שנה טובה :)

hila1616

New member
שנה טובה :)

היי קוראים לי הילה,אני בת 16 וחצי מקריית אונו ואני חדשה פה :) גם אני כמוכם חיה ונושמת תאטרון.. ואחרי שהרבה זמן אני רק קוראת את הגיגי לבכם החלטתי לשבור את הדיסטאנס :) סתם.. אז רציתי לשאול אתכם כמה שאלות.. 1. בדיוק לפני כמה ימים עזבתי את הלהקת נוער שלי אחרי שלוש שנים.. ואני תוהה אם יש להקות נוער אחרות באזור שאני יכולה אוליי ללכת אליהן.. למרות שנראה לי שהסיכויים קרובים ל-0.. 2. מה דעתכם על הצטרפות למגמת תאטרון שזה עתה נפתחת? 3. איך לעזאזל אתם מוצאים אודישנים? 4. אם תספרו לי קצת על עצמכם אני ממש אשמח :)

היי הילה ברוכה הבאה!../images/Emo24.gif

מה קורה? אני קייט ואני בת 14 עוד מעט... אני לא יודעת למה את בדיוק מתכוונת עם הלהקה כי אני לא כל כך מכירה דרכים להתקבל ללהקות... אבל אולי פרובוקטור יודע!
לגבי המגמה-מעולה כדאי לנסות! אלא אם יש לך מקומות אחרים יותר טובים! אבל בגיל שלך את יכולה גם להתקבל לבצפר לאמניות כמו תלמה ילין לשם אני רוצה להתקבל בשנה הבאה! אז מקוה שאיכשהו עזרתי (דגש על המילה איכשהו...
) וזהו שוב ברוכה הבאה ושנה טובה!

hila1616

New member
היי קייט!

בנוגע למגמה, אני כבר לא יכולה להתקבל לתלמה ילין כי אני בי"א. חוצמזה שקלתי בזמנו להבחן אבל החלטתי שאני לא רוצה ללכת לשם מכמה סיבות.. כרגע אני זמרת במגמת מוסיקה בתיכון שלי.. אבל אני ממש לא נהנת.. ולכן זה ממש מציל אותי שפותחים מגמת תאטרון בתיכון, אחרי לחץ מסיבי של תלמידים.. אבל תמיד אומרים שמגמה חדשה היא די חלשה ועד שהכל מתבסס ועומד.. אבל תאטרון זה תאטרון.. אני מקווה שיהיה טוב.. יש לי אודישן למגמה ביום רביעי ואני עושה מונולוג מתוך "המורדים" :)

אההה אוקיייי

סבבה הצלחה!!!! מקווה שיקבלו אותך!!!! ודרך אגב, למה לא רצית לתלמה ילין? (אם את יכולה לענות...) וגם אם את לא אוהבת מגמת מוסיקה אז למה את לא עוברת משם? או למקום אחר?

gypsy 14

New member
היללה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

היי זאת שחר :) מה קורה בובה.....? קיצר תשמעי, לדעתי בקשר למגמה את לא יכולה לדעת, בכל זאת את מכירה את רימונה ויודעת איך היא מצליחה להרים דברים מאפס, אז לא לזלזל, מה גם שאני יודעת שאת לא נהנת במגמת מוסיקה אז סתם חבל להישאר שם. נ.ב. תדברי איתי באיסיקיו יש לי משו ממש חשוב לספר לך בקשר לשירים מ"מיקה שלי". נשיקות

hila1616

New member
חמודות :)

לא נבחנתי לתלמה ילין כי בתקופה שיכולתי להבחן הייתי יותר מידי פחדנית.. סתם פשוט זה נראה לי מוסד מאיים כזה.. וחוצמזה ממש ממש פחדתי להתרחק מחברות שלי.. שהן אחד הדברים הכי חשובים בעולם.. אם היום הייתה לי הזדמנות הייתי נבחנת כי אני הרבה יותר עצמאית ופחות לחוצה וחוששת כל הזמן.. :) ולגבי מוסיקה.. היועצת של ביצפר אמרה לי לא לסגור דלת אחת עד שהשניה נפתחת..אז אני פשוט אסבול בשקט עד שמגמת תאטרון תפתח.. שחר בובה!!! אני בכלל לא בטוחה במאה אחוז שזו רימונה.. אם זו היא.. אז סבבה.. למרות שזה יכול להכניס לי כמה לבטים אחרים לגבי דברים אחרים.. יאללה תקופה מעצבנת משהו אש אבל יהיה טוב... :)

למעלה