שנה טובה

בהביבו

New member
שנה טובה

חבריי קהילה יקרים. צום קל לכל הצמים, תעברו את היומיים הללו בשקט. אני אנצל את הבמה ואבקש סליחה מכל מי שהייתה לו איתי בעיה מוזרה שאפשר להגיד: סליחה אז סליחה. מי שרב איתי בנושא
כספים|אהבה|בריאות וכו', הודעה זו אינה מיועדת לו\לה

EmGee

New member
כן גם זה

לכל מי שכאן שקראתי לו מעפן/שחור/מטונף וכל זה אני מבקש סליחה. אל תדאגו, אני אמשיך להתנהג ככה, רק אני רוצה להשאיר את הדלת פתוחה לגן עדן עם כל הבתולות השוודיות עם הציצים הענקיים אני לא באמת מתכוון לזה. קיצור את שלי עשיתי מי שרוצה שיסלח מי שלא באסה

רק

דוסיות/ערביות/ילדות קטנות/זקנות רווקות מתות בתולות.. לא שווה לך לך לגיהינום יותר קל להתקבל ומתהוללים שם יום וליל [ואפילו יצא לי חרוז]

double M

New member
אני סולח....

השאלה אם משטרת האסטטיקה יסלחו לך? ומה לגבי משטרת ישראל-מחלק עבירות מין? והערבים שאתה מתנחל להם בבית, הם יסלחו? ועשרות ילדות קטנות שהשארת בליבן (ובעוד מקום) צלקת תמידית? ומה לגבי אמא שלך שצריכה לסבול אותך מידי יום ביומו? ומה לגבי העולם? הוא יסלח?

double M

New member
די להגן על גלעד, שקוף שאת רוצה אותו

ורק כדי להוכיח: ------------------------------ Thursday, October 2, 2003 : ------------------------------ *naaaaaaaam*11:06 PM תגיד נראה לך שגלעד פנוי? double M11:08 PM איכס, יא מגעילה. חסרת טעם... ברור שהוא פנוי. *naaaaaaaam*11:10 PM נםםםםם הוא דווקא חמוד :)

סיונול

New member
כן כן כן!! קח אותי גלעד!!!!!!!!!!!!

האמת היא שאנחי בכלל בעד אורגיה המונית של כל חברי הפורום (ככה שבעצם אני לא בוגדת בך בן...) למה לא שמת את השיחה הזאתי שלנו?... אה מתן?!!? אתה הסכמת שם לעשות את גלעד בשמחה רבה אם אני זוכרת נכון!! אל תכחיש... אה וגלעד.. אל תשכח להביא את השוט להיום...:)

double M

New member
אני באורגיה המונית של הפורום?

מצטער, אני סנוב מידי. לא?

k u s h k u s h

New member
סנוב?

אני הייתי מתארת את זה יותר כמגעיל לא יודעת לי זה לא נשמע כ"כ נחמד אורגיה של כל הפורום זה יהיה המוני מידי

בהביבו

New member
אז אפשר קמצוץ קטן יותר..

של חברי פורום
בכל מקרה: שיהיה ברור ! האורגיה שלכם לא תיעשה ע"ג הפורום ! בישביל זה יש את הלוחות, ואת המאמרים. אני מסיר מעל עצמי כל אחריות לנזק שייגרם לאחד ממשתתפי הפורום בשעת ה אורגיה ההומנים הזו. אני שמעתי שמסתובבים פה כמה נוכלים !!!

k u s h k u s h

New member
סבבה אם ככה אז.....

אנשים אנחנו צריכים להיזר מבן כאשר תהיה האורגיה אני ראיתי שהוא מאיים עלינו פה!!!!!! ז"א שאתה לא בא?

סיונול

New member
בן נתת לי רעיון ע-נ-ק!!!

אורגיה על גבי הפורום!! תחשבו כמה גולשים חדשים זה ימשוך..!! :)

בהביבו

New member
ועל כך נאמר, בצניעות ייתרה::

טוווֹוֹוֹוֹוֹוֹוֹוֹוֹוֹוֹוֹוֹוֹוֹוֹוֹוֹוֹוֹוֹוֹוֹוֹוֹוֹוֹוֹוֹוֹוֹוֹוֹוֹוֹב ובאמת סיון: צ~ו~ד~ק~ת

למעלה