שנה טובה

OnlyAmir

New member
שנה טובה

Ipaq 4155 Hp foldable keyboard ו ... עברית של PDAC עכשיו השאלה היא, איך אני מפעיל את העברית עם המקלדת ?

2cookie

New member
קודם ספר לנו קצת על כך

כשאתה מחבר אותה אתה נדרש לבחור בתפריט ה-text input (בצד הימני תחתון של המסך) בדרייבר מיוחד למקלדת? אם כן לך ל-settings>input ובחר בדרייבר של המקלדת ובדוק אם אפשר לעשות שם משהו עם זה. תוכל גם להיכנס להגדרות העברית של PDAC בטאב השני במסך ה-settings ולבדוק אם יש שם משהו בנוגע למקלדת. אם אין לך את המקלדת בתפריט ה-text input, נסה לפתוח את המקלדת הוירטואלית בעברית ורק אז להקליד. בהצלחה!

OnlyAmir

New member
עדיין לא מצליח

אני לא צריך לבחור בדרייבר מיוחד למקלדת, והמקלדת הווירטואלית עובדת סבבה, רק כל הקשה על המקלדת הרגילה מציאה אות לועזית ולא עברית. יש עוד רעיון ?

2cookie

New member
אלט שיפט....?../images/Emo6.gif אולי שדרוג

העברית לגירסה חדשה יותר?

OnlyAmir

New member
העברית הינה PDAC 2003

לא נראה לי שיש יותר חדש ... יש סיכוי שקיים דרייבר עברי למקלדת, שלא תלוי בדרייבר העברית של PDAC ?

2cookie

New member
יש כמה גירסאות של העברית ל-2003

ויתכן ששלך לא חדשה מספיק. לא צריך שום דרייבר, העברית של PDAC תומכת ככל הנראה בדרייבר סריאלי ג'נרי כך שזה אמור לעבוד.

OnlyAmir

New member
אז הורדתי את האחרונה כרגע ...

וזה עדיין לא עובד :) אני מתחיל לנחש שפשוט PDAC לא תומך אוניברסלי בהכל ...

2cookie

New member
ואני מנחש שזה מוזר

כי לפי מה ששמעתי הם כן

mikeoreli

New member
אני דווקא לא שמעתי

על מישהו שהצליח לרשום בעברית עם מקלדת חיצונית בפוקט פיסי שלו. אם יש מישהו כזה, אולי הוא יוכל להסביר אך עושים זאת.

OnlyAmir

New member
לבסוף...

הצלחתי ! 2קוקי צדק, הגרסא היתה באמת לא מעודכנת. כאשר עדכנתי אותה חיצונית ע"י הורדת גרסה חדשה יותר , זה לא עבד, אך שעדכנתי אותה מתוך הפוקט עצמו זה לבסוף עבד. תודה, שנה טובה, וחג שמח.

mikeoreli

New member
טוב מאוד

אתה הראשון ששמעתי שאכן הצליח לכתוב בעברית עם מקלדת. איך הכתיבה איתה ? אתה יכול לצרף קישור למקלדת ולתת חוות דעת?

OnlyAmir

New member
בבקשה

ובכן, רק עכשיו יש לי תמיכה עברית, אני עדיין מחפש פתרון יצירתי להדבקת פונטים עבריים על המקלדת עצמה. אבל בכל אופן, המקשים מאוד נוחים. המקלדת מתקפלת לגודל ג'יימס בונדי כזה, שברכבת או בבית הקפה אנשים יסתכלו עליך כאילו נפלת מהירח ... אחלה פתרון למי שרוצה "מחשב נייד" לכתיבת מסמכי וורד, אקסל וכדומה ואין לו 5000 ש"ח לקנות אחד כזה. אני ממליץ בחום.

פתרון יצירתי

קונים באופיס דיפו אותיות לטרה סט. אלו אותיות הדבוקות על חומר שקוף כמו פילים של מצלמה.ובקלות מדביקים אותם למיקלדת. הן מחזיקות מעמד בצורה נפלאה-מניסיון. +- 20 ש"ח.

AYELET1

New member
עמרי האוזר הוא השני

אנשי BNC השלישיים... מקלדת של פאלם
אתן קישור מאוחר יותר

shed

New member
---->

עד כמה שאני יודע גם המקלדת האלחוטית של targus תעבוד בעברית על הפוקט. (בדיוק כמו שהיא עובדת מצויין על הפאלם).

Summoner

New member
מקלדת של בלקין..

אם כבר אנחנו בנושא כתיבת עברית במקלדת... יש לי SnapNType של BELKIN, שזו מקלדת קטנה מתחברת ל-3970 שלי... מעולם לא הצלחתי לכתוב בה עם עברית, והיא משתמשת בדריבר משלה... יש למישהו ניסיון בקטע? אריאל

Summoner

New member
יש שדרוג ל-2003 ועברית אחרונה...

אז מה דעתך... יש לך ניסיון עם זה? אריאל

למעלה