שנה טובה

שנה טובה

שנה טובה לכולם רציתי לבקש סליחה אם פגעתי במישהו במיושבי הפורום....

שנה טובה לכולם גם ממני!!!

ובאמת סליחה לכווווווולם!!!!!!! לכל מי שפגעתי בו אפילו בדבר הכייייי קטן!! ואם פגעתי בכם, אז תודיעו לי בבקשה במסר או אייסי שנסגור עניין... אוהבת את כווווווווולכם!!!!

בינתיים לא קיבלתי אף מסר.

אני מקווה שזה ימשיך להיות כך לא כי אתם מתביישים אלא כי באמת לא פגעתי בכם!!

חמוד בטירוף, התכוונתי לפתוח שירשור

של סליחה שפגעתי ושות' אבל לדעתי אפשר לנצל"ש את השירשור הזה אז... סליחה מכולכם על שפגעתי לא בכוונה וגם אם היה נראה לכם שזה בכוונה, תאמינו לי שלא :)

tamarhp

New member
גמני..

יש לי די הרבה סליחות לבקש.. מנעמה - את לא מדברת איתי, ואני לא יודעת למה.. אז בכל מקרה - אם פגעתי בך, סליחה.. אריאל - נדבר כבר באייסי, אתה לא אוהב פירוט ע"ג הפורום..
שרוך - אולי ממילא לא תקרא את זה, אבל בכל מקרה - סליחה אם נפגעת מהשיחה שלנו. באמת באמת שלא התכוונתי לפגוע. קרן ונועה - לא התכוונו לברוח לכן אז במפגש, פשוט הרכבת עמדה לברוח לנו. ליאור - זוכר שצעקתי עליך בצ'אט? מצטערת.. לכל מי שנפגע ממני דרך ההפתעה שלי, המפגשים, האייסי, ההודעות, המסרים או כל צורה אחרת, אני מתנצלת מראש, ואשמח מאד אם תגידו לי - שלפחות אדע מה עשיתי. ויהי רצון שתהיה לכולנו שנה טובה ומוצלחת!!!

tamarhp

New member
גמני לא קיבלתי שום מסר

ורק בנאדם אחד הגיב לי עד עכשיו (בפרטי.. אמר שהוא/היא לא נפגע/ה) חבר'ה - לא פגעתי באף אחד?

שנה טובה

אני לא חושב שהספקתי לפגוע במישהו בזמן הקצר שאני כאן אבל אם כן אז סליחה. נ.ב. אתם לא חושבים שמוקדם מדי בשביל שנה טובה???

אושרה1

New member
למרות שר"ה הוא עוד חודש בערך

בס"ד שתהיה לכולנו שנה טובה!!!!!!! שנת אושר בריאות הצלחה בהכללללל והכי חשוב המון המון המון כיף!!!!!!!!!!!!!!! אם פגעתי במישהו(מה שאני מקווה שלא עשיתי) אני מבקשת סליחה. אם עיצבנתי מישהו סורי בוא והגד לי בפרצוף(כנ"ל הבנות) וזהו אושרה

אל חי

New member
אני אקדים תרופה למכה...

סליחה מכוווווווווווווווווולם... אם לא פגעתי במשהו שיפנה אלי ואני אפגע בו...

טוב ועכשיו הגיע תורי...

בס"ד במשך השנה עצבנתי כמה וכמה אנשים כאן... כמובן ידוע לכם שכל מה שאני עושה זה במחשבה לטובת הפורום בלבד ולא לכבודי ולטובתי... אם בכל זאת משהו או משהי נפגעו ממני, אני מתנצל מעומק הלב...
את כולכם.... נ.ב אל תשכחו, בסוכות תמלא לי שנה להנהלת הפורום...

מוצארט

New member
איזה יופי של קישור ושיר!

אז באמת מכל הלב סליחה בכל מי שפגעתי (ואני לא אתחיל עם שמות, כי יש הרבה...), מעשיי נעשו בתום-לב, ולא בכוונה תחילה. שנה מוצלחת לכולם!

שולי פ

New member
שנה טובה לכולם

וגמני מבקשת סליחה אם פגעתי במישהו, אם יש למישהו איזה עניין לא סגור בבקשה תשלחו לי מסר...

תראו משהו שהוצאתי בשבילכם!

זה ב'פתחו את השער' ומממש ממש מתאים לימים הנוראים! איזה סיפור סבבה- חולה על זה!

אנשים

ב"ה בגלל שיש אנשים שאני מודעת לזה שפגעתי בהם אבל לא התכוונתי אז אני מבקשת
מכל ה-
מקווה שתסלחו לי !!! ואם יש אנשים שאני לא יודעת או לא חושבת שפגעתי בהם והם נפגעו ממני אז גם ממכם אני מבקשת
מכל ה-
ומקווה שתסלחו לי גם אתם !!! ובאמת שתיהיה לכולנו אחלה שנה !!! שלא נדע יותר צער במדינתינו הקטנה!!! שתיהיה שנת שלום ושלום קודם כל בנינו !!! ש י ר י

********נצל"ש**********

בס"ד כנסו לקישור הבא הכניסו את תאריך יום הולדתכם ותדעו מה היה ביום בו נולדתם... תהנו... (עוד מחווה לשנה החדשה)

יש לי מילה אחת להגיד על זה:

דהההההההההההההההההההההה
ידעתי שנולדתי ביום ראשון, ידעתי שאני סרטן. כמה ימים יש לי עד ליומולדת - שניה לחשב. בת כמה ימים אני - יש לי תוכנה. בת כמה דקות ושניות אני- זה הדבר היחידי שאני לא יכולה לחשב. אבל זה משתנה כל שניה ודקה... סורי שירדתי על זה, ליאור

חָגָי

New member
כמו בישיבות..

הנני מוחל וסולח לכל מי שפגע בי מעל גבי הפורום ולא מעל גבי הפורום. ומבקש אני סליחה ומחילה מכל מי שהעלבתי אותו וגם ממי שלא.

למעלה