שנה טובה לכווווולם!!!
(כן גם פה אני שמה תמונה... נא להתרגל...) אז הה המגילה הפרטית שלי!-
מאחלת לכולם שיהיה הרבה מזל בשנה הבאה!
שנמשיך לכתוב מדהים כמו שאנחנו יכולים (וגם לא יכולים, ההודעה מיוחסת לכלום)
שנמשיך להיות הפורום הכי נחמד בכללל תפוז!
שנמשיך לעבוד קשה ולקבל תוצאות (אני מצטטת את המורה לספרות?!)
שיהיה לנו כייף בחורף (מוזר אבל אמת- לשלאול את ההאנדי-פוך שאני מתכרבלת בתוכו) |אור| שנחכים ונלמד הרבה (הנושא פה לא מוגדר... רק שנחכים! וזה כנראה השעה...)
שנגיע רחוק
שנהיה בריאים (עוד מעט, רק תנו לי שבועיים ואני כבר חולה...)
שנמשיך לאהוב את מי שאנחנו אוהבים (חחח, כן אני יודעת שאי רומזת על משהוא עם הבנדנה...)
שבשנה הבאה נהיה רגועים (*אהם מסתכלת על השעון אהם*)
שהמחמאות ימשיכו להגיע אלינו מכל עבר!
שנמשיך לפרגן! (וזה חשוב לי!)
שנראה בעיקר את הצד היפה שבחיים (נו... אופטימיסטים! ^^)
שנמשיך להיות מי שאנחנו (כי אני זה אני וזה מה שחשוב, בפני, תוכני וכווולי)
שהטעם העיקרי מחים יהיה מתוק! (אבל זה בסדר לא לאהוב ליקריץ בן שבועיים...)
שנמשיך להיות מוסריים
ונאמנים!
ונאהבים!
שנמשיך להיבין אחד את השני (נפשות תאומות יענו... אני מכירה כבר דיי הרבה... אני חושבת...)
והכי חשוב שנצליח בכל מעשיי ידינו! ועכשיו לחלק המעצבן יותר (תודה מראש לכל הסבלניים והסבלניות) כמה מילים לכל אחד מחברי הפורום- ליסטה- את מנהלת נהדרת! אני לא מכירה עוד הרבה אנשים שמשקיעים כמוך! (אולי ניתנה לי ההזדמנות אני רק צריכה להחיק בה ממש חזק) ושתהיי בריאה! רייסטילן מאגר- אולי אתה פה במיעוט יחסי אבל אתה זה אתה! אני אישית לא חשבתי שאתה יכול לכתוב שונן-אי טוב כ"כ (ממש סורי על הפיק ההוא שהבטחתי... המוזה לא מגיבה ><) ושישמר לך הכישרון הזה לשנים רבות שיבואו! ווילו רוזנברג- נפש תאומה במחלקת הפאנגירליזם! (וזה טוב כי הורדתי עוד הרבה תמונות של בישים!) וואו עלייך! להמשיך לסרוק! ושיבוא עלייך רק טוב (האם זה אומר שנימון יבקר אצלך בקרוב??? אפשר חתימה שלו ודגימת מעבדה מהמכנס???) ושהשנה תהיי מוקפת בדפים ועפרונות! דארק ספאון- אני אוהבת אנשים שכותבים על דברים מסתוריים, וזה אתה! (אבל יש גבול לכל מסתורין... אני מקווה שאתה לא תנסה לכתוב פיק שמורכב כולו רק מסימניי שאלה כי אני ניסיתי וזה היה מסתורי מדיי!) אופיר- הנפש התאומה הכי תאומה שלי! את זו ה-אחת שמבינה אותי הכי טוב! חולת אהבה בדיוק כמוני... יש לנו מכנה משותף רחב מאד! (ולא ניתן לצמצם שם דבר! למה? כי זה לא אלגברה!!!) שתמשיכי לכתוב מדהים כמו שאת יודעת ולהתמיד בפיקים!!! טיקיי- אולי אותך אני מכירה פחות אבל לפי הרושם שלי אתה בנאדם שקול מאד ותומך (אני אוהבת אנשים סמכותיים, נותן הרגשה של ביטחון ^^) אני מקווה שתצליח בכל מעשיי ידייך כי אני יודעת שמצפה לך עתיד וורוד! סטו גירל (לייט)- *אהם מערכונים אהם* יאי! מתה על המערכונים שלך (גיית גז מזגנים!) אני מקווה שלא אקרא לך יותר מדיי מחשבות (זה לא בכוונה... זה רק אני) שתמשיכי לכתוב על דיכאון! ואני מאחלת לך שנה מלאת שמחות והצלחות ^^! גוגל גירל- את מייד להתחיל עוד פיק! זו פשוט את! אנשים... כתיבה זה טוב! (רק אם אפשר הפעם טאקוג'ים או קוג'יקויות =) או טאיטואים דייקנים או שבעצם עזבי כל זוג שאפשר לדמיין!) מאחלת לך שנה גדושת מוזות וקרמים מרגיעים לידיים! ריי גירל- עוד פאנגירל ^^, אבל לא ממש אחת טיפוסית, ייחודית יותר (וזה-לטובה! הטיפוסיות לפעמים רכושניות...) נכון שגם לה יש ריבים על בישים אבל פחות (אני צריכה לשים יותר לב לאנשים שאני לא מכירה טוב כ"כ) אז יאללה! שתהיה לך שנה טובה עם מלא ריי-קון ושאר בישים! (הרשימה ארוכה מדיי...) לילו דיגיטל- כותבת פיק מדהים (אני לא יודעת לכתוב על אקשן... אולי מעצם העובדה שאני פאנגירל חולת אהבה...) תמשיכי לכתוב! מאחלת לך שנה הבאה גם עם המון מוזות וקרמים לידיים! לינה דובדבן- קוראת את הפיק שלי בקביעות (היום יוצא פרק מיוחד!) וזה ממש מוערך עליי (כי היא יודעת איך לכתוב מחמאות!) בעצם כל מי שקורא את הפיק שלי מוערך על ידיי (אני הולכת להכניס יותר אקשן בזמן הקרוב), שתהייה לך שנה טובה עם מלא שמחות! אפיקאצ'ו ל- גם כן כותבת פיק מדהים (יהי הרצון לפנייך!) מקורי ויפה! (ואני לא צבועה, אני אומרת את האמת!) וגם מציירת מדהים! אני ממש מקווה שלא תוותרי בגלל כמה דעות של סנובים! כי אני ממש אוהבת את הציורים שלך (האם העובדה שיש לי את כולם על המחשב מספקת אותך?) מאחלת לך שנה עם המון דפים עפרונות מוזות וקרמי ידיים מסביבך! קאי החתיך- אממ טוב, היא חדשה, אבל היא פאנגירל, ופאנגירל זה טוב! (אני יודעת על בשרי-שלי!) מקווה שרק אושר שמחה ובישים חמודים! וויקי דיגיטל- (אמרתי את הכינוי נכון?) גם היא חדשה אבל אני מבינה שם היא פאנגירל (משום מה...) אממ טוב, סליחה שהברכות לא ספציפיות אבל אני לא הכי מכירה פה ת'אנשים... מקווה שתהיה לך שנה טובה ומלאת בישים! הוטארו- אממ טוב, אולי היא (זו היא נכון?) גם לה אני מאחלת שנה טובה! וגם לכל השאר (מקווה לשא שכחתי אף אחד, אם שכחתי-עמכם הסליחה!) אה.. כן התמונה היא של סאקורה כי אין לי ממש תמונות של ראש-השנה מדיג'ימון ושהם לא מהגלריות...