוקה לכל ילדה וילד! שנה טובה, שנה טובה! שנה טובה לכל מש"צ, מש"צית ומד"מית, שנה טובה לכל מד"מ, מד"צ וגם מד"צית. שנה טובה, שנה טובה! שנה טובה לכל רכז, מד"ב וגרעינר, שנה טובה ומתוקה למזכ"ל אייל חפר. שנה טובה, שנה טובה! שנה טובה, שנה טובה! היכנסו ללינק!!!

דורד

New member
אם אתם נתקלים בבעיות...

פשוט תעתיקו את הכתובת הבאה לשורת הכתובת: http://www.geocities.com/dickd2004/new_year.wav

spraizler

New member
לא יפה..

פפשש דור זה היה חזק.. חשבת לפצוח בקריירת שירה אי פעם?

דורד

New member
יש גירסה חדשה...

תיכף אני אשתדל להעלות גם הקלטה! שנה הלכה, שנה באה אני כפי ארימה; שנה טובה לך, אבא, שנה טובה לך, אמא שנה טובה, שנה טובה! שנה טובה לדוד גיבור הרב"ש אשר על המישמרת ולכל נוטר, במושב ובקיבוץ, ברכת "חזק" נמסרת. שנה טובה, שנה טובה! שנה טובה, טייס אמיץ, רוכב במרום שמיים, ורוב שלום נחלאווי, מגשים עצמו בחיים. שנה טובה, שנה טובה! שנה טובה לכל עמל ... ביוסי יֹפה, שנה טובה ומתוקה, חניך וחניכה! שנה טובה, שנה טובה! שנה טובה לכל מש"צ, מש"צית ומד"מית, שנה טובה לכל מד"מ, מד"צ וגם מד"צית. שנה טובה, שנה טובה! שנה טובה לכל רכז, מד"ב וגרעינר, שנה טובה ומתוקה למזכ"ל אייל חפר. שנה טובה, שנה טובה! שנה טובה, שנה טובה!

למעלה