שנה טובה

שנה טובה

שלום לכולם, אני אוהבת במיוחד את חגי תשרי, הם מביאים לי איתם רוח חדשה. בתקופה הזו תמיד נדמה לי, שמה שלא הלך בשנה הקודמת, יצלח השנה, מה שאיחלתי לעצמי ולא התגשם, יתגשם השנה, כל מה שרציתי להיות בשנה הקודמת, אולי עוד אהיה השנה. בגלל זה ראש השנה הוא בשבילי תמיד זמן לחשבונות נפש, ויש הרבה מאוד דברים שעליהם אני צריכה להודות - בראש ובראשונה, על המשפחה שלי - על ההורים המופלאים שהגרלתי ועל האחים הנהדרים שלי. הם נותנים לי גב כל כך חזק, שאני מרגישה שאני יכולה לעשות הכל. על התוספת החדשה והיפהפיה - האחיינית שלי, שירה. על החברים שלי - הישנים, שרק התקרבו יותר, והחדשים שנכנסו לחיי. על המוזיקה - שמשנה לשנה, אני נהיית תלויה בה במקום היא בי. משמחת ומעציבה אותי, מרוקנת וממלאת. תודה על כל הטיולים - אין כמו להתרחק קצת כדי לקבל פרופורציות ולשטוף את העיניים ולנקות את הראש. תודה גם על הרגעים הקשים - אני גדלה ומתחזקת מהם. ולומדת מה חשוב באמת. והכי חשוב, תודה על האהבה שמקיפה אותי. וכאן, אני מודה לכם ומחזירה: שתהיה לכולכם שנה מלאה באהבה.

איה יקרה

מה אוכל לאחל לך שלא אכלת בעצמך אולי רק דבר אחד שמידי פעם יהיה לך האומץ להתגבר על המבוכה ולהכנס לפורום הזה הנושא (בגאווה ) את שמך לשמוע ולהשמיע - אפילו בשם בדוי או זהות שאולה לחזק ולהתחזק להיות לנו ולתת לנו להיות - לך ואחד לשיני אוזן וכתף ויד תומכת ולב אוהב שנה מטובה - מלאת יצירה מוזיקה שימחה אושר והרבה אהבה מהקיפוד - אבא של מוקו שנה טובה

Rony 05

New member
איה,

הלוואי והשנה החדשה טובה תביא עימה רק דברים טובים ובריאות תודה לך על יחס ואהבה שלא מובנים מאליהם

איה...../images/Emo42.gif

שתהיה לך שנה טובה! גמאני, כמו שאמרת מאמינה שכל מה שאיחלתי לעצמי בשנה שעברה יתגשם בשנה החדשה! ולכן, אני מאחלת לך שכל החלומות והשאיפות שלך וכל מה שאיחלת לעצמך אי פעם ולא התגשם, יתגשם בשנה הזו. חג שמח! אוהבת, רביד

hilali1

New member
שנה טובה ../images/Emo24.gif

תש"ע זה אולי תשע אבל גם אפשר לפרש כ: תהיה שנה עשר!! אז שכל מה שנאחל לעצמנו יתגשם שתהיה שנה טובה יותר... כי תמיד אפשר יותר לא
שנה טובה
הילה

LaviDavi

New member
../images/Emo109.gifשנה טובה../images/Emo13.gif

איה, שתהיה לך שנה טובה...
הלוואי שכל מה שאת מאחלת לעצמך יתגשם, ואפילו מעבר
נותר לאחל שתהיה שנה עמוסה ביצירה
חג שמח

ady18

Well-known member
שנה טובה../images/Emo24.gif

שיתגשם לך כול מה שאת רוצה ושתהיה לך שנה מלאה ביצירה והעיקר הבריאות ממני באהבה גדולה יעל

שונצצ

New member
שבת שלום, חג שמח ושנה טובה!

שתהיה שנה של בריאות, שנה של הצלחה, שנה של אהבה! שתהיה לך שנה מדהימה - שנה של כיף, של אושר! תודה רבה על היחס הממש לא ברור מאליו שאת מעניקה לנו כל שנה... וכמובן שתהיה שנה מלאה ביצירה ועבודה טובה!

../images/Emo74.gifשתהיה לך שנה טובה כדבש../images/Emo75.gif

ומלאה כרימון שתהיה לך שנה מאושרת

למעלה