שנה טובה

• פותח הנושא drall
  • פורסם בתאריך

drall

New member
שנה טובה

פעם לפני הרבה זמן , כתבתי איחולי שנה טובה לאיזה פורום , מאז לא נראה לי שהצלחתי לשחזר את הפסגה ההיא. אז אני משאיר לכן את הלינק לברכה ומאחל אותה לכם. דרול

מלאווח

New member
מעבר לאיחולים הללו (שאכן נייחל

שיתגשמו עוד השנה הבאה עלינו לטובה), הייתי ממליץ לתהות על קנקנו של חג מיוחד זה וחגים אחרים הבאים אחריו. אם יהיה לי זמן בימים הקרובים אולי אמצא את הזמן לכתוב כמה מילים בעניין... מלאווח

פסגה נוספת

דרול היקר, הברכה שאליה הפנית בהודעה היא אכן פסגה בלתי משוחזרת, וטוב שכך. מעניין לקרוא דברים שנכתבו מזמן ולראות שהם עדיין רלוונטיים, אבל איכשהו גם חדשים. בכל אופן, כשקראתי את ההודעה הראשונה (כלומר, זו שבפורום כאן, לא ביואל) שמחתי מאד, כי זכרתי ברכת שנה טובה שכתבת פעם, ושהופיע בה משפט שמאד "עשה לי את זה". בדיעבד זו לא היתה הברכה הזו. המשפט היה משהו כמו: שלעולם לא תשאלו את עצמכם, "מה אני עושה במקום הזה?" בפעם הראשונה שקראתי את זה היה ממש מסר אישי וחזק, ומאד השפיע עליי, וגם כעת אני חושב שזה פשוט מסר אדיר (אולי רעיון לציטוט השבוע
). אם אתה זוכר היכן הברכה המקורית שהמשפט הזה הוא חלק ממנה, אשמח מאד אם תוסיף את הקישור אליה. חיפשתי בעידן הדלי, כי למיטב זכרוני זה היה שם, אבל לא מצאתי. ובכל מקרה, שתהיה לכולנו באמת שנה טובה, שופעת אור, אהבה והגשמה עצמית.

drall

New member
פורופ החורש ז"ל בעידן הדלי

שהקדים את זמנו אןלי בחודשיים. לא נראה לי שנוכל אי פעם להציץ לתוכו כי הם עברו לסרבר חדש והפורום ההוא לא קיים שם יותר, אבל האיחול קיים בהחלט . נעשה ממנו ציטוט השנה שלעולם לא תשאלו את עצמכם "מה אני עושה במקום הזה?" דרול

../images/Emo23.gifשנת אהבה חובקת כל../images/Emo23.gif

ראש השנה, התחלה חדשה, ואני רוצה לברך ולאחל, שתהיה שנה טובה ואף הרבה יותר,
אז ראשית, וקודם לכל, נדע ים של אהבה בשנה מלאת אושר ושמחה, הרבה צחוקים ובדיחות והנה באות הברכות ה"רגילות":
שהשנה הזו תיצבע בקשת של צבעים, ירוק של צמיחה, ועוד כמה דברים, כתום – של שמחת חיים וסטלבט, ורוד – של רוך, של עדנה, בכיף. לבן שישרה בנו את הטוהר והיושר, סגול – למודעות מתוך אושר, כחול ותכלת לשקט ושלווה או מים, שהם זרימה של רגש ונתינה, צהוב שגורם למחשבות חיוביות, לעיצוב, אדום של דחפים – כי נחמד שהכל רטוב,
נאהב וניהנה, נחוש ונחווה, נעז ונצמח, נשגשג ונפרח, הילד שבנו יצא לחופשי, נגדל ויגדל בנו ה"אני",
הנה לנו שנה רווית חוויות, הנה לנו האומץ להגשים חלומות, אנו משכילים להוציא את גנזי הנוי מתוכנו כי הם שם, ללא ספק, תחת עורנו,
אנו בונים קשרים שובי עין ולב, לעולם, לעולם לא נדע שמץ של כאב, חיינו הם זמירות ושירים, אנו מוקפים בחברים, באוהבים,
יש לנו כל אשר העצמי הגבוה מבקש, אושר, בריאות, עושר – כל היש, ורק עוד כמה מילים, שתהיה זו באמת – היפה בשנים!!! כל שנבקש – לו יהי ! ! !
ערב ראש השנה תשס"ג ג י ל י פ ר י.

smile2life

New member
../images/Emo42.gif שנה אורה ../images/Emo42.gif

שכולנו נזכה להארות הקטנות שלנו, שנלמד להקשיב לאחרים ולעצמנו והכי חשוב תודה לכל מי שהביאו אותנו עד הלום.

בארס

New member
שנה טובה לכל

ושנהייה שם לקבל את כל שהיא תביא. איור השבוע מוגש מוקדם מהרגיל. ברכות. בארס :)

למעלה