שנה טובה!

• פותח הנושא lirol
  • פורסם בתאריך

lirol

New member
שנה טובה!

שנה טובה וכל הכבוד לכל חברי הפורום שמשקיעים מזמנם ה (לא כל כך) פנוי לעזור לאנשים שהם לא מכירים. אני חושב שאתם עוזרים וחוסכים הרבה כסף, וגם מלמדים שיעור בכלכלה והתנהלות משק בית, כמו גם ביכולת להתדיין עם אנשים עם דיעות מנוגדות לשלכם. תודה מיוחדת לאבנר, על פעילותו כאן וגם על זה... כל הכבוד לך. שנה טובה וגמר חתימה טובה

rp1980

New member
אבנר כל הכבוד

יישר כח על פועלךבפורם והרבה מעבר רועי

asnare

New member
אכן תודות לאבנר ושנה טובה לכל בית ישראל

חברי הפורום הוותיקים יזכרו מקרים נוספים שאבנר דאג לסיוע לא מבוטל לנזקקים,לי זכור שבעבר הודתה כאן בעלת משפחה על משאית מלאת ציוד ואספקה שהגיע בזכותו עד לביתה, חזק ואמץ! לאבנר ולכל החברים העוסקים במלאכה החשובה כאן מעל דפי הפורום, בראייתי מדובר בהצלת נפשות ועל כך התודה לכולכם.

תודה על הפרגון

האמת שדה-מארקר הפתיעו אותי, כי לא רצו להסביר לי על מה מראיינים אותי (הראיון המלא היה במוסף המודפס ולא באתר) וגם אחרי שהבנתי שזה בתחום החברתי לפי השאלות לא ממש הבנתי מה בדיוק הם רוצים ממני כי זו שנה ראשונה שהם עושים את הפרוייקט הזה. אבל בהחלט נחמד לקבל פרגונים כאלה מדי פעם. זה הרבה יותר חשוב לי מרשימות 100 המשפיעים של אנשי העסקים או 40 הצעירים וכל מיני רשימות דומות שהייתי בהן בעבר ואני בהחלט נהנה להתמסר לתחום החברתי יותר ויותר. כמו שאומרים אני כנראה לא אוכל יותר מ-3 המבורגרים ביום אז עדיף לעשות משהו מועיל עם הכסף. שנה טובה!

למעלה