שנה טובה

חנה 58

New member
שנה טובה

ברצוני לציין כי הנני שותפה סמויה בפורום, אני קוראת מדי פעם ושאאפת את האנרגיות אשר מצויות בו. אישית אני עסוקה ודי עצובה. יש לי שני בנים מוגבלים אשר שואפים את כל האנרגיות, ולמלא את עצמי אין מאין...... בקטע של חתונות ונכדים הרי זה "לא אצלי", ולכן מאוד עצוב לי בחג. אנו נהיה לבדינו עם הבן. בני נמצא בהוסטל וכרגע אני נלחמת במשרד הבריאות שמעוניינן להוציאו משם. הדבר שעשוי להשאירו שם זו דאגתי להקמת קראוון במקום. לכן אולי מישהוא מכיר או יודע היכן לרכוש קראוון יד שניה במצב טוב, רצוי באזור מודיעין. ולבסוף קבלו את איחולי לחג שמח , לשנת בריאות אושר והעיקר הרבה שמחה בלב. ולבועז תודה עבור דאגתו להחכים אותי .... חג שמח. חנה

עמליה3

New member
שנה קלה

ושנה של פתרון בעיות ורווחה. שתמצאי שמחה בלכ מהיום יום שלך.

hayah

New member
משפחות אומנה

שלום לכם. אני משמשת כמשפחת אומנה מזה 11 שנה. עיסוק מעניין מלא סיפוק וממלא גם את הזמן הרב הפנוי שלי בצורה חיובית ומועילה. ביו יתר עיסוקי בתחום לקחתי על עצמי לפנות לציבור בכל דרך ולנסות לגייס משפחות נוספות לעיסוק זה. משפחות המעוניינות, והמעוניינות בפרטים נוספים אשמח באם יפנו אלי. תודה ולהישמע חיה

yaely2

New member
מנהל
גם לחנה וגם לחיה חג שמח ../images/Emo65.gif

שלום לכולם,
אני בטוחה שחברי הפורום שלנו יעשו הכל כדי לעזור. במידה וזה לא יסתדר, זה יהיה משום שהאנשים פה אינם יכולים ולא משום שאינם רוצים.

boaz31

New member
לחנה וחיה ברכותי אליכן-כאן בתוכו..

אף פעם אל תמעיט מהעוצמה של פעולותיך. הן יכולות לשנות חייו של אדם לטובה או לרעה. אלוהים שם אותנו בתוך חייו של האחר כדי שנשפיע זה על זה בדרך כלשהי. "חברים הם מלאכים שמעמידים אותנו על הרגליים כאשר הכנפיים שלנו שוכחות כיצד לעוף"

אדזה

New member
בועז

בתנאי שאתה מוכן ומסכים לכך שיעמידו אותך על הרגליים.

boaz31

New member
אדזה-אני דוקא על שתי רגלי הולך

או שלא הבנתי למה התכוונת!!!!

hayah

New member
תשובה לבועז

צהריים טוב לך בועז, רק עכשיו, ברגע זה ראיתי את ברכתך. המון המון תודה. כמו שאתה יודע אני קצת עסוקה לפעמים עם האנשים שאני מטפלת בהם. על אחת כמה וכמה בימים אלה שהם מבלים את רוב זמנם בבית איתי. אני מתנצלת על כי לא עניתי ולא הגבתי עד עכשיו, ואני מודה לך מאד על ברכתך. שנה טובה, גמר חתימה טובה לך ולכל בני משפחתך. ממני חיה

אדזה

New member
חנה 58

שנה טובה גם לך וברוכה הבאה לפורום,שמחים לשמוע שאת נהנית ממנו.המשיכי להיות שותפה פעילה,כך באמת יתגמדו בעיותייך,כל אחד והחבילה שלו,אבל כאן שוכחים מכל הצרות ונהנים לרגע מן הטוב והיפה.

למעלה