שנה טובה !!!!

קנגה רו

New member
שנה טובה !!!!

יקירותי המופלאות- מכיוון שאני יודעת כמה זה לפעמים קשה לקפוץ אחורה, אני לוקחת נשימה עמוקה עמוקה וקופצת קדימה (ולא קל לי לקפץ בימים אלו) - רק כדי לאחל לכל אחת ואחת מכן (ואני מבקשת נא לקחת את זה באופן הכי אישי שרק אפשר!!!) שנה נפלאה ונהדרת של אושר ואושר ואושר ועושר (אף פעם לא מזיק להיות גם מאושר וגם עשיר - ככה מספרים יודעי דבר). שנה של טוב, מתיקות, בריאות ונחת!!! אוהבת עד בלי די - קנגה!

../images/Emo51.gif קנגה!

מאחלת לך בדיוק את אותו הדבר. שנת התגשמות, במובן הכי טוב ובסיסי של המילה

פלגיה

New member
קנגה, איזה יופי שאת כאן

לי סיפרו שטוב שתי ציפורים ביד מאחת על העץ, וגם טוב אח קרוב משכן רחוק, וכמובן שהרבה יותר טוב להיות צעיר עשיר ובריא, מזקן, עני וחולה. לקחתי באופן הכי אישי שאפשר, ואני שמחה לכל ביקור שלך פה. מקווה שגם יגיע הזמן שתהיי פה הכי שייכת שרק אפשר. שנה טובה

noaagr

New member
קנג'לה

שכל איחולייך יחולו גם עלייך! מקווה שנתראה כאן בקרוב

שנה מבורכת , שנה של בריאות

הגוף והנפש. שנה של הגשמה, עשייה , אושר, פרנסה ופיריון לא יזיק. שהאוצרות שלנו יגדלו, יתפתחו ויגדלו להיות אנשים טובי שכל ההריוניות העכשוויות, יזכו להגיע לפורום הזה, להתלונן על לילות ללא שינה, על בעיות בהנקה ועל צבע הקקי {אצלי זה התגשם} ולמי שעדיין לא ,מקווה בגל מאודי ומכוונת את כל תפילותיי שתזכה בפרי בטן במהרה \ אמן ואמן.

סינטה1

New member
קנגה מקסימה../images/Emo24.gif

מאחלת לך שנה טובה ומאושרת. שכל הטוב שבעולם יגיע אליך. שתחבקי את הילדונת המקסימה והמושלמת שלך בידיך בדיוק בזמן הראוי. נשיקות.

ariane

New member
קפיצה מאוד מרגשת

אני אישית מאחלת לך שנה טובה מלאת מתיקות אמיתית.

למעלה