שנה טובה

שנה טובה

שלום לכל החברים שלי... השבוע הייתי עם אביב אלוש בבלוג TV והיה לנו כייף לדבר איתכם ולהתפרע באולפן. כייף לי לקרוא את מה שאתם כותבים ולהגיב לכם אתם מקסימים ומפרגנים לי ואני מודה לאלוהים על האהבה שאתם נותנים לי. (אני מתנצל בפני מי שעוד לא עניתי לו ואני מבטיח לכתוב ולענות לכולם) תודה לכל אלה שבאים ומביאים לי מתנות להצגה שבה אני משתתף "בנים גידלתי ורוממתי" די עם השוקולדים אני עוד אשמין. חחח... שתיהיה לכם שנה טובה ומוצלחת בלימודים ובכל דבר שתעשו בכלל תשתדלו לעשות רק טוב ולשלוח אהבה לכולם. אני מוסיף לכם שנה טובה עם חתימה למזכרת ושוב תודה לכם על כל מה שאתם שולחים לי. אוהב מעיין.

chen010189

New member
וואי, תודה מעיין ../images/Emo24.gif

איזה ברכה יפה... מה שצירפת ושנה טובה גם לך! חחחח לא נורא, גם ככה עוד מעט באים החגים וכולם משמינים... תפוח בדבש, עוגות, בלאגנים...
ושוב, תודה

מקס I LOVE

New member
וואי מעיינוש חולים עלייך..!!...../images/Emo23.gif

שנה טובה גם לך..!!
ותמשיכו לעשות אירוחים שרוטים כאלה..!! חחחח (אתה ואביב...)..אין עליכם ביחד..נקרעתי..!!

לאו13

New member
שנה טובהה!!

שנה טובה שם לךךך ממש תודה שאתה נכנס ומשקיע בנוווו!!! מתההה עלייךךך

נצל"ש

כנסו לבלוג שנותן ת'ביקורות הכי חמות על תכניות הטלוויזיה! הפעם כתוב שם על פיק אפ. שווה כניסה.

שנה טובה מעיין../images/Emo70.gif../images/Emo74.gif

תאמין לי שלא היית מקבל את כל האהבה הזאת אם לא היית מוכיח לנו שאתה שווה אותה... =)

מעיינייייי!!! מקווה שאתה זוכר אותי

כמו שאני אותך!!! אני האחות הקטנה של נגה שחר, באתי אליכם לסט ואממ הצטלמתי איתך ארררג כזה מושלםם- מקווה שאתה זוכר.. אם לא - קבל תמונה של שנינו ביחדדדד: http://img43.imageshack.us/my.php?image=img01959zj.jpg תמונה די מזעזעת, אבל עדיין אני ואתה [= אוהבת המון, ומקווה שאתה זוכר מי אני.. רוני, האחות הקטנה של נגה שחר

moton

New member
../images/Emo74.gif../images/Emo75.gifשנה טובה מעיין../images/Emo70.gif

היה ממש נחמד בבלוג TV מקווה שיארחו אותך שוב
מוטי.

לאו13

New member
נצל"ש../images/Emo13.gif../images/Emo3.gifכנסוו!

אנ'לא יודעת אם מישו שם כבר את הכתבה מהמסיבה של סיום הצילומים של פיק אפ..!!אם כן אז מנהלות..אתם יכולות למחוק..!! יש תמונות..

למעלה