שנה טובה

שנה טובה

צהרים טובים ושנה טובה היום קמתי במצב רוח להציג תמונות של עבודות בפעם הראשונה ומאוד ההיתי שמחה לקבל הסבר איפו הטעות אז מי מתנדבת?

סרינה99

New member
אני אנסה...

התמונות צריכות להיות פחות ממ 250KB וחוץ מזה לפעמים תפוז סתם לא עובד אז קודם תבדקי ואם הגודל טוב תנסי יותר מאוחד

תמונות

יכול להיות שבאמת תפוז סתם לא עובד אבל התמונות הם רגילות עם הם יותר איך הופכים אותם לפחות מ 250 KB נראה לי שאין צורך אבל בכול זאת

איפה הטעות? בהעלאת התמונה התכוונת?

המשקל של התמונות יכול להיות עד 250 KB צירוף קובץ - קבצים שמשקלם גדול מ 250KB או שאינם מהסוגים המותרים לא יתקבלו פשוט תקטיני אותן בהצלחה ושנה טובה ומתוקה

../images/Emo140.gif../images/Emo51.gif../images/Emo23.gifלרונית

בדקתי ובאמת הקבצים יותר גדולים איך אפשר להקטין? תודה לכולכם על הערה ושנה טובה ומוצלחת

מ ש כ י ת

New member
הקטנת תמונות

פתחי את התמונה בתוכנת "צייר" (PAINT), שם לכי בסרגל הכלים ל-IMAGE, ובחרי בפונקציה STRETCH AND SKEW וסמני 75%, בד"כ זה עוזר להקטין את התמונה לגודל המתאים. במידה ולא "שחקי" קצת עם האחוזים עד לקבלת הגודל הרצוי. בהצלחה.

smady a

New member
האהיל ניראה יפה מאוד. אולי תצלמי

ללא תאורה. מעניין לראות.

האהיל

הוא עשוי מרשת מתכתית ששמים בחלון (נגד יתושים ) מקופל ל2 ואסוף כמו חצאית בחוט מתכת הכל צבוע בספרי כסף ומודבקות אבנים. נראה מקסים בסלון יותר מהתמונה ושתהיה לנו שנה טובה כבר אני שולחת עוד כמה דברים

בבקשה תשרשרי את התמונות../images/Emo140.gif

תוסיפי כתגובה להודעה שפתחת את התמונות, תרכזי את כולן יחד

למעלה