שנה טובה!!!

LIRAZ CHARHI

New member
שנה טובה!!!

אהובים ! כל כך הרבה זמן לא כתבתי ואני שמחה לאחל לכל אחד ואחת מכם שנה טובה,שנה מלאת אושר,בריאות ובעיקר הגשמה ובחירות מהלב. אני מודה לכם על אהבתכם תמיד ומתרגשת בכל פעם שאני נכנסת לפורום שלנו. שמרו על עצמכם ותאמינו שמה שמגיע לכם יגיע אליכם בזמן הנכון ובלב פתוח. אני אוהבת אתכם ושמחה שיש לנו התחלה חדשה. אוהבת אוהבת תמיד לירז.

RTur

New member
../images/Emo24.gifשנה טובה!!!

איזה כיף שנכנסת
תודה רבה על האיחולים, שתהיה גם לך שנה טובה עם הרבה הצלחות והישגים חדשים וכמובן אושר, בריאות ואהבה!

../images/Emo2.gif שנה טובה ../images/Emo13.gif

שתהיה לך שנה טובה ומלאת שמחה שנה של המון הצלחות והשיגים שנת אור ואהבה :) נ.ב לא היה לי מושג שאת גם נכנסת לפורום מגנייייייייב ! חחחח

הוו לירזי :)

אני כ"כ שמחה שאת כותבת לנו בפורום,שתהיה לך שנה מתוקה ומושלמת כמוך,אוהבת אותך הכי שיש :) שנת בריאות אושר ועושר והמון הצלחה ! ♥♥♥

RTur

New member
אה רגע.. מנסה שוב

♥ אהההה אוקיי עכשיו זה עבד חח

ליירזווש ../images/Emo24.gif

איזה כיף שנכנסת לפורום אחרי מלא זמן שלא שמענו מימך כאן
שנה טובה ומוצלחת,שיתמלאו משאלות ליבך לטובה. שנת שלווה ועשייה,שנת הבנה וחכמה,שנת חברות וקירבה,שנת שמחה ואור,שנת נתינה ומחילה,שנה של התחלות טובות והפתעות נעימות,בקיצור שנה דבש

וואו איזו הפתעה :]

תודה לך על האיחולים,שתהיה לך שנה טובה ומתוקה כדבש,המון בהצלחה בהמשך דרכך שתהיה לך שנה מלאת חום אושר אהבה והצלחות !

אליסה13

New member
מלאכית מוושלמת שליי אהבת חייייי הנצחית המושלמ

את שלי מסוס חייי את את לא מתארת לעצמך כמה זאת הרגשה מושלמת לקרוא הודעה ממך לא יואמן אחרי יום קשה ביותר יום של בכי את לא מבינה כמה כמה כמה את עשית לי ת'היום הזה למוושלם מה צריך יותר? אז יהלום טהור ומושלם שלי אני מקווה מאוד שתקראי ת'ההודעה הזאת שתהיה לכולנו שנה מושלמת כמוך שנזכה לשמוע ממך עוד פעמיים רבות ולפגוש אותך לשלמות בנשים מה אומר מה אגיד מה אאחל כשאני חושבת עלייך נגמרות לי המילים אלף מילים לא יתארו עד כמה אהבה שלי אלייך היא כמו השמיים לגבול אלף מילים לא יתראו את האושר שלי כשרק אומרים את שמך אני מתחילה להתחרפן אולי אנשים אומרים שזאת אובססיה טירוף אבל למי אכפת? את גורמת לי אושר ונותנת לי כוחות לחיים שאין לתאר במילים בכל פעם שעוצב לי אני שמעה את השיר שלך הכל יהיה בסדר וכבר מרגישה כמו חדשה את הסם שעליי משפיע שאותי ממכר בכל פעם מחדש את החיזוק האין סופי שליי אני רוצה להודות לה' שברא מלאך מושלם כמוך אוהבת אותך אהבת נצח נצחים אהבת עולמים את לעד תייהי חרוטה בליבי,בנשמתי,בגופי,בדמי,במוחי,ברוח אלף אלפי תודות ענקיות על הכל מכל הלב!!!! מצטערת הייתי חייבת לפרוק מאחלת לך שלמות של שנה שתכבשי כל יעד ומטרה ושכל משאחלת לנו יחזור אלייך פייי1,54 556666666666666666666666633636.6 3693663 336333333333333333333333333333333333 554444444444 מטורפת עלייךך עד כלות נשמתי עשית לי תהיום במיוחד 3 ימים לפני היומולדת זה בכלל מושלם אני אשמח מאוד אם תחזירי תשובה.אם קראת זה ממש חשוב לי

../images/Emo51.gif לירז מדהימה : )

איזה מקסימה שחשבת עלינו חח ונכנסת לפורום
שתהיה לך שנה מהממת מלאת שמחה הצלחה ושכל משאלות ליבך התגשמו
ושתמיד תהיה מאושרת
שמחים לשמוע מימך :]

sivan1996

New member
לירז?! ../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

שנה טובה!!!!!!!!!!!!!!!

GNIFROS

New member
../images/Emo13.gifלירזז נסיכה .. שנה טובה }

שנה טובה ומתוקה מדבש וגמר חתימה טובה . שתהיה לך שנה של אור בעזרת ה' שנה של שמחה והצלחה בכול מה שתעשי. שנה של בריאות ואושר . ושתמיד תחייכי . תודה רבה שנכנסת . איזה כיף לראות את ההודעה שלך . אוהבת אותך המון ג'ני.

למעלה