שנה טובה

gidionline80

New member
הגיע הזמן לומר לך

שאתה לא מצחיק לא משעשע בטח שלו מענין ומבחינתי מענק לך התואר טרול

shanytopper2

New member
למה אתה רומז בדיוק?

שסאב דייב מפציץ בהודעות בכמויות מסחריות למרות שאין שם ולו הודעה אחת בעלת ערך כלשהו? (הומוריסטי, מיני, עניין, אומנות, מקצועי, אפילו פרסומי) אה רגע אתה לא רומז את זה, הא? אתה אומר את זה? נו טוב...אני חושש שאני מצטרף אליך....סאבדייב, הוכרזת כטרול, נא שנה דרכיך לאלתר

Dirty Dick

New member
טרול דודה 'שך הצולעת

'אף 'חד לא מבקש ממך לקרוא לך תעשה את הצרכים 'שך בחריץ אחר

subdave

New member
תודה דיק!

בסה"כ ניסיתי לגרות אנשים לכתוב. אבל אם בשביל זה אני מוכרז כטרול, אולי בעצם אין לי מה לחפש פה...

gidionline80

New member
אומרים

שהיה פה נקי לפני שהגעת והכל היה פשוט נקי לפני שהופעת שנה טובה גם לך זין ופה שזקוקים לcar wash

Dirty Dick

New member
פי! גמד איזו שנינות!!! כמעט נפלתי

משיעמום. לך לך חפש איזו שלגייה שתנענע אותך מרחמים. וגמד! אל תאמין למה שאומרים.

Z o d i a c

New member
ואם כבר גידי התחיל..

אז שנה נפלאה שתיהיה לכולנו חברים
שנגשים את חלומותינו וניצור חלומות חדשים
שנה של אהבה אמיתית מהסביבה אלינו ובחזרה
עם המון אהבה לכולכם,

אייבורי

New member
שנה טובה לכולם

המון פינות אושר הגשמה של חלומות. שתהיי שנה מעניינת.

שנה טובה בהחלט!

שנת מילוי משאלות. התגשמות חלומות. בריאות גופנית. בריאות נפשית. יופי. וגם קצת אופי:)

משתמשת35

New member
שנה טובה

אחרי בערך שנה שאני עוסקת במציצנות לפורום ניסיון הבנת הנפשות הפועלות (ובעיקר את הפעולות) מאחלת לכולם שנה טובה ומאחלת לכם להמשיך לפרוח עם הבדסמ לפומלית מאחלת לפרוח באמהות המתמשמשת-קחי עצות מנריסה היא נשמעת לי אמא אלופה למרות שהיא אף פעם לא מדברת על הילדים. למלכות/ים מאחלת הסגדות מתמשכת, מעניינת מפרה ומהנה ולסבים/יות מאחלת למצוא כל אחד את המלכ/ה שאיתם יגיעו לשחקים. ולי מאחלת להגיע אליכם ולא רק דרך הפנטזיה.. שנה טובה

סבטה 2

New member
מלכה

אם נכון מה שהבנתי את מחפשת מלכה אז אני פה צרי קשר. מייד

ברוכה הבאה משתמשת

תודה על האיחולים, בהחלט לומדת מנריסה, היא לא רק אמא אלופה, היא אישה מדהימה, מקסימה וסקסית עד כאב... <ממ... עד כאב? אולי אפילו מעבר לזה>

למעלה