שנה טובה

ראסטה

New member
שנה טובה

שנה טובה לכולם\ן סעו מהר ובזהירות ותזהרו מנהגי הכירכרות המתכת... ו.. MAY JAH LIGH YOUR WAY ENYTIME ENYWHERE תנו במצערת וניפגש על הכביש.. RASTAFARY SILASI CHILDREN נ.ב. היה אחד ששכחתי את ניקו ששאל אותי אז האופנוע שאיתו הגעתי לאחץ מ"שם" היה ZZR1100 אבל מכרתי אותו כפי שאמרתי לך...פשוט לא מתאים לכאן. נ.ב.2 אענה לכל ההתנפלויות שלכם רק מיום חמישי היות ואני בעקבות הרוח עד למוצאי החג..תעשו חיים אנשים!! ותעשו לי טובה אישית שימו מעילים וסיבובים שמאלה תעשו "צמוד לשמאל"...ביי!

stilgur LTD

New member
נראה אותך בבראשית ?

BY ANY CHANCE ? וחג שמח גם לך ! חג שמח לכל יושבי הפורום האוסטרי

ראסטה

New member
ממש לפני שאני יוצא תגובה לSTIGUR

אני אגיע כנראה מחר לבראשית, הייתי אמור להיות שם במשך כל ימי הפסטיבל אבל אמן הדאב שהייתי אמור להביא בשם JAH SHAKA ביטל את ההגעתו ארצה לפני כשבוע (זו הסיבה ששמו נמחק מהפוסטרים ומהפירסומים של השבועיים האחרונים). לכן אנצל את החג לטיול שיתחיל באילת ויגמר בקצרין. אגב..לכל אוהבי הדאב\רגאיי מיוזיק-יהיו שם אחלה הופעות דאב עם מיטיב הדיג´ייס הישראלים בתחום (ויותר מזה לא אוסיף
) יאלה בה ביי... השכבות מהירות (של אופנועים של אופנועים..), ותודה על הדגים.

אפרופו גאב ורגיי, אני מחפשת

הפניה לסקא. עוד לא ממש יצא לי לשמוע כמו שצריך.ץ יש פה בכלל סטילגרון? יודעים פה מה זה?

ראסטה

New member
הודעה לקרמבואית

סחטיין על הכיוון המוסיקלי סיסטר...ראשית עבדך הנאמן מארגן הופעות דאב ורגאיי מזה כשנה פעם בחודש במועדון ה"דינמו דבש" בת"א. שנית- סקה יש ב"קרמבו"או ב"דיסק סנטר" אבל הכי טוב(בכל אופן ככה אני נוהג) לשמוע בתארי מוסיקה ולקחת מס´ קטלוגי ולהזמין את הדיסקים או ב"טאאור רקורדס"או ואו כשאת או חברים יוצאים לחו"ל... JAH BLESS SILSI DOUGHTER MAY JAH LIGHT GUIDE EVERY WHERE

אממ.....

על JAH SHAKA יצא לי דווקא לשמוע לא מעט, בכמה מקרים - האחד הוא במקרה של התוכנית "עסק שחור" של קוואמי ולירון, והשני - היה איתי אחד בצבא שהיה משוגע על רגאיי.....

ראסטה

New member
תגובה לסטארגייזר

סבבה אחי. אז אולי תשמע אותו במקום לשמוע עליו...לדעתי יש סיכוי רב שתהנה מאוד. אגב..איך קוראים לחבר שהיה איתך בצבא? [ראסטה הוא "אושיית רגאיי" בארץ..ויש סיכוי שהוא ואני מכירים] JAH BLESS נ.ב. אני לא אוהב את התכנית עסק שחור..

למעלה