שנה טובה!

rinani

New member
שנה טובה!

מחר בשבילי ובשביל הרוב כאן הסתיים החופש וצריך לחזור למקום האיום הזה לפחות בשבילי שנקרא ביצפר. שנה הבאה מערכת השעות שלי הולכת להשתנות לטוב או לרע אני עדין לא יודעת אני לא הולכת ללמוד ביום שישי זה אומר שאני לומדת יותר במשך השבוע נקווה שאני לא יתמוטט.... בקיצור שנה נפלאה שתהיה לכם בהצלחה בכל אוהבת הכי בעולם רנה אתם מוזמנים לשרשר הודעות שנה טובה ולמנהלים אם לא ניראה לכם תמחקו

hadasbaril

New member
שנה הלכה שנה באה...

אני מאחלת לכולם שנה טובה, הצלחה ושמחה. שנה כחולה ומצלחת! אני מחר מתחילה את המכינה אז תאמינו לי שאני לחוצה יותר מכולכם.מצד שני אנחנו ניפגש:) שי ואני כבר סיכמנו על מפגש פורם

taltoolit

New member
HAPPY NEW YEAR ../images/Emo65.gif

תאמת לחלקנו היא כבר התחילה ב27 לחודש אבל בכל זאני אני אצטרף לברכות והאיחולים, שהשנה תעבור מהר ובקלות, לכל המדצים החדשים שעומדים להדריך המון בהצלחה וגם לכלכ שאר המדריכים המון בהצלחה!!! בקיצור שנה טובה מלאה שמחה וחיוכים!!!

שקסי

New member
שאה נה טו-בה שה אה נה טובה!

שנה טובה שנה באה אני כפיי ערימה שא נה טובה לאבא שא נה טובה לך אמא! שה אה נה טובה שה אה נה טובה! אז רק שתדעו שזה לא נורא ... "זה לא זה לא זה לא נורא זה לא זה לא..." נעבור את זה - " כולם עוברים כולם עוברים ואחרון נטפס...בנו גשר בנו גשר" ולכל הי"ב שבנו! עוד חצי שנה!!!!!אמן! ד"א באמצע יהיה בגרות שלי בתאטרון- כולם מוזמנים!! זה בטח ייצא בינואר או פברואר... ואז בגרויות, מסיבת סיום, מסיבות פרידה מהמושב..."אז בואו למסיבה...רק תבואו למסיבה..." וחופש!!!!! ואז צבא, גרעין, ש"ש... תנצלו כל רגע מי"ב - באמת באמת שווה- לפי מה ששמעתי מאנשים...מישום מה מתגעגעים אח"כ..." איך פתאום מתעורר שוב- געגוע..." לגרעינרים ש"ש ולגרעינרים היוצאים שביננו! "קח אותו לאט את הזמן- העולם עוד יחכה בחוץ- קח עוד שאיפה מן הזמן שתי דקות לפי ההתפחכות...להתמכר ללב המתפרע...לדמיון המתפקע...לאושר הנוגע בעומק הכאב! אתה עוד תגלה את העולם- אם תרצה או לא תרצה...יש עוד זמן להישתנות מן הקצה אל הקצה!!" באמת תקחו לאט את הזמן- תפתרו כל דבר..תהיו רגועים שלווים ומאושרים...תחייכו המון ותמיד תזכרו שאני פה מתגעגעת המון!! ובכל בעיה שיש (אם אני יכולה לעזור..או שאתם סתם רוצים לדבר) "all you got to do is call" ובכלל לכל חברי הפורום הבובים!! תהנו תבלו תנצלו כל רגע מהשנה היפיפיה הזאת!! והמון המון בהצלחה!! תטיילו,תריחו את הריח המיוחד שאחרי הגשם הוא מוקדש ממני לכם! ותמיד תזכרו שאני אוהבת אותכם!!ותחייכו המונים!! ואני רק רוצה להגיד לכם תודה! באמת אפשר לסמוך עליכם תמיד ואתם תמיד פה... והנה שיר קטן ממני מוקדש באהבה לכם: חברים חבר אחד לימד אותי לשיר חבר אחד לימד אותי לשמוח גם חברתי הציעה לי לקחת קצת אויר ואת הרע מהר מאוד לשכוח. היה מי שלימד אותי לבכות היה מי שעזר לי גם לסלוח מכל הלטיפות, העלבונות והמכות נשאר לי רק אל תוך עצמי לברוח. מכל החברים שלי קיבלתי את הטוב את החיוך נתן לי החבר הכי קרוב. מכל החברים שלי קיבלתי את הטוב את החיוך נתן לי החבר הכי קרוב. קיבלתי מכולם את המיטב את הכנות ואת מגע האושר קיבלתי קרן שמש וירח וכוכב את קו הרחמים, את קו הישר. עכשיו אני פוסע לי לאט ומעלי זורחת לי השמש חשבתי לי לתת פה לכולכם אחד אחד את מה שחברי נתנו לי אמש. מכל החברים שלי קיבלתי את הטוב את החיוך נתן לי החבר הכי קרוב. מכל החברים שלי קיבלתי את הטוב את החיוך נתן לי החבר הכי קרוב.
אוהבת המונים- בהצלחה עדידוש

kedeman

New member
זה רק בית ספר לא החיים האמיתיים!!

תזכרו את זה! ואל תתבאסו!!! זה רק בית ספר ואנחנו כנראה עושים את זה בפעם האחרונה (אני מקווה לפחות...) מה שאומר שהיום בעוד שנה אנחנו נסתכל על בית ספר ונתגעגע... אבל עכיו אנחנו שונאים אותו :) חוץ מזה... עוד מישהו שם לב שעדי התחילה לדבר בשירים???? אני ספרתי שישה שירים שונים בהודעה שלה :)

kedeman

New member
התבלבלתם בתאריך נראה לי

ראש השנה זה עוד קצת זמן, בערך חודש. בראש השנה גם אומרים שנה טובה ואוכלים תפוח בדבש וכל מני כאלה (עוד חג יהודי שהסימן שלו הוא שאוכלים בו) לעומת זאת התחלת הלימודים זה לא חג זה מועד, שבצורה מוזרה למרות שהמדינה עושה את הכל לפי הלוח העברי, הוא נקבע ל-1 בספטמבר עכשיו כמובן שאני לא זוכר הרבה שנים שבהם התחלנו באמת ללמוד ב-1 בספטמבר (מקדימים כי עושים גשר, מאחרים כי שובתים ועוד כל מני סיבות - המורים מאוד יצירתיים כשהם לא רוצים לחזור לעבוד)

פIלי

New member
הידעת?

ה 1 בספטמבר מוצהר כיום אבל בכמה מדינות. הבעייה היחידה היא שמדינות אלו קיימות רק בסידרה "עיר התינוקות". סעמק. לא רוצה לחזור. אני שונא בצפר. וזה מסכם את הרגשתי על מחר. ועכשיו בואו כולנו נרים את האצבע ונצביע על סלעית מאוד חזק, ונצחק צחוק גדול, כי היא כבר לומדת כמה ימים טובים. (דרך לא רעה להעביר את התסכול שחושבים על זה).

מה קרה אתה ברוח יצירתית היום??

שמע אני ממש כמוך לא רוצה לחזור לבית ספר.....!!!! אבל סלעית שאתה צוחק עליה לא תלמד אחר כך בין סוכות ליום כיפור!!

פIלי

New member
../images/Emo4.gif

שיט. הייתה לי הרגשה שלא סתם האנשים בערבה רשעים..

THE sky angel

New member
למה לעזאזל אף אחד לא מבין../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif

עשו שנתחיל בצפר ב31 בגלל ששנה שעברה סיימנו ב29 כי היה שישבת
אוף!

fresh mishmesh

New member
התבלבלת קצת.

בשנה שעברה לא סיימנו ב-29, אולי היסודיים סיימו בתאריך הזה... מי שלומד בתיכון נורמלי מסיים בדרך כלל ב-20. אז אם כבר- התכוונת ל-19, אבל גם זה לא נכון, כי בשנה שעברה סיימנו ב-20. ה-20 ביוני היה יום שישי... אני יודעת, כי זה היומולדת שלי. תסמכי עלי.

kedeman

New member
ובכל זאת

נגיד ששנה שעברה סיימנו ללמוד יום לפני שהיינו צריכים או שכמו שגירסא אחרת ששמעתי - מחזירים על שביתות זה לא נראה לכם מפגר לחלוטין שאם שנה שעברה למדתי יום פחות אז השנה אני אקבל על זה עוד יום????? ומה עם אלה שסיימו י"ב? מי יחזיר להם את היום הזה? ואלה שהתחילו השנה א? הם יקבלו את היום הזה בחזרה בכיתה י"ב? בקיצור או שרצו להקדים השנה את השביתה (שמשום מה לא היתה...) או שרצו להתחיל ביום ראשון כי זה יותר נוח להם וחיפשו תרוץ

THE sky angel

New member
מצטערת על הבלבול...

פשוט אני סיימתי תכל'ס ב7\29 כי אז הייתה הבגרות האחרונה שלי... אי אפשר להקדים אותם גם ככה אנחנו לא לומדים?! איזה עצבים לעשות בגרויות בחופששששששש

kedeman

New member
שקרנית ../images/Emo13.gif

אם תתגעגעי לשיעורים יותר מדי אז אני מזמין אותך לבית ספר שלי יחסית הוא אפילו לא בית ספר נורא!!! תאמת... אפילו ממש לא רע..

אשליקו

New member
../images/Emo24.gifשנה טובה חברים יקרים../images/Emo141.gif

חברים יקרים: שתהייה לכולנו שנה טובה ומוצלחת שנת הדרכה קלה שנה של עליות שנה של הצלחה, אומרים שלכל התחלה יש סוף והסוף של החופש הגיע, היום חזרנו ללימודים פחות הודעות בפורום יותר בגרויות יותר פעולות יותר שיעורי בית פחות בילוים והרבה לימודים, אז בקיצור שתהייה שנה טובה ומתוקה, מלאתאהבההרבה חלומות ואף פעם אל תאבדו תקווה אני אוהב אותכם מאד מאד מטה-אשר אימפריה

למעלה